שאלות קטנות ונצל"שים

אירוח ותרומה ב-../images/Emo43.gif אנשים

גאולה שינה, מנחת קבוצות בנושאי הורות ומשפחה, תתארח בפורום חינוך לילדים ולנוער בין השעות 20:00-22:00 ותשיב על שאלות בנושא תקשורת בין הורים לילדים, גבולות, סמכות הורית, עצמאות, אחריות, שיעורי בית, סדר יום וכדומה. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1316&msgid=92014238
משחק לילד נזקק בואו לתרום בפורום למען הקהילה משחקים לילדים בסיכון השוהים במוסדות ברחבי הארץ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=954&msgid=92113568

../images/Emo124.gifנצל"ש חשוב ודיי דחוף../images/Emo124.gif

טוב אז ככה, יש לי פרוג'קט באנגלית לעשות לביצפר..וזה הולך איתי לבגרות אז חשוב שזה יהיה על נושא שמעניין אותי. את הנושא הכללי כבר בחרו לי, אשיות שתרמה לקהילה. זה יכול להיות בכל צורה שהיא, כסף, ידע וכו'.. הייתי מעוניינת לדעת אם יש מישהו מעולם הסוסים שתרם בצורה כלשהי. זה באמת באמת יעזור לי המון אם תתנו רעיונות, כי זה גם ככה נושא משעמם. תודה רבה מראש לעונים

ווינגז

New member
אולי רודריגו פסואה?

שמעבר לזה שהוא מודל לחיקוי
, גם יש לו את כל הציוד תחת המותג שלו, ואפשר להגיד שזה תרם להתפתחות בעולם ובלה בלה בלה.
המ, או אנקי שתרמה לעולם את שיטת האיסוף שלה או משהו? אלו רק שתי דוגמאות מאוד מאוד מוכרות, כי קל להשיג על זה חומר, ובטח יהיה לך קל לזכור את זה.

אם כבר נלסון פסואה.. אבא שלו...

ממה שהבנתי הוא לא גדל בבית עשיר וכל מה שיש לו זה בזכות עצמו וכשרון הרכיבה שלו.. ורודריגו פסואה לא היה שווה כלום בלי אבא שלו.. כי אבא שלו הרוויח את כל הכסף הזה ובעזרת זה הקים חווה ויכל ללמד את הבן שלו לרכב ולתת לו תסוסים הטובים ביותר.. ונלסון נחשב לאחד המאמנים הכי טובים בעולם אם לא הכי טוב.. והוא גם היה נחשב לאחד הרוכבים הכי טובים שהיו..

aloniguy

New member
גם אני ככה...

סתם נחמד לדעת שאתה מתנגד לשיטה הזאת, כי דרסז'ניקים שאני מכיר די תומכים בשיטה הזאת.... מכירים בה כשיטה לגיטימית...

aloniguy

New member
כן...

יש מספיק תמונות נוראיות כאלו... ומה המסנג'ר שלך? שלח לי במסר אם לא בא לך לפרסם אותו כאן...

ToryMaster

New member
הנסיכה דיאנה!

נכון שזה לא מעולם הסוסים, אבל זו אחת הדמויות היותר קלות לעבודה

כן גם אני צריכה לעשות את העבודה הזא

ת אבל לנו נתנו אפשרות לבחור... פירסתי כאן הודעה בנושא לא מזמן..חח שיהיה לך בהצלחה

למעלה