שאלות קטנות ונצל"שים

horses my life

New member
סליחה שאני פותחת ככה סתם

הודעה אבל זה די חשוב לי!!! לפני שנה בערך היה סוס בחווה הקודמת קוראים טאורה הוא בצבע בקסקין ומאחורה בתחת היתה לו צלקת כזאתי והוא מתפרעה בטיולים ובשטח ומאחורה היו לו שתי רגליים לבנות אם משהו יודע על איפה הוא נמצא או משוו שיגיד לי כי הוא נורא חשוב בשבילי וכ"כ אהבתי אותו והנה התמונה שלו

חריקת

New member
מישהו מכיר את הסוס הזאת

אני חושבת שקוראים לה דונה והיא מחווה ביוקנעם עם מישהו יודע מי מה כמה עולה ועם היא בכלל למכירה

ווינגז

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifשאלות קטנות ונצל"שים

כל השאלות הקטנות שיש להן תשובה אחת ברורה [מי פה מכיר את הסוס הזה? מי רוכב בחווה הזו?
] וכל ההודעות הקצרות שקשורות לנושא הפורום, אבל לא מצדיקות פתיחת הודעה חדשה. כולן כולן - לפה.

rotemfiji

New member
עזרה-מחפשת את הסוסה הזו...

שלום ! אני צריכה בבקשה עזרה במציאת הסוסה שבתמונה, שמה (לפחות כשהייתה שלי) הוא "אודרי הפבורן". לפני כן ניקראה "סאלי". הוחזקה עד לפני שנתיים וחצי-שלוש בקיבוץ אושה, לאחר מכן עברה מספר בעלים (האחרונים אני יודעת שהיו בקיבוץ אלונים). תיאור הסוסה: הולנדית, צבע חום-שחור, בצד שמאל של הרגל האחורית יש לה את האותיות: ש ש , אחת מתחת לשנייה , בעלת 3 גרביים לבנות,עיגול לבן מתחת לגבנון. יכול להיות שמוחזקת עכשיו בחוות ווסטרן. לפני שהייתה שלי הייתה מוחזקת בחוות רגבה ולפני כן אצל מספר בעלים ובחוות ציפורי. אשמח לקבל כל מידע שהוא לגבייה... תודה רבה !! רותם :) מאיה- ד"ש...

rotemfiji

New member
תמונה עם הסימן על הרגל..

היא אומנם מטושטשת התמונה, אך אפשר לראות את הסימן של ה-ש, ש. תודה.

SILVER LADY

New member
מושלמת יפה../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת אליה..אני חייבת לספר לך משו שנזכרתי בו..תזכירי לי זה קשור אליה! אוהבת אותך!!

rotemfiji

New member
../images/Emo24.gif

בכיף מנצ'קן ! רק חבל שאין לי מושג איפה אודרי, ולא ניראה לי שלמישהו יש..

צריך דחוף

צריך לדבר דחוף עם רוכב אינגליש מקצועי!!!!!!!!!
מצטער שהיתי צריך לפתוח חלון נוסףף

שאלה לכל הרוכבים בג'וקי קלאב...

אתם יודעים אם אנדרו עדיין נימצא\חיי..?הוא אמור להיות אצלכם הוא הגיע מחוות הקאנטרי...אם מישהו יודע שיגיב בבקשה..תודה

2eye

New member
בגלל שאין שרשור של מכירה/קנייה

אם מישהו פה יודע על סוס למכירה בסביבות גיל 6-7 עם פוטנציאל לקפיצות אך לא מוכר בענף, בבקשה ליצור איתי קשר... תודה :]

JnJ

New member
עמרי אתה רוצה עוד סוס?

מה סוס אחד לא מספיק?

למעלה