שרשור שאלות

מ ס ט י ק

New member
היי לכן../images/Emo13.gif יש מישהי שעושה בקרוב הזמנה?

אני אשמח להצטרף לשניים-שלושה לקים

רוני325

New member
היי האם במקרה מישהי מוכרת

לק של ESSIE בשם Essie - Mint Candy Apple‬? אשמח לשמוע ממנה במסר

האם הלק בריא?

בנות היי שנים הייתה לי בניית צפרניים והחלטתי לעשות הפסקה כשהורדתי את הבנייה חשכו עיני ציפורני היו מאוד דקות ומאוד כואבות הרבה מאוד זמן לקח לי עד שצמחו חדשות וחזקות היום הצפרניים שלי חזקות בעזרת לימון . כן לימון לימון מהעץ אני לוקחת חותכת אותו לחצי ומטביעה את האצבעות פעם בשבוע בלימון הצפרניים חזקות ויפות עכשיו אני פוחדת לשים לק האם הלק ישמור לי על הצפרניים? חברה שלי סיפרה לי שמאז שהיא מורחת לק אדום יש לה בעיות של חוזק והצפרניים נשברות. חוץ מזה לק צריך למרוח כל יום . אחרת הוא יורד. האם אני צודקת היש לכן דבר מה להגיב תודה רבה ויוי

רוני325

New member
אה ועוד משהו אשמח להמלצות ללקים כהים ומענינים

של ציינה גלייז אבל שאפשר להשיגם בארץ תודה!

סקרמנטה

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

פטנט חיזוק הציפורניים ע"י הלימון מוכר כתרופת סבתא מוצלחת :) אצלנו במשפחה, בכל אופן. הוא גם קצת מבהיר את העור שסביב הציפורן אז בכלל מומלץ להשתמש בו בלי קשר למצב הציפורן. לק לא גורם להיחלשות הציפורן, ואולי אפילו להיפך - הוא שומר עליה מפני התקלפות. לדעתי לא הלק גרם לחברתך נזק אלא האצטון שבעזרתו היא מסירה את הלק. האצטון הוא אוייב הציפורנים... עדיף להסיר את הלק במסיר לק ללא אצטון. אם מורחים לק באיכות נמוכה ו/או האצבעות כל היום מתעסקות במים/ עבודה פיזית/ תכשירים חזקים וכד' אז הלק לא יחזיק מעמד ויתקלף מעצמו במהלך היום, ואז צריך להסיר את השאריות ולמרוח שוב. יש דרכים למנוע את ההתקלפות, כגון למרוח לפני כן לק בסיס, ולהשתמש בלק באיכות גבוהה ואז יש מצב שיישאר בשלמותו אפילו שבוע. אני אישית לא משתמשת בלק בסיס ומורחת לקים של שיק. הלק מחזיק לי בד"כ יומיים כי אחרי זה אני כבר מעדיפה לגוון ולהסיר אותו בעצמי :)

Ultra marine

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

מוסיפה על סקרמנטה. מה שגרם לציפורניים שלך להיות חלשות כ"כ הוא תהליך הבניה שבו משייפים בצורה מאוד חזקה את הציפורן בכדי לשים מעליה את הבניה. מבחינת עמידות לק. יש כל מיני שיטות לגרום ללק להיות עמיד יותר. מתוך הבלוג של אפי -> http://efratey.blogspot.com/2010/01/blog-post_29.html

תולי01

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מצטרפת לקודמותיי - כן, הלק עוזר לשמור על הציפורניים. הנה ההמלצה שלי: לרכוש לק בסיס טוב שימנע הצהבה של הציפורן ולרכוש לק מייבש שייתן שכבת הגנה ללק וישמור עליו. לחלופין, לקנות מחזק טוב, כמו הנייל אנבי של OPI ולהשתמש בו בתור שכבת בסיס ובתור שכבת הגנה מעל ללק. זה ישמור לך על הציפורניים חזקות ויפות. בכל פעם ששמים לק, לשים: שכבת בסיס, שכבת לק (או שתיים או שלוש, כמה שצריך) ומעל לכל שכבה של טופקואוט (מחזק או מייבש או מה שתבחרי). אם תשימי בצורה כזאת, ותשתמשי בלקים איכותיים (ואני לא מתכוונת רק אלו מחו"ל, גם שיק, ג'ייד, קרליין שיש לנו כאן טובים, רק שבניגוד לחברות מחו"ל, הם מכילים גם חומרים רעילים), אין סיבה שהלק יירד לך אחרי יום. נכון שלא תמיד זה מחזיק לשבוע, אבל בדר"כ זה יחזיק משהו בין יומיים לחמישה, תלוי בלק עצמו.

Ultra marine

New member
עוד הפתעה לגבי המחזק...

את משתמשת בו גם מעל הלק? לא עדיף להשתמש במייבש?

תולי01

New member
גם וגם...

כן, בדר"כ אני משתמשת במייבש. אבל לאחרונה אני מגוונת ומשתמשת גם בנייל אנבי בתור טופקואוט (רשום על האריזה שהוא נועד גם לשימוש בתור טופקאוט) - זה מתייבש יותר לאט, אבל זה עוזר לחיזוק וגם שומר על הלק, כך שאני מגוונת.... כתבתי לה גם את האופציה הזאת, במידה והיא לא רוצה להוציא כסף על שני בקבוקים שונים, אז שתדע שיש גם האופציה הזאת.

Ultra marine

New member
כיוון שמהירות הייבוש חשובה לי

(יש גבול כמה זמן אני יכולה לשבת בשקט ולא לעשות כלום..) נראה לי שאני לא אבדוק את זה..

תולי01

New member
מבינה בהחלט

מה שכן, אם אני מחזיקה עם לק יותר מיום אחד, אני משתדלת למרוח עליו בכל יום שכבה של הנייל אנבי וזה ממש מצויין - גם מחדש את המראה של הלק וגם עוזר לחיזוק. זה לא לוקח לו הרבה זמן להתייבש, כדאי לך לנסות

ט ל ו ש1

New member
לק טוב

קודם כל כמה עולה הלק של מאק ושנאל? כמה זמן הם מחזיקים?יש הרבה גוונים? הלקים של לוריאל איך הם?כמה זמן הם מחזיקים?

Marble Arch

New member
עונה על מאק

עולה 57 ש"ח, אין הרבה גוונים.. מחזיקים די טוב אבל נמרחים לא משהו.. סתם יקר.

Ultra marine

New member
מעולם לא ניסיתי אותם,

אבל אני שומעת עליהם רק ביקורות גרועות ביותר.. ואילו שלא גרועות הן "פושרות". במחיר הזה אפשר לקנות כמה לקים איכותיים באמת..

למעלה