Questions....

c m i

New member
שאלה

מתי תתחיל העונה השניה בשידור חוזר של האו-סי? ישר אחרי שתיגמר העונה הנוכחית??

קווין היל

מישו יודע עם יהיה עונה שניה ? עם שרה תחזור לקווין ? פליזזזזזזזזזז

TheCharm

New member
לא

משמרת שלישית אם אני לא טועה מתחילה ביום שבת הקרוב בשעה 22:30 במקום "פשע מן העבר". ממש לא יחליף את האו סי.

אחרי הש.ח של האוסי עונה 1 ישודר..

קווין היל. מה ישודר אחריי קווין היל? כנראה עונה שנייה של האוסי..

TheCharm

New member
מה?@?@?@?@?@?@?@

הם לקחו את שרה מקווין? תספרו לי מה קרה כי אני לא רואה את הסדרה. ואגב אין עונה שניה. סורי..

הסדרה משודרות בשידור חוזר כל שישי

לשאלתך:העונה השלישית של "פשע מן העבר" תגיע לערוץ בפברואר-מרץ.

אוף אני לא מאמינה

איזה חראאאאאאאאאא זההההההההההההההההההה למה למה למה
ולמה סוף כזה מחורבן!!!!!!!!!!!!!!!!! עשו את זה סוף פתוח בסוף נתנו לאמאא הביולגית של שרה לקבל אותה וזהו ... וזה נגמר ככה יענו לא הראו עם הוא ערער או שנתנו לו לבקר .... זה הסוף
סעמק איזה סוף מעפאן!

TheCharm

New member
מה?! ../images/Emo12.gif

איזה סוף עצוב
אבל בד"כ כשמבטלים סדרה "בטרם עת" אז המפיקים, הבמאים והתסריטאים אומרים מה היה אמור לקרות.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאוףף..

זה הרס לי את כל הסדרה]: מה הקטע שלקחו לו אותה?! הייתי בטוחה שבסוף האמא תתחרט וזה.. אבל המניאקית הזו בסוף לא התחרטה.. והשופטת הזו הייתה כ"כ מטומטמתתתתת]:

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifובעלה של האמא

הביולוגית כזה חמווררר]: איך כזה הוא אפילו לא רוצה שקווין יבקר.. בסוף, כשהם באו לקחת את שרה;((.

היה פרק עצוב ביותר!!!!!!!!!!!

הצטמררתי שהשופטת הכלבה אמרה ששרה עוברת לאמא הביולגית שלה ולחבר שלה(הסמיילי הזה-הוא כל כך מעצבן). אני חשבתי שבסוף הפרק האמא תתחרט והכל ייגמר יפה וטוב..אבל לא היא הגיעה עם הסמיילי והם לקחו אותה! היה עצוב. חוץ מזה הפרק היה מעולה ביותר.אני אישית בהלם מזה שדהסדרה לא המשיכה לעונה השנייה כי הסדרה הזו הרבה יותר טובה מהמון סדרות אחרות שממשיכות לעונות חדשות. שרההה

למעלה