Rheumatoid Fever

Big127

New member
../images/Emo35.gifRheumatoid Fever

בתי בת ה-6.5 מאושפזת כבר שבוע במחלקת ילדים של אחד מבתי החולים באיזור השפלה עקב נפיחות בעפפים והשפתיים (הנפיחות באה ונעלמת) וכאבים קשים במפרקים עם פריחה קלה באיזור המפרקים. א.ק.ג. ואקו לב תקינים לחלוטין. חום של 38.5 שיורד ועולה. אין שינוי במצבה כבר שבוע ואני על סף יאוש שגדל היום לאחר שנאמר לי ע"י אחד הרופאים שהם "מטפלים בסיפטומים ולא בגורם עצמו מאחר הם לא יודעים מה הגורם". מטופלת כבר שלושה ימים באנטיביוטיקה מסוג רפפאן 5 מ"ל שלוש פעמים ביום. היום הועלה המינון ל-10 מ"ל. הערכה שלהם היא Rheumatoid Fever שנגרמה ע"י חיידק ה- streptococcus. אשמח לקבל קצת פרטים על מחלה זו והיכן ניתן למצוא מטפלים מומחים לנושא זה. עיזרו לי בבקשה......

RHEUMATIC FEVER

RHEUMATIC FEVER הנה דלקת מפרקים המתפתחת בעיקבות זהום לא מטופל של STREPTOCOCCUS בגרון - המחלה מתאפיינת בכאבי פרקים נודדים לרוב, חום, ופריחה טיפוסית בחלק מן המקרים - במצבים מסויימים תיתכן פגיעה בלב אם כי היא לא שכיחה - ניתן לאבחן אותה בעזרת שילוב של סימנים קלינית מתאימים ועדות לזיהום סטרפטוקוקלי בעבר - המחלה בדרך כלל חולפת תוך מספר שבועות וניתן להקל על הסבל של החולים בעזרת תכשירים נוגדי דלקת. המשמעות העיקרית של האבחנה היא בצורך לקבל טיפול אנטיביוטי מונע בהמשך על מנת למנוע הישנות. אם את מרגישה שאת צריכה יעוץ נוסף , כדאי לבדוק האם ראומטולוג ילדים מעורב בטיפול - ברוב בתי החולים ישנם מומחים בראומטולוגית ילדים ואת עשויה לקבל ממנו הסבר יותר מלומד

למעלה