What's on Your Nails

Marble Arch

New member
../images/Emo35.gifWhat's on Your Nails../images/Emo35.gif

אתן יודעות מה לעשות....

Marble Arch

New member
תשובה+התבכיינות קלה..

תשובה: Zoya - Drew, מתה על הצבע הזה.. כנראה יותר מדי.... התבכיינות: אני שונאת לקים ישנים!! אני מודה, רוב הלקים שלי נמרחו פעם-פעמיים... אבל יש לקים שאני מאוד אוהבת ולובשת שוב ושוב.. ודווקא הם מתייבשים ונהרסים.. יש לי לק של אסי שכ"כ רציתי למרוח, Swept off my feet- החייתי אותו עם מדלל לק כ"כ הרבה פעמים והיום הכרזתי עליו סופית מת... זה כ"כ מבאס! יש עוד שליש בקבוק אבל החומר פשוט לא נמרח כמו שצריך.. דיללתי ודיללתי ובסוף החלטתי שאני פשוט צריכה לקנות אותו שוב (אגב, קניתי את הבקבוק הזה ב65 ש"ח... זה הבקבוק הראשון שלי, כשעוד הייתי צעירה וקניתי בארץ!) ואז החלטתי לשים את דרו במקום ו.......גם הוא הראה סימני התיישנות! אז בינתיים דיללתי אותו והוא מתנהג למופת.. אבל מה יקרה בפעמים הבאות? אולי אני צריכה להתחיל לקנות גיבויים?!!

Ultra marine

New member
יש סרט מעולה

שקוראים לו "נ.ב. אני אוהב אותך" (לא, זה לא ממש סרט רומנטי..) שלליסה קודרו יש משפט יפה על העניין הזה.. חברות גורמות לנו להתמכר ללקים בגוון מסוים ואז מפסיקות לייצר אותו ובגלל זה אנחנו חייבות כל הזמן לקנות גיבויים.. ובלי קשר, ממש ממליצה לך לראות את הסרט

Come Alive

New member
כרגע...

סאלי האנסן- אדום בוהק מושלם
אני מחכה בקוצר רוח, כל יום ממש אמורה להופיע לי בתיבת הדואר הביתית מעטפה עבה שבתוכה הטופ קואט מאט של צ'יינה גלייז, ובאותה שניה אני אצה רצה להחליף לOPI - Yoga-ta get this blue הכחול הכהה ולהפוך אותו למאט
בנתיים אני עם הלק האהוב עליי, והכי עמיד שלי.. הוא בצבע "אדום גרניום".

CheshireKitten

New member
אני עם cashmere cardigan של אורלי

סגול-כחלחל-לבנדר קרמי מהמםםםם! :) נקנה בחו"ל לא מזמן והוא פשוט--to die for! מצ"ב תמונה מהאינטרנט.

Marble Arch

New member
יפה!!!

הנה קישור - [URL]http://images.quickblogcast.com/3/9/0/5/3/144289-135093/Orly_Cashmere_Cardigan_copy.jpg[/URL]

4LeafClover

New member
תשובה+התבכיינות קלה 2 ../images/Emo8.gif

אתמול האוטו שלי התקלקל בדרך לאנשהו, ונלחצתי נורא. אז כססתי ציפורניים כהרגלי המגונה מהעבר. ישר כשחזרתי הביתה מרחתי לק שאני אוהבת, כדי שאני אפסיק לכסוס. אבל הן נורא קצרות עכשיו
אז מה שעליי: Orly - Powder Puff ומעל שמתי מן שימר ורוד - 213 של לייף.

kaur

New member
מעניין, את שמה שכבה דקה

וזה נראה נחמד מאוד. אני שמה שכבה עבה של פאודר פאף כדי שלא ייראו את הלבן, וזה נראה די שונה.

4LeafClover

New member
נכון ../images/Emo13.gif

אני שמה שכבה דקה אחת, ואז שכבה עבה יותר. כבר כתבתי פה פעם שאני שמה בדרך כלל 2 שכבות וזה עדיין לא אטום, אז הנחתי שעם שכבה נוספת זה יהיה אטום. הסיבה היא, כי המרקם שלו קצת סמיך. לא יודעת אם גם אצלך... אבל בגלל שהוא סמיך, אז כשאני שמה 3 שכבות זה מרגיש לי נורא כבד. חפרתי. אבל לק מקסים
אז זה בסדר.

kaur

New member
אורלי, it's not me, it's you!

נחמד, ורוד של ילדות קטנות...

Kumagoro01

New member
חחחח השם מצא חן בעיניי יותר מהצבע ../images/Emo3.gif

אבל גם הצבע יפה
(עלייך, עליי זה היה נראה ממש רע.
)

פנרה

New member
Essie- Hot Commodity

מאחר ואני לא שומעת בנות מציינות אותו, אני מוסיפה קישור, בתקווה שהוא יעבוד (פעם ראשונה שלי...)

4LeafClover

New member
וואו../images/Emo99.gif

איזה לק יפה. ואני בד"כ לא מעריצה של אדום/בורדו/גווניהם.

Kumagoro01

New member
33 של אנדראה

וואו, לקח לי הרבה זמן למצוא תמונה X.X' ואני עדיין לא בטוחה שזה הוא, אם לא אז הוא פשוט ממש דומה... הנה [URL]http://2.bp.blogspot.com/_wmx5D5so9qg/SyFWtF1yPBI/AAAAAAAABUo/HieREPJTvvo/s1600-h/14.jpg[/URL]
לא לבשתי אותו איזה שנתיים בערך, וכשהתלהבתי ממנו לאחותי היא הייתה כזה "לבשת אותו שבוע שעבר!" ושבוע שעבר בכלל לבשתי את 228 של שיק... הם כל כך לא דומים!... או שאנחנו(אני?) פשוט מוזרות חח... המ ואז היא אמרה לי ש"אם אני לא שמה לב אז אף אחד לא שם לב" ותכלס...
יש בזה משהו. זאת אומרת, הם נורא כהים, אבל אחד סגול ואחד אדום... >.> ועדיין הגיוני שרק זו ששמה את הלק תדע, למי אכפת. אתן יודעות שעדיין חשוב להחזיק את כל הגוונים האפשריים, גם אם זה הבדלים של חצי טון.

למעלה