yellowcard אממ..... מישהו ממכיר אותם פה?
ח חמוסה מתרוצצת New member 1/6/05 #2 מכירה.../images/Emo163.gif הם בסדר, אבל אני אוהבת/מכירה שירים בודדים שלהם.
S Satla ruleS New member 1/6/05 #3 אני מכירה רק את "אונלי וואן" שיר יפה! וגם הייתי רוצה להכיר יותר שירים.. יש לך שירים יפים להציע? אבל אמ..את בפורום גרין דיי פעם הבאה תנצל"שי
אני מכירה רק את "אונלי וואן" שיר יפה! וגם הייתי רוצה להכיר יותר שירים.. יש לך שירים יפים להציע? אבל אמ..את בפורום גרין דיי פעם הבאה תנצל"שי
® ®NuLy® New member 2/6/05 #5 אויייי להקה טובה.. יש לי מלא שירים שלהם במחשב ואני צריכה ת'דיסק... {שיהיה לי כסף}
M mayellowcard New member 2/6/05 #8 yellowcard חיפשתי מלא זמן דיסקים שלהם.... אבל לא מצאתי.... אבא קנה לי מחו"ל.... גם שאלתי מלא אנשים וסוף סוף מישהו מכיר אותם
yellowcard חיפשתי מלא זמן דיסקים שלהם.... אבל לא מצאתי.... אבא קנה לי מחו"ל.... גם שאלתי מלא אנשים וסוף סוף מישהו מכיר אותם
® ®NuLy® New member 3/6/05 #11 ../images/Emo6.gif לא ילאוכרד באמת אחלה להקה יש לה שירים מקפיצים כאלה.... דומים לסיפל פלאן
D darklighter New member 4/6/05 #13 מכירה!!! הם טובים מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא גרין דיי אבל אכן אחת הלהקות פאנק הטובות(בגלל זה לא משמיעים אותם כמעט בMTV הרגיל)...
מכירה!!! הם טובים מאוד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif לא גרין דיי אבל אכן אחת הלהקות פאנק הטובות(בגלל זה לא משמיעים אותם כמעט בMTV הרגיל)...
S Sum41xGiRL New member 4/6/05 #14 מותק, הם לא אחת מלהקות הפאנק הטובות, לפי הידוע לי אחוז הפאנקיסטים ששומע אותם הוא קטן, הלהקה הזאת היא בתחתית להקות הפאנק
מותק, הם לא אחת מלהקות הפאנק הטובות, לפי הידוע לי אחוז הפאנקיסטים ששומע אותם הוא קטן, הלהקה הזאת היא בתחתית להקות הפאנק