תראי...
אמרת שאת צריכה לקחת בשש בערב... אין בעיה... שכחת... נזכרת בזה רק ב 00:00 בלילה....(סתם, זרקתי שעה...) אז את לוקחת מתי שנזכרת ואז ביום למחרת, תקחי רגיל בשש בערב, כמו תמיד. אני מניחה שכשתתחילי לשים פתקים בבית, אז לא תשכחי, אבל אם בכל זאת שכחת, אותו יום כבר אבוד... אין צורך "לפצות"... אם זה קורה פעם ב... אבל השתדלי לשים פתקים במקומות גלויים, שתמיד תבחיני בהם. היום היתי בהתלבטות.... לא הרגשתי טוב והקאתי שעה אחרי שלקחתי תרופות... אמרתי לעצמי שאולי התרופות לא הספיקו להספג וצריך לקחת שוב.... אבל אז חברה של אמא שלי אמרה לי שעדיף שיהיה חסר זמני מאשר "אובר" כשזה נוגע לתרופות.... אז לא לקחתי שוב ואני אקח מחר בבוקר כרגיל..... מה שאני רוצה להגיד בזה, זה שאם שוכחים לקחת, אז צריך לקחת מיד כשנזכרים. זה אפילו רשום בכל עלון של תרופות, ראי קובץ מצורף. כמובן, שאם נזכרת לקחת את התרופות רק ביום שלמחרת, נגיד בשעה 15:00 בצהריים, אין טעם שתקחי מנה שנשכחה כי במילא עוד 3 שעות, את כבר צריכה לקחת מנה חדשה. ראי בתמונה- אין לקחת שתי מנות ביחד! אבל, התמונה היא מתוך העלון של התרופה "פלקווניל", שימי לב שכתוב אותו דבר גם בתרופות האחרות שלך. מקווה שעזרתי.