• פותח הנושא mesi
  • פורסם בתאריך

mesi

New member
../images/Emo35.gif

בקשיי לאחרונה אשמח לפרוש של הפריסה הבאה. פריסת שאלה: מה - כהנת גדולה צפוי - יום הדין לי - שלושה מטות בזוגיות - חמישה מטות ובאהבה - הקיסרית בשנה - אביר החלומות הקרובה - עשרה מטות סיכום - הקוסם תודה למפרע!!!!

batgalim

New member
ערב טוב מסי ../images/Emo142.gif

השאלה אינה מנוסחת נכון, ומספר הקלפים אינו מתאים. שאלי שוב: 1 - מה 2 - הפוטנציאל הזוגי 3 - שלי 4 - בשנה הקרובה + קלף סיכום. ואנא צייני את גילך ורקע לפריסה.

mesi

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

תודה על הכיוון. מה - אס החרבות הפוטנציאל הזוגי - נער המטות שלי - אוהבים בשנה הקרובה - עשרה מטות סיכום- שמונה חרבות אני בת 47 עברתי פרק א כבר מזמן מאוד והרבה זמן אין לי מערכת יחסים שעכשו חסרה לי. הילדים כבר פרחו מהקן. תודה

batgalim

New member
מסי יקרה

מה - אס החרבות הפוטנציאל הזוגי - נער המטות שלי - אוהבים בשנה הקרובה - עשרה מטות סיכום- שמונה חרבות לצערי אני לא אשת בשורות... השנה לא נראה כי צפויה לך זוגיות, אך נראה לי שזאת עקב חששות שלך, שגורמים לך להסתגר. את מעוניינת בזוגיות אך חושבת עליה במונחים של הגיון ושיקולים שלא תמיד מסתדרים עם אהבה ורגש. אני ממליצה לך לשאול שאלה נוספת: מה עלי לעשות על מנת לקדם זוגיות טובה בחיי בשנה הקרובה + קלף סיכום

mesi

New member
../images/Emo10.gif

תודה בכל מקרה לא תמיד הבשורות מתאימות לנו. ולהצעתך: מה- תשע מטות עלי - כח לעשות - מות על מנת לקדם זוגיות טובה בחיי - שוטה בשנה הקרובה - חמישה מטות סיכום - נזיר ושוב הרבה תודה ולא חשוב מה התוצאה

צ ל י ל 8

New member
היי מסי . לא להיות עצובה ../images/Emo13.gif

מה- תשע מטות עלי - כח לעשות - מות על מנת לקדם זוגיות טובה בחיי - שוטה בשנה הקרובה - חמישה מטות סיכום - נזיר אוי, מה עלייך לעשות? המון עבודה עצמית
את צריכה לשנות את הגישה שלך כלפיי זוגיות. אם אני אחבר את הפריסה הזו לקודמת, הרי שכנראה היה משהו בעברך שגורם לך להיות "תקועה", משהו שכ"כ הכאיב לך שקשה לך להיות פתוחה לקשר אחר, על אף שאת מאוד רוצה. את ממש "נאבקת" עם עצמך. חסרה לך זרימה חופשית בחיי האהבה שלך. הכל הולך לך קשה. את חייבת להניח לעבר ולצאת לדרך חדשה. הקידום של הזוגיות שלך הוא אפשרי מאוד, רק אם תצאי לדרך באופטימיות ונאיביות מה.. השנה הקרובה לא תהיה לך קלה, וזאת מאחר שיש לך הרבה עבודה עצמית. אם לא תסתגרי בעצמך, את יכולה לפרוח
לא חבל
מה את חושבת?

mesi

New member
../images/Emo42.gif

תודה רבה. אני מטבעי אופטמית ואני יודעת שיש צדק בדבריך שאני תקועה! אני לט ממש יודעת איך לצאת מהתקיעות או יותר נכון איפה בדיוק אני תקועה בעבר שלא נותן לי להמשיך . אבל אין ספק שאשקיע בזה הרבה מאמץ כדי להמשיך קדימה. ואם יש לך עוד כמה טיפים אשמח.

צ ל י ל 8

New member
ככה יותר טוב ../images/Emo9.gif

איך לצאת מהתקיעות? תחליטי שמעכשיו (עכשיו, ולא מחר) את שוכחת את העבר ולא נותנת לו להיסחב איתך לעולמים. פיתחי דף חדש, נקי, לבן וארוך ארוך שיהיה הרבה מקום לרשום רק דברים טובים. תזרמי עם מה שבא בלי לתת דין וחשבון, תהני מהחיים, צאי מהבדידות שלך (שלדעתי הוא בא מאצלך בחוסר מודעות) תהני ממה שהעולם מעניק לך. תסתכלי מסביב ותראי רק דברים יפים
חזק.

למעלה