חוזליתה

New member
../images/Emo35.gif

יש לי סבוראה, בפנים ובקרקפת. אולי מישהי/ו מכיר איזו תרופת סבתא שיכולה לעזור. כל תרופות רופאי העור למיניהם רק עושות לי רע לפנים, מוציאות פצעים! והקרקפת עדיין בשלה, במיוחד שהנשירה שנגרמת מזה היא זוועתית. אשמח להצעות תודה

smady a

New member
מאוד לא פשוט לטפל בזה. אני שמעתי על

מישהיא שפשוט מרחה שמן זית עם לימון מידי פעם. העניין של התמדה מאוד חשוב. ואני מבטיחה לחפש לך בכל הספרים שלי עוד משהו.

smady a

New member
תראי יש את החומר הזה. שבעיקרו טבעי

-------------------------------------------------------------------------------- לחות לעור עדין ורגיש, ללא שומן. להקלה על אדמומיות וקילוף בצידי האף, המצח,סנטר וצוואר. נספג במהירות. מתאים לגברים ונשים לשימוש יום יומי. מכיל תמציות צמחים, אלוורה, ויטמין E, ואלנטואין המרגיעים, מרעננים, מחדשים ומזינים את העור. נבדק דרמטולוגית לעור רגיש. הנה תמונה שלו.האם ניסית?

smady a

New member
ויש גם את זה

-------------------------------------------------------------------------------- לחות לעור עדין ורגיש, ללא שומן. להקלה על אדמומיות וקילוף בצידי האף, המצח, סנטר וצוואר. בתוספת של אזלוגליצינה, חומר המאזן את רמת הסבום (החלב) בעור ומשפר את מראהו.

חוזליתה

New member
קודם כל תודה רבה על החיפושים

לא ניסיתי ספציפית את התכשיר הזה אבל אני בהחלט משתמשת בשמפו של דר עור, ובנתיים לא קורה כלום חוץ מרישוש חשבון הבנק. כי כל שמפו עולה בסביבות 45-50 ש"ח ואם באמת מתמידים זה מספיק לשבוע וחצי!!!!!! אני אבדוק אם זה לא אותם מרכיבים כמו במשחה שאני משתמשת בה, סבוקלם, אם כן, אז זה לא עוזר, אם לא אני אנסה את המלצתך, רב תודות.

lelelele1

New member
האם ניסית את "סבון של פעם" ?....

לי יש עור מאוד רגיש והקרם לחות שלהם(לכול בוגי העור) מאוד עוזר לי הוא עולה בסביבות 70 שח (לכמות גדולה)

חוזליתה

New member
מה מכיל הסבון שלהם?

דרך אגב, ניסיתי להשתמש בסבון של סבתא ג'מילה לפנים וזה מייבש לי אותם בצורה מגעילה- ממש הכל מתקלף!

smady a

New member
לא לא סבונים כאלה אסור לך. יקירתי

העור שלך סובל מבעייה את לא יכולה לייבש אותו להיפך את צריכה לדאוג ללחות נכונה בשבילו.

ה מוזה

New member
אם כבר ניסית

את כל תרופות רופאי העור אז תנסי קצת תרופות סבתא אולי תופתעי .. אז בדקתי קצת ומה שמצאתי זה - שליש/חצי כוס שמן זית + חצי לימון סחוט. להשאיר על הראש שעתיים ולשטוף עם שמפו [ זה כמובן לשיער] אז 2 ציפורים במכה גם לסבוריאה/קשקשת וגם לחיזוק וטיפוח השיער] - גיליתי גם שדבש משמש לטיפול בבעיות עור וגם בסבוריאה ודי בהצלחה יש לו תכונות ריפוי מדהימות ,נסי למרוח מעט דבש בפנים מסיכת דבש גם טוב ,התמדה גם תעזור מסיכת דבש פשוטה : להמיס דבש במים חמימים בעזרת צמר גפן למרוח או שפשוט תמרחי מעט דבש על האיזור [תנסי אולי קודם על מקום קטן ] שמעתי גם משהו על כורכום .. לא בטוחה לגבי זה ,אבדוק עוד קצת ומקווה שיעלו כאן עוד עצות סבתא מניסיון של אחרים שיעזרו לך

0 אור 0

New member
הטיפ הכי טוב - אבל אין לי מושג איך

להשיג. לכל הילדים שלי היתה סבוריאה המון זמן - ואני הייתי די מיואשת מהמשחת סליציל המגעילה (שמן סליציל הוא קצת יותר נורמלי - אבל עדיין לא אהבתי להשתמש בחומר כל כך חזק), ואז מישהי גילתה לי טיפ: שמן אמבטיה לתינוק של ד"ר פישר שממילא היתי משתמשת בו בגלל הריח הנהדר - פשוט מורחים על האיזור עם הסבוריאה אחרי המקלחת, ובהדרגה זה עובר. הבעיה בטיפ הזה, זה שהשמן כבר לא ניתן להשגה בחנויות. יש להם שמן אחר שנקרא אמול (שמן טיפולי לעור יבש) שנראה דומה, אז כדאי להתקשר לד"ר פישר ולבדוק אתם אם זה אותו הרכב בשם אחר. אם לא - אפשר לפנות למומחים לשמנים אתרים - יש כמה צירופים של שמנים שיכולים לעזור, אבל זה כבר בהתאמה אישית ולא שייך לתחום של תרופות הסבתא.

למעלה