גריני יודעת על זה
ג גריני New member 20/10/04 #3 לעומת זאת.... מה שאני לא יודעת, זה איך לעשות את ה"זה" שעשית בכחול - שנותן את הקישור בצורה כ"כ אלגנטית.... תלמד אותי?
לעומת זאת.... מה שאני לא יודעת, זה איך לעשות את ה"זה" שעשית בכחול - שנותן את הקישור בצורה כ"כ אלגנטית.... תלמד אותי?
F F650 New member 21/10/04 #4 פסססט ../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif ששששש אל תגלי לאף אחד טוב כותבים הודעה (אינפנטילית למדי במקרה שלי) רגילה... את הקישור מדביקים לאחד מהשורות התחתונות מצד שמאל. עכשיו את המילים שרוצים לקשר - מדביקים בשורה המקבילה לקישור מצד ימין ("מחרוזת מתוכן ההודעה" - אומר לך משהו ) מישהו כתב פעם שהציניות היא הנשק של הפחדנים ....
פסססט ../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif ששששש אל תגלי לאף אחד טוב כותבים הודעה (אינפנטילית למדי במקרה שלי) רגילה... את הקישור מדביקים לאחד מהשורות התחתונות מצד שמאל. עכשיו את המילים שרוצים לקשר - מדביקים בשורה המקבילה לקישור מצד ימין ("מחרוזת מתוכן ההודעה" - אומר לך משהו ) מישהו כתב פעם שהציניות היא הנשק של הפחדנים ....
ג גריני New member 21/10/04 #5 שיעורי בית ואם אני רוצה דווקא לכתוב הודעה אינטליגנטית, האם זה יעבוד גם במקרה כזה? תהייה נוספת: האם אפשר שני קישורים שונים באותה ההודעה?
שיעורי בית ואם אני רוצה דווקא לכתוב הודעה אינטליגנטית, האם זה יעבוד גם במקרה כזה? תהייה נוספת: האם אפשר שני קישורים שונים באותה ההודעה?
ג גריני New member 21/10/04 #7 יש לי ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif האם מנהלת הפורום היא גולם? או,אולי רק קצת - קשתפיסה?
יש לי ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif האם מנהלת הפורום היא גולם? או,אולי רק קצת - קשתפיסה?
F F650 New member 21/10/04 #8 ../images/Emo9.gif "מורה טוב, מורה לחיים" ../images/Emo35.gif ../images/Emo3.gif
ג גילי פרי New member 21/10/04 #10 אוי הבטן................./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חמודה שכמוך
ג גילי פרי New member 22/10/04 #12 ../images/Emo6.gif .. את עדיין "שם"? כי אם לא... למה ... ועוד משו.. אולי כבר תבואי לבקר רוצה לראותותך ב , וזה רק החדר השכן אפילו מדרגות אין לנו.... חישוקים (מילה חדשה בהמצאת דוד גילאור שמשמעה) חיבוקים ונישוקים
../images/Emo6.gif .. את עדיין "שם"? כי אם לא... למה ... ועוד משו.. אולי כבר תבואי לבקר רוצה לראותותך ב , וזה רק החדר השכן אפילו מדרגות אין לנו.... חישוקים (מילה חדשה בהמצאת דוד גילאור שמשמעה) חיבוקים ונישוקים
ג גריני New member 22/10/04 #13 אני פה! ה../images/Emo160.gif זה בגלל ה../images/Emo121.gif או במילים אחרות: 'תכוונתי למשלוח רייקי ביקור אצלך ב בקרוב. גם ממני.
אני פה! ה../images/Emo160.gif זה בגלל ה../images/Emo121.gif או במילים אחרות: 'תכוונתי למשלוח רייקי ביקור אצלך ב בקרוב. גם ממני.
ג גילי פרי New member 22/10/04 #15 ה../images/Emo82.gif החדש ב../images/Emo43.gif../images/Emo6.gif הנה... שלא תגידי שלא אמרתי לך ואגב, אשמח לקרוא מה דעתך בדיון על מהות הנשים והגברים. "דיון לסיפתח" קראתי לו... אני לונורמלית
ה../images/Emo82.gif החדש ב../images/Emo43.gif../images/Emo6.gif הנה... שלא תגידי שלא אמרתי לך ואגב, אשמח לקרוא מה דעתך בדיון על מהות הנשים והגברים. "דיון לסיפתח" קראתי לו... אני לונורמלית
פ פעמונית הגשם New member 21/10/04 #9 מצגת יפיפיה אלא ש.... הנוף הזה לא משתקף לכל אחד מהחלון..חחחח בדרך כלל הנוף אפרורי משעמם ורועש... לא פלא שאנשים שגרים בתוך נוף כזה הם יותר רגועים...
מצגת יפיפיה אלא ש.... הנוף הזה לא משתקף לכל אחד מהחלון..חחחח בדרך כלל הנוף אפרורי משעמם ורועש... לא פלא שאנשים שגרים בתוך נוף כזה הם יותר רגועים...