קצת פרטים על יום העיון בדצמבר בבקשה.
Y yan27 New member 2/10/01 #2 קצת פרטים... קצת פרטים , קצת פרטים...למה כולם מבקשים קצת פרטים ולמי בכלל יש פרטים . גיל מה קורה ומתי תקפוץ ל . חג שמח,מועדים לשמחה לששון לרינה לדיצה ולגילה.
קצת פרטים... קצת פרטים , קצת פרטים...למה כולם מבקשים קצת פרטים ולמי בכלל יש פרטים . גיל מה קורה ומתי תקפוץ ל . חג שמח,מועדים לשמחה לששון לרינה לדיצה ולגילה.
N natangil New member 3/10/01 #4 יאן ... יאן ... מה קורה אחי? איפה לא שומעים אותך? כל הזמן ? למה אתה לא מבקר ב ? מוזמן תמיד לרד בול פלוס. תהיה בקשר - נתאם. ו אולי גם , יכול להיות שמור על קשר ! מועדים לשמחה לכולם !!!
יאן ... יאן ... מה קורה אחי? איפה לא שומעים אותך? כל הזמן ? למה אתה לא מבקר ב ? מוזמן תמיד לרד בול פלוס. תהיה בקשר - נתאם. ו אולי גם , יכול להיות שמור על קשר ! מועדים לשמחה לכולם !!!
Y yan27 New member 3/10/01 #7 מה פתאום ישן.... אני ערפד.. מחר אני אשתדל לבוא לצאט ונתאם משהו...לילה טוב!!
R RomiVais New member 2/10/01 #3 אהלן גילי!! ../images/Emo24.gif גם אני ביקשתי פרטים... אני בטוחה שמי שיודע משהו - עוד יכתוב... מה שלומך? איך עובר החג? ד"ש לכולם ושיהיה לכם יום נפלא וחג שמח, רומי
אהלן גילי!! ../images/Emo24.gif גם אני ביקשתי פרטים... אני בטוחה שמי שיודע משהו - עוד יכתוב... מה שלומך? איך עובר החג? ד"ש לכולם ושיהיה לכם יום נפלא וחג שמח, רומי
N natangil New member 3/10/01 #5 רומי כבר 22.00 פלוס אני ממתין ב- . החדשות כרגיל מחכים לאיזה שיביא שינוי ונראה קצת חיובי. מועדים לשמחה ! ד"ש בבית !
רומי כבר 22.00 פלוס אני ממתין ב- . החדשות כרגיל מחכים לאיזה שיביא שינוי ונראה קצת חיובי. מועדים לשמחה ! ד"ש בבית !