Popeye78

New member
../images/Emo35.gif

"They say daughters look for their fathers."​
עוד שאלה, היה איזה פרק, נראה לי שבעונה 5 או 6, שיש איזה משבר בין-לאומי. הם קוראים לאיזה שגריר/מומחה לאיזור ובגלל שיש לו איזה שם מסובך אז הם המציאו לו פשוט. איזה פרק זה לכל הרוחות?

don't you mean bagel ?

יש לי שני הימורים לגבי הציטוט, והקטע הוא שאני לא כ"כ זוכרת האם אחד ההימורים הוא מהפרקים ששודרו עד עכשיו בעונה 6, או שהוא מעונה 7 ואז זה בטוח השני... אז כיוון שרק התחלתי לראות מחדש את עונה 6, אני אחכה בינתיים עם הניחוש. אולי מישהו ידע בודאות. לגבי השגריר -- אני לא זוכרת משהו כזה מעונה 5, שוב, אולי ב-6. אתה אולי זוכר עוד משהו על הנושא ? וכמובן אם יש לך סבלנות, כל סיכומי הפרקים ו/או התסריטים נמצאים ברשת.

Popeye78

New member
Begel?

אין לי הרבה יותר פרטים מזהים. זה ככל הנראה מעונות 5,6 כי אותן לא ראיתי כבר המון זמן. אני חושב שהבחור עם השם המוזר הוא אסייתי.

זו בדיחה, פופאיי... ../images/Emo3.gif

בפרק הראשון של עונה 5 אד ולארי, או לארי ואד, מעלים חשש שהכלכלה עלולה להיכנס למצב של מיתון. ג'וש נזעק ואומר להם לא להשתמש במילה הזו: Josh: "No, no, no. We don't ever use that word around here." Ed: "What word? Recession? ...What should we call it then?" Josh: "I don't care. Call it a boat show or a beer garden or a bagel." Larry: "So if it is a... bagel, the Fed thinks it's gonna be a mild bagel." ויש כמובן עוד התייחסויות אחר כך לנושא. בקיצור, כאשר חיפשת כינוי למישהו, הדבר הראשון שעלה במוחי הקודח היה bagel. סליחה. יום קשה.

אגב, אני לא בטוחה שזה פרק 5X1

פתאום זה לא נשמע לי מתאים, אנסה לבדוק מאיפה זה, אבל זה די בטוח מעונה 5.

אז תיתן לי הזדמנות להשתמש בציטוט

I got the fuzzy end of that lollipop...
שלא לדבר על זה שאימא שלי הזהירה אותי לא לקבל סוכריות מגברים זרים...

Popeye78

New member
בטח שאני אתן

I don't know. Wendell's not "cute" cute but he's so funny. מלמון היית מסכימה לקבל סוכריה?

../images/Emo9.gif עוד לא אבדה תקוותנו.

הנה קיבלת הצעת נישואין, ואפילו לא נדרשת לתת סוכריה בתמורה...

Popeye78

New member
אני רואה שאין פותרים נכונה אז...

אני ארחיב את הציטוט
A - When he was 19, sure. She dumped a Rhodes scholar for this guy. X left Y for the Frog. Z and the guitar player with the purple van. My children choose morons. Every one. B - They say daughters look for their fathers.​
שמות הושמתו אבל עדיין את A לא צריך להיות יותר מידי קשה לזהות.

אז עכשיו אני בטוחה ../images/Emo13.gif

הנשיא ודבי מדברים על הבחירות של בנות בארטלט בבני זוג. אם אני לא טועה, זה סביב הפרק שקשור לבת הבכורה, ליז ? X ו-Y הם כמובן זואי וצ'ארלי, שננטש לטובת ז'אן-פייר. בכל מקרה, הנשיא ודבי.

למעלה