אוף זה כ"כ קשה..

../images/Emo36.gifאוף זה כ"כ קשה..../images/Emo26.gif

הודעת הפרידה שלי מהפורום. (איזה דרמטי... :) זהו, אמרתי את זה!
אחרי שנתיים באמת מדהימות אתכם, שנתיים של המון כיף, פרגון, דיבורים, היכרויות, מפגשים ומה לא, אני נפרד מכם, אבל במחשבה שניה, אולי המילה נפרד זו לא המילה שחיפשתי.
כי בעצם, אתם תמיד פה איתי, ואני תמיד פה ואהיה פה, אכתוב ואכנס! פשוט...בלי המחוייבות של "מנהל" פורום, הכינוי שלי כבר לא יהיה כחול!!!
אני חייב שוב להודות לכם שהייתם חברים. הייתפ מבקרים בעבודה, מתקשרים, סמסים...מפרגנים ותומכים , זה היה שונה מפורומים אחרים. אין לי ספק בזה. המון חום ואהבה מכולם. עברנו יחד את הצבא וגיוסים של אנשים מהפורום, בגרויות... אבל הכי הכי הכי חשוב: יוסי אזולאי - הזמר שאנחנו כ"כ מעריכים ואוהבים ושלשמו הקמתי את הפורום הזה לפני שנתיים , שהתחיל מקומונה קטנה וחמודה :) חשבתי להתחיל לכתוב כאן שם של כל אחד ולכתוב אבל זה לא ייגמר וזה יעשה לי ממש עצוב. אז תכלס, אני לא באמת נפרד, רק מעביר את השרביט למישהי מקסימה שדי ברור שהיא תנהל את הפורום, כי היא תחזקה אותו כ"כ מצוין ועזרה לי מאוד: אוריאנוש. (הערסית). אז כפרה, את מקבלת את הפורום של יוסי, הפורום המדהים הזה, מאחל לך שתנהלי אותו בצורה הטובה ביותר, ושיהיה המקום המרכזי לכל אוהבי יוסקה. אני בטוח שיהיו מפגשים (ברור שאני אבוא) :) מממ... בטח אתם שואלים למה לעזוב את הניהול, ומה גרם לי. אז בואו נגיד שאחרי שנתיים הרגשתי שנתתי ואני רוצה לתת לאנשים יותר מורעלים ממני לנהל פורום. אוריאן היתה המועמדת המתאימה :) בלי קשר יש זמרת גילת הלל, שהיא אחד הדברים הכי קרובים, ואני רוצה לעזור לה, כמו שעזרתי עם יוסי. מה שאני עושה זה... לנהל לה את הפורום ! בסוף אני אחתום קבע ב"תפוז" :) אוריאן! - שימי לב, עלולים לצוץ כל מיני גולשים מוזרים כמו אחת, הדס מזוז, איתה! אני מרשה לך לנהוג במרוקאיות :) לסיום אני רוצה להגיד לכולכם שוב תודה תודה תודה, אני אוהב אתכם מעומק ליבי: יש כמה אנשים שהיו יותר דומיננטים ושדיברנו המון באייסיקיו בטלפון..וכו'. יש כאלה שפחות אבל זה לא אומר שאני לא רוצה להגיד להם תודה! נתחיל עם אלה שיותר: סנובית- הגברת הראשונה של הסנוביות בישראל.... החיילת הצעירה שהשתחררה ועקבנו אחרי השירות הצבאי שלי:) אז נכון בהתחלה היינו צריכים שתספרי לנו מה קורה אצל שרה בבית כשאתן שותות תה :) כדי שיהיה מה לכתוב בפורום.. מת עליך !! (תודה גם על הסריקות!) מאיוש - הילדה המתוקה שתתחזקה את הפורום ואם לא אוריאן אז בטח היא היתה המנהלת :) אולי בעתיד:) מאיה נשמה, תודה על כל ההשקעה ליוסי ולפורום. זה מאוד חשוב ואני מעריך את זה. בהצלחה עם קובי החבר החדש :) ניר86 - הקופיף מרחובות שהפך להיות אחדש החברים הטובים שלי! וכל זה מהפורום! נשמה טובה , שתמיד מפרגן ובא כמעט לכל הופעה של יוסי! נירק'ה אם אני אתחיל אני לא אסיים אז עדיף שתאכל בינתיים במבה או בוטנים או אולי אפילו בננה :) חח הכרתי אותך רחב וגדול, אני חייב לציין שהרזית בגוף אבל לא בלב. יש לך לב ענק וכל הפורום מתים עליך ויודעים את זה. אוריאן - שקוראת לי "פרח" ואני קורא לה או "פריחה" או "ערסית"... חח המנהלת היפה שלי.. חוהל עליך. לקח לה זמן עד שהיא נפתחה (זה קרה במפגש האחרון) לפני זה היא היתה ממש ביישנית והסתירה ... וחוץ מזה איזה מהפך! גם פיזי במרה, וגם... הראל מויאל... היא נרגעה קצת (התבגרה?!) חחחחחחחחחח לירן ה"אפס" שהוא לא אפס, הוא לא יודע את זה, הוא סתם מכניס לעצמו שטויות לראש ומתוסכל מהשטויות האלה שהוא מכניס. אבל הוא יתבגר וזה יעבור לו! נכון לירנצ'וק? :) כותב מאוד מאוד יפה, וחשוב שתאמין בעצמך הפורום הזה מת עליך, אז שמור על זה ותפסיק לעייף את כולם! מפגש\ הבא אם לא תבוא, אני אדאג שהמפגש יהיה ביית שלך! תיזהר. חח שרי (בעבר שרית) לאנג - עם העיניים המדהימות - את כולך ילדה מדהימה. מת עליך! את ילדה מיוחדת חזקה ואני מאחל לך את כל ההצלחה והטוב שיש.................! שריתוש - איזה ילדה. לא ראיתם מה היא הכינה לי ליומולדת... איזה קליפ יפה. כפרה תודה על הכל, את נשמה טובה וילדה מדהימה. מת עליך. כוכבה - אני רוצה להגיד לכם שיצא לי לא מזמן להיות בבית של כוכבה. במימונה! אתם לא יודעים בכלל איך נהנתי...... אי אפשר לתאר! יש להם בית יפהפה, ולכוכבה יש אמא ואבא מדהימים, ואחיות מקסימות , ואחות - אתר שהיא זמרת בחסד עליון! היום ממש היום! יש לאמא שלך כוכבה יומולדת! אז בהזדמנות הזאת המון אהבה וחיבוק לאמא של כוכבה! אני גם אתקשר :) תודה כוכבה, על כל ההשקעה, העוגות וכל מה שעשית והשקעת לזמר שאת הכי אוהבת. יוסי מאוד מאוד מעריך אותך וגם כולנו. את בחורה מיוחדת ואני יודע ובטוח שתמיד נראה אותך כאן, זו לא שאלה בכלל... אז אני מת עליך, ותודה על הכל!!!!! ולמפגש הבא איזה עוגה תביאי.....? החלטת כבר? חח אגב, כוכבה ידועה בתור היומן של הפורום! זאת שדואגת יום לפני שניתן כבוד לנסכיך/ת יומולדת :) צנובר - אמנם היה בחטף מגניב כמה הודעות, אבל נהנתי להכיר ותודה שנכנסת לכתוב לנו מדי פעם! גם אותך נשמח סוף סוף לראות במפגש! (ואל תרגיש גדול מדי, יש גם בגילך במפגש, כרמית למשל!) יעל הילדה הכי מתוקה שיש :))) האחת והיחידה. עדי מחיפה - הילדה הזאת כ"כ ותיקה בפורום, תמיד כתבה כאן, ותמיד השקיעה, אני ממש רוצה להודות לך על זה! את חלק מהפורום וכולם אוהבים אותך ומעריכים. אני מקווה שתבואי למפגש הבא למרות המרחק............. אוהבים. אלה שמה לעשות, פחות יצא להכיר אבל אני רוצה להודות מעומק הלב על התמיכה וההשתתפות והפרגון, אני קצת לא זוכר את הפרצופים.. תסלחו לי! מורי 17 - נראה לי שאם אני אראה את הפנים אני אדע...יכול להיות? (תסלחי לי...!!) :) חן עדי מורי 17 9B9 יוסי אזולאי - תודה על החבר שאתה, אני בכוונה אעשה את זה בתמצות כי אני אוכל לכתוב ולכתוב וההודעה הזאת מתארכת בקצב מפלצתי מרגע לרגע. תודה על הרגעים היפים, המרגשים והמעניינים בחברתך... כבוד היה לי לנהל ולהקים את הפורום הזה בשבילך. אני יודע היום, זהוא תרם והועיל ואולי באיזשהו מקום היה חיוני בשביל לתקשר בצורה הטובה ביותר עם קהל המפרגנים שלך.. אני בטוח שאורין תעשה עבודה מצויינת! אין לי ספק בכך! אז זו לא פרידה חבר'ה, אז לא גומר ת'הודעה בנימה כזו. אוהב את כולכם אריאל. מנהל הפורום 2005-2007 :)

../images/Emo2.gif מה!? מה אתה רציני?!

יא אריאל... אוף...היה ממש כיך שאתה נכנס מידי פעם, אפילו לעיתים רחוקות. תודה על הכל!! לכל הדבר הגדול הזה שנקרא פורום וכל החברויות שנוצרוו פה-יש לך חלק גדול בזה!! תודה שהקמת את הקומונה, תודה שהמשכת את הקומונה לפורום, תודה על המפגשים(למרות שלא הייתי אבל שמעתי חוויות ועשה לי טוב על הלב) תודה על הכל1!! תמשיך להכנס לפה מידי פעם ולהראת נוכחות..מבטיחים להמשיך פה את הפורום. אפילו שאני מכירה רק חלק קטן ממך, אני רוצה להגיד לך שאתה ממש חמוד ושוב פעם-תודה על הכל!! שיהיה לך המון בהצלחה בדרך ושיהיו לך המון הגשמות של חלומות ומטרות.
נעזור לאוריאן, לא נעשה לה בלאגן(חחחח
) אני בטחה שהיא תיהיה מנהלת טובה כמוך. ביי, ובהצלחה!!!

ניר86

New member
כפרה עליךךךך !!!

אחי היקר.. חחח זה לא משהו שמפתיע אותי חחח אבל כפרה נגיד כמה מילים טובות על מה שעשית פה ... הקמת את הפורום הזה שהתחיל מקומונה קטנה ותראה לאן הגענו איתך ..אתה יכול להיות גאה בפורום המקסים והמשפחתי הזה ! כל הכבוד לך על כל ההשקעה וכל הנתינה שלך פה .. ואני אישית לא רואה בזה הודעה עצובה או פרידה כי אני יודע שתיהיה פה עוד תמיד רק לא בתור מנהל ... ואני יודע גם שאתה נותן את הניהול לאוריאן כי ברור שהיא תעשה עבודה מצויינת ... וכמה מילים אישיות אליך ... תודה על מה שכתבת עליי כאן ..באמת זכיתי מהפורום הזה בחבר טוב ,בבן אדם מדהים וכמובן בזמר אדירר ! תודה ליוסי שבזכותו הכרתי אותך ...והאמת דיברנו על זה השבוע אני ויוסי אז הוא אמר שהוא יקח אחוזים על מפגשים בינונו ועל שיחות טלפון אז אמרתי לו שכבר הוא היה עשיר אם הוא היה לוקח חחחח קיצור אחי מת עליך וכל הפורום מת עליך חכה חכה איזה שרשור מטורף יצא מפה חחחח הפורום יפול חח ומילה אחרונה : ק - ו - ף !!!!!

1mayush

New member
איזה עצוווווב ../images/Emo7.gif

השקעת במכתב פרידה..
אני לא אצליח לקרוא כ"כ הרבה אבל ... אריאל יקר מגיעה לך תודה ענקיייייייייייייייייייית ! עשית המון בשביל הפורום, השקעת, התאמצת, ותמיד דאגת שהכל יהיה מסודר בפורום ושאנחנו נדע את כל (או בעצם רוב) הדברים שאנחנו רוצים לדעת על יוסי שלנו! תודה לך ! עשית את זה על הצד הטוב ביותר !!! נורא שמחתי להכיר אותך, אתה בן אדם מדהייים שנורא כיף לדבר איתו ( ולבוא לפעמים לבקר אותו בעבודה
) אני תמיד אמשיך להיות איתך בקשר, כי כמו שאמרת זה לא שאתה נפרד לגמרי.. וגם.. יש את הקומונה של גילת(שבקרוב תהפוך לפורום)! אני מעריכה אותך בכמויות על כל זה! ולא לעזוב את הפורום... אתה תמשיך לכתוב בו כן .. תזהר לך
למרות שאני יודעת שלא תעשה את זה. אוהבת המון , מאיוש

1mayush

New member
למרות שגם ידעתי את זה, וכמו שניר אמר..

זה לא כ"כ עצוב.. אז הכותרת שלי תחשבו שהיא שונה.

orianush

New member
אריאלי ה-פרח שלי ../images/Emo24.gif

מאיפה מתחילים? קודם כל הקדמת.. יש לך לסבול אותנו בתור מנהל עד יום שלישי לכל המודאגים כנראה שאריאל יהפוך להיות אדום (כמו שאני עכשיו) אם הוא רוצה כמובן וכמו שהבנתם הוא עוזב את הניהול הראשי כי הוא ינהל את הפורום של גילת הלל ואי אפשר לנהל בתפוז 2 פורומים. אז קודם כל שיהיה לך בהצלחה עם הפורום שלה :) אני חושבת שמגיעה לך התודה הכי גדולה, בלעדיך לא היה נוצר הפורום המדהים הזה שבזכותו הכרנו אנשים וחברים חדשים וכמובן את יוסי שבשבילו אנחנו כאן אז באמת תודה על ה-כ-ל אתה מנהל מדהיים וניהלת את הפורום בצורה הכי טובה שאפשר (אתה מציב לי רף גבוה
). חוץ מהניהול אתה גם בנאדם מקסים ואני שמחה שיצא לי להכיר אותך.. טוב אני לא יודעת איך להמשיך.. זה נהיה יותר מדי פרידה וכמו שאמרת אנחנו לא נפרדים ממך (אנחנו נפרדים רק מהצבע הכחול) שוב תודה וכמובן שאני אשתדל לנהל את הפורום בצורה הכי טובה שאני יכולה וחבר'ה זה גם הזמן שלכם להוכיח את עצמכם כי באיזשהו שלב אני גם כן אצטרך מישהו שיעזור לי בתקווה שגם הפורום יגדל אז זהו איראלוש שיהיה לך בהצלחה ותיכנס לכאן כמה שיותר אוהבת
[ועוד משהו, יכול להיות שיהיה מפגש בזמן הקרוב]

אריאל..

קודם כל אנחנו לא נפרדים ממך לגמרי.. רק מהצבע הכחול כמו שכולם אומרים.. אני בטוחה שתשאר בפורום המקסים שהקמת.. בהצלחה בניהול של הפורום של גילת... שמחתי להכיר אדם כמוך מוכשר.. ומי יודע אולי בסוף אנחנו נפתח לך פורום רשמי..

saray 19

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo201.gif

אריאל...עשית את זה יותר מדי דרמתי...אתה לא באמת נפרד..! אבל בכל אופן יש לי המון המ להגיד לך וכל מה שאני יגיד לך הסתכם במילה אחת : ת ו ד ה ! אתה בן אדם מ ד ה י ם ! לא פוגשים כל יום אנשים כמוך.. תודה שנתת לי להאמין בך ..! ולבכות לך לפעמים....וגם לצחוק איתך ...! אוהבת מאוד! שרי

כוכבה 27

New member
אריאלוש!!!!

ידיד יקר.... זה לא משהו שהפתיע אותי. יש לי כמה דברים שאני רוצה לומר לך. הקמת קומונה קטנה ותראה לאן הגענו לפורום הכי מדהים שיש.אתה יכול להיות גאה בעצמך,כי כולנו הפכנו למשפחה אחת גדולה. תמיד השקעת ודאגת שהכל יהיה בסדר. אני לא רואה בזה הודעה פרידה או עצובה כי אני יודעת שתמשיך להיו פה איתנו רק לא בתור מנהל. אני יודעת שאתה נותן לאוריאן לנהל את הפורום! אוריאן תעשה עבודה מעולה כמו תמיד כשהיא משקיעה את הנשמה בדיוק כמו שאתה השקעת בנו תמיד. יש לי כמה מילים לומר לך.... תודה רבה על הברכה המרגשת שכתבת לי. בזכות יוסי ובזכות הפורום המדהים הזה אני זכיתי בידיד טוב ובזמר מדהים. כוכבה.

OMG אודליה סליס! ידעתי ששכחתי משהו!!! פאקקקקק

אודליה כפרה תכננתי כבר מה לכתוב לך באמצע הכתיבה של ההודעה.. באמת שבאתי לכתוב גם עליך: הנה : אודיליה סליס - האלכוהוליסטית של הפורום שהבטיחה שתהפוך אותי משתיין של רדבול-וודקה "לשותה בסטייל" :) כפרה עליך! לא שכחתי, אנחנו מדברים המון באייסיקיו, וחבל שלא יצאת לי לבוא לערב ההוא.. בכל מקרה, אני לא נפרד ואין לי ספק שניהיה בקשר. אז שיהיה בהצלחה עם החבר, וגם עם ההוא שכואב לו, שמחזר אחריך בטירוף :) מת עלך.:)

1mayush

New member
חחח מזה הOMG הזה אריאל ?! חחח

מה ניהיה ממך חחח .. עוד אני באמת אתחיל לחשוב שאתה סנוב
.. חח סתם

orianush

New member
חחח הוא נהיה פקאצ (פקאצה לבן ../images/Emo6.gif )

אמרתי לכם שהוא פרח

חח אריאל

אני באמת עוד יהפוך אותך לשתיין אלכוהול מקצועי!
ואם לא לא קוראים לי אודליה... בנוגע לערב ההוא חח שטויות יהיו עוד המון כאלה וחסר לך אם אתה מבריז.. ובאמת מה זה הomg י'חתיכת ילד פאתטטט חח

mori17

New member
אריאל איזה דרמטיות עשית במיוחד ההודעה

האחרונה חס וחלילה אתה רק נותן למישו יותר נכון מישהי את התפקיד יותר נכון מפנה אותו
אבל הכי חשוב שאתה עדיין כאן אממ אני לא הייתי בפגישות פשוט לא הצלחתי להגיע
ואממ אתה בטח איכשהו זוכר אותי חשבת שאני מתחזה עד שראית איזה הודעה לא נעימה בכלל בפורום מסויים
ואז אמרת לי איך אפשר שלא יראו ת'הודעות שלי בפרטים =] מורי

moranush86

New member
אחחחח הסנובים הללו...

איזו דרמטיות כולה כולה נפרד מהכחול זה הכל אתה תהיה פה כמו תמיד!!! ולגבי מי שאתה חושב שאם תראה אותה תדע, אני חושבת שאתה צודק 100% ובכל מקרה בהצלחה עם גילת בפורום... חשבתי שדיברנו על זה כבר: א-נ-י ל-א ה-ס-נ-ו-ב-י-ת פ-ה-!-!-!

9B9

New member
אריאל..

אכן אתה נפרד מאיתנו-מהצבע הכחול, אבל תמיד תישאר כאן! אני חושבת שמילאת את תפקידך על הצד הטוב ביותר ובהצלחה בפורום החדש!!!

חן 16H

New member
אריאל!!!

הענקת לפורום הזה המון ומגיעות לך המון תודות על הכל אני מאחלת לך המון הצלחה עם הפורום של גילת אוהבת המון חן

למעלה