בולי

sHotZy M

New member
../images/Emo36.gifבולי../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

טוב חוץ מתחושת הדה ג'ה וו הקלה שאני בטוחה שרובנו חשים כרגע(מאחר ואותה כותרת הייתה להודעת החיזור שלי אליך
) אני רוצה לפרט לך בפרטי פרטים מה אני עושה לך בגלל שאתה לא בא לבראשית... קודם כל אני אבחר עץ בגינה הציבורית ליד הבית שלי, עץ יפה כזה מושקע, שיהיה נעים, בפאנן... אני אקנה שוט וחבל... ואז אני אגייס לעזרתי את אישתי היפה
ואת הסובי החמוד שלה(סובארו פשע משהו טוב)
אנחנו ניסע בסבבה כל הדרך מצפון ת"א עד לביתך הקט ברעננה השלווה(רק שאחרי שאני אגיע לשם היא לא תהיה שלווה כל כך) נגיע בלילה, ככה כולם ישנים ולא יודעים מה הולך לקרות נפרוץ את הדלת של הבית שלך, ניכנס לחדר שלך ונסמם אותך בזריקת טישטוש שאותה אישתי תספק מאחר והיא חובשת בצה"ל, כפרות עליה. כשאני מחזיקה בידיים והיא ברגליים ניקח אותך לאט לאט ובשקט לאוטו שלה וניסע לראשל"צ (כמה שיותר קרוב אל ביתי הקט
) נגיע לגינה הציבורית הקרובה ונקשור אותך לעץ... ובבוקר
אני אבוא, כולי בהיי מהלילה שעבר (כי אני ומאיה לקחנו גם קצת מחומר הטישטוש, למה לא אני אומרת...
) אגיד לך בוקר טוב, אתה בטח לא תבין מה אתה עושה באמצע הגינה הציבורית בראשל"צ... אני אספר לך ואז, יתחילו המכות עם השוט, שיהיו כואבות ואטיות...אם תרצה, אני אוכל להוסיף גם כמה משיכות שיער... עד שתבין...
שאיתי.. לא כדאי לך להתעסק!
) שiצי...

pompii

New member
לא היא לא שכחה....../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

(מאיה אצל שלומפ) אני חושבת שנתתי לה מינון גבוה מידי..... OH WELL

booly16

New member
את לא יכולה לגעת בי.. יש לי פרסי!

אני אשסה בך את אורי, 75-80 ק"ג של שרירי רוגבי, פרסי עצבני שמגן עליי מאז הגן.. לא כדאי לך להתעסק איתו... :) חוץ מזה שיש לי תאומים טעונים ואני לא מפחד להשתמש בהם...

pompii

New member
אל תתלהב../images/Emo54.gif../images/Emo55.gif

גם היא פרסייה גאה....אני במקומך הייתי נזהרת

booly16

New member
חחחח

דווקא מהעובדה שהוא פרסי לא התלהבתי.. זה חיסרון...
אבל העובדה שהוא משחק רוגבי תעזור לי...

sHotZy M

New member
תודה על התמיכה בנות! ../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

אבל אני חושבת שאני אסתדר לבד... גם עם הפרסי הבלאי שהוא יביא לי.... ובולי, אתה לא מפחיד אותי... אבל אני בטוחה שאתה רועד!!!

booly16

New member
פסדר נו..

את יודעת שכולי רעש וצילצולים.. חוץ מלדבר ולשאוג אני לא עושה שום דבר.. חחתלתול קטן... :) מיאו!

למעלה