בנות בלבד

• פותח הנושא D.T
  • פורסם בתאריך

D.T

New member
../images/Emo36.gif בנות בלבד ../images/Emo26.gif

וסליחה לכל הרוכבים הזכרים . לצורך מדגם מייצג בנות יקרות אנא שרשרו 1. על מה אני רוכבת ? 2. כמה שנים ? 3. ואם יש לך סיפור מיוחד אשמח לקבל אותו במסר תודה ויום נפלא ובשביל שדוני - כנראה אני הייתי פה לפני האופנוע (עוד לא בדקתי )

bw250

New member
טוב אז אני אתחיל B&W 250

רוכבת מגיל 17 בערך 12 שנה. דיאלים. kb50 של קימקו. באמצע הייתה הפסקה לרכב, אך מהר מאוד חזרתי לקטנוע.

דיאלים ? כאילו ליברטי ?

האדום (או שחור) ? 2 הילוכים אוטומטיים ? קטנוע גדול !!!! אהחחחח.... איזה זכרונות... השדון למד רכיבה על כזה... היו זמנים...

אגב דיאלים ליברטי...

זה עוד קטנוע שלא מסתדר עם "הגדרת הקטנוע" שלך, איקס... הוא הרי מונע בהינע סופי של שרשרת... לא וריאטור.

ixmix

New member
אדם קטן וקטנוני הוא השדון. ../images/Emo6.gif

אוקיי, אני מגדיר מחדש... קטנוע הוא כמו אופנוע. קצת יותר קטן בדרך כלל, אבל לא תמיד (קטן בחישוקי בגלגל ולא במנוע). תמסורתו אוטומטית בדרך כלל, למעט יוצאים מן הכלל שהם חצי אוטומטיית, כאשר מערכת התמסורת היא וריאטור (חוץ ממקרים חריגים להפליא ובהם ישנה הנעה סופית ע"י שרשרת). הכי קל לזהות - אם על הכלי רוכב קטנוען... זה קטנוע. OK?

DEJ

New member
הוספה הקלאסית

אם כך, אז הוספה (הקטנוע המקורי), אינו עונה על ההגדרה, כי הוא לא חצי אוטומטי, אלא בעל הילוכים ידניים לחלוטין. לא יפה להוציא את אבי הקטנועים מההגדרה.

ixmix

New member
D-: או קיי. נודניקים D-: אני חושב:

הנה הגדרה מושלמת!: קטנוע הוא כמו אופנוע. קצת יותר קטן בדרך כלל, אבל לא תמיד (קטן בחישוקי בגלגל ולא במנוע). תמסורתו אוטומטית בדרך כלל, למעט יוצאים מן הכלל, כאשר מערכת התמסורת היא וריאטור (חוץ ממקרים חריגים להפליא ובהם ישנה הנעה סופית ע"י שרשרת). כאשר התמסורת היא ידנית, אזי הרוכב יושב בתוך הכלי כהשרגליים צמודות וזה קטנוע. אם הרוכב על הכלי כשרגליו חובקות את הכלי, אזי ייקרא קטנוע רק אם התמסורת אוטומטית.

בימר

New member
איקס - אני יכול לצטט את זה?

זה ההגדרה הרישמית המלאה והאחרונה ל"קטנוע"?

השדון מצטער לאכזב אותך...

DT יקירתי... אופנועי ה-DT של ימאהה הגיעו לעולם לפנייך... את יכולה לחליף חתימה...

D.T

New member
../images/Emo41.gif לאחר בדיקה

אומנם אנחנו מדברים כרגע על 250 סמ"ק וכן הוא יותר זקן !!! ממני

../images/Emo6.gif מה זה כרגע.... ../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

הוא תמיד יהיה זקן יותר, אחותי. מי שנולד ראשון תמיד זקן יותר, לא ?
חוצמזה... שתמיד תמצאי איזה אקסמפלר שמישהו יחדש, יפנק, יטפל וישחזר... גם כשהוא יהיה בן 100 (אולי במיוחד אז) השאלה היא אם אפשר לומר את זה עלייך ?
אז מה ? אחותי ? שברתי לך את כל העניין ברגע ? זהו מעכשיו את DT ע"ש האופנוע ?

למעלה