דירוג הדמויות בסדרה

Passion4Life

New member
../images/Emo36.gif דירוג הדמויות בסדרה ../images/Emo26.gif

כל אחד ירשום את הדמויות האהובות עליו ביותר! אני אתחיל: 1.אייבי 2.ת'אביטה 3.איב 4.טימי 5.ג'וליאן 6.גוון 7.צ'ריטי 8.וויטני 9.קיי 10.שרידן ברשימת החביבים הלא מזיקים: ת'רזה, לואיס, אית'ן ברשימת המזיקים: האנק, אליסטייר, ברשימת ה"מה לעזאזאל אתם עושים בסדרה": פילאר, בת', ריס, ג'סיקה, גרייס, סאם

I n n u e n d o

New member
שלי שלי../images/Emo26.gif../images/Emo47.gif

1.שרידן 2.איב 3.לואיס 4.אייבי 5.ג'וליאן 6.וויטני 7.צ'אד 8.ג'סיקה 9.קיי 10.טבית'ה לא מזיקים: תרזה ופילר רשימת מזיקים: האנק הפוסטם וגוון מה לעזאזל הם עושים בסדרה: ריס גרייס וסאם אגב,בת' אולי עכשיו לא בתודעה של הסדרה אבל....

HAINEEKEN

New member
הדירוג שלי זה הדירוג הכי טוב

1.קיי 2.טימי 3.לואיס 4.טבאתה 5.גוון 6.איתן 7.ג'וליאן 8.תרזה 9.מיגל 10.טיסי- למרות שאפשר לשמוע את האיקיו הבודד שלו שהוא הולך

p_nurit

New member
עכשיו תורי

1.תרזה 2.שרידן 3.לואיס 4.אייבי 5.וויטני 6.טימי 7.טאביתה 8.קיי 9.צ'ריטי 10.צ'אד ברשימת החביבים הלא מזיקים:אית'ן, גוון, איב ברשימת המזיקים: האנק, אליסטייר, גרייס ברשימת ה"מה לעזאזאל אתם עושים בסדרה": פילאר, בת', ריס, ג'סיקה,, סאם, טי. סי

moran14h

New member
טוב

1.קיי (נורא מזדהה אותה בקטע של ג'סיקה הזונה..) 2.טאביתה 3.טימי 4.גוון 5.שרידן 6.וויטני 7.ג'וליאן 8.אייבי 9.איב 10.צ'ריטי (מוות לצ'ריטי) אנשים לא מזיקים 1.אית'ן 2.לואיס 3.תרזה מה לעזאזאל אתם עושים בסדרה 1.ריס 2.בת' 3.ג'סיקה (פויי ..אחיות קטנות זה סבל ויסורים) 4.פילאר 5.הזוג בנט..פיכס

backstreet girl

New member
אני:

שרידן לואיס אייבי טימי גוון צ'אד וויטני אית'ן צ'ריטי סימון אני מחבבת את הדמויות: סם, גרייס, פילאר, ג'סיקה,ריס. והלא חביבים הם (בלשון המעטה: ג'וליאן אלסיטר טאביתה קיי ב'ת האנק

backstreet girl

New member
אה ושכחתי את איב וטי סי.....

איב באחה שאני מחבבת וטי סי הוא באלה שאני לא מחבבת בלשון המעטה

lee_1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשלי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1) אייבי 2) תאביטה 3) תרזה 4) שרידן 5) לואיס 6) ג'וליאן 5) קיי 6) אית'ן 7) צ'אד 8) אימי 9) סאם 10) טימי

lee_1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהשנואות שלי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

1) איב 2) טי סי 3) צ'ריטי

tomaya

New member
שלי...

האהובים עלי: 1.שואיס 2.שואיס 3.שואיס השנואים עלי: כל השאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AsHtOn GiRl 3

New member
שלי../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

1. קיי 2. אייבי 3. טאבי 4. תרזה 5. לואיס 6. ג'וליאן 7. ויטני 8. סאם 9. קריסטל
10. צ'אד לא מזיקים: אליסטר האנק איב אית'ן פילאר מה לעזאזל: סימון ריס ג'סיקה גרייס

hadardit

New member
../images/Emo124.gif אנשים!!!שכחתם מצ'אד השרמנטי

בכל מקרה השנואים עליי הם: אליסטר, פילאר, האנק, רוז'ה ופייר (סקופ- ההומואים!), צ'ריטי, וסימון שנראית כמו קוף.

הצילצול

New member
הדירוג שלי עכשו... ../images/Emo70.gif

1. צ'ריטי 2. מיגל 3. גוון 4 ג'סיקה 5. לואיס 6. אייבי 7. ג'וליאן 8. פילאר 9. שרידן 10.סימון 11. בת' 12. גרייס 13. סאם 14. טיסי 15. איב 16. וויטני 17. תרזה 18. האנק 19. אליסטר 20 קיי

גם אני...

1.איתן (!) 2.לואיס 3.אייבי 4.קיי 5.ג'וליאן 6.מיגל 7.טאביתה 8.תרזה 9.צ'אד מי שאני שונאת:1. שרידן! אני לא מבינה מה אתם מוצאים בה 2.וויטני! 3.איב 4.טיסי מי שסתם שם...: 1. ג'סיקה 2.ריס 3.גרייס 4.בת' 5.האנק וזהו....

למעלה