חוזרת אליכן לאחר תקופה שלא

../images/Emo36.gifחוזרת אליכן לאחר תקופה שלא

הייתי כאן, געגעתי לפורום המקסים הזה, אוהבת כל הזמן לקרוא כאן. לאחרונה עברתי תקופה מאוד קשה, לפני זמן קצר קיבלתי בוקר אחד תוך כדי הנקה התקפי חרדה נוראיים, חשבתי שאני עומדת להשתגע, הייתי בהיסטריה נוראית, בעלי לא זז ממני מספר ימים, אמא שלי עד היום מגיעה אליי בוקר בוקר ונשארת איתי עד אחר הצהריים. עכשיו המצב שלי הרבה יותר טוב מקודם
אני מטופלת בכדורי *סרוקסט* לחרדות, לא חלמתי בחלומות הכי מפחידים שלי שאגיע למצב הזה, אני כל כך פוחדת ובכל זאת מחזיקה את עצמי חזק חזק עבור שלושת ילדיי, בעלי הכי מקסים שבעולם עוזר לי המון המון, אני גם בשיחות אצל פסיכולוגית מדהימה. בעקבות כך הורדתי את מספר ההנקות וגם זה מוריד לי את כל החשק, אני כל כך רוצה להניק אותה ומצד שני הכמויות ירדו, ועוד איך ירדו, נראה לי שהכדור שאני בולעת מייבש קצת. עכשיו אני כאן איתכן, חוזרת ועוד איך. מי שחוותה חרדות לאחר לידה, אשמח לקרוא אפילו גם במסרים.

משוש30

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני חושבת שאין מישהי שלא חוותה חרדות אחרי לידה אבל לא ברמות שאת מתארת. זה בטח היה נורא! איך את מרגישה עכשיו? עד היום כשבעלי לא בבית אני מתארת דברים איומים. הכל מאז שמתן נולד, לפני זה לא היה לי.

האמת שגם 2 הגדולים שלי נולדו

הייתי חרדה להם, בעצם עד היום אני נחשבת כאמא חרדה כמו שאר האמהות, אצלי זה בא לידי ביטוי אחר לגמריי, זה הגיע לרמות כאלו שפחדתי שאני עומדת להשתגע כמו שאר הבנות שחוות חרדה אמיתית, לכן אני מקבלת כדור לאיזון ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר טוב. מפחיד מפחיד מאוד

עמית@

New member
כמה קשה אורנה.

עקבתי אחרי הסיפורים שלך מכאן ומשם, כמה קשה זה נשמע, ממש משתק. אני שמחה שאת מרגישה טוב יותר
ומקווה שמפה והלאה זה רק ישתפר.

עמית, את יודעת מה הכי קשה עבורי../images/Emo35.gif

שאני פחות ופחות מניקה את שירה ומי כמוך יודעת כמה נלחמתי עבור ההנקות וכמה שאני *מכורה להנקות*. תודה עמית

עמית@

New member
כן ../images/Emo10.gif באמת זה כואב להרפות.

מותר בכלל להניק עם סרוקסט?

כן בטח שמותר

התקשרתי כמה וכמה פעמים לפרופסור מרלוב, אפילו ואבן מותר בהנקה. ואז מסתבר לי היום שסרוקסט מייבש הורמונים, הרופא שיניים שלי אמר לי זאת ופתאום הבנתי למה יש לי ירידה בתפוקה.

סרוקסט הוא אחד הכדורים היחידים

שמותר גם לקחת בהריון. וגם בהנקה. ולך אורנה - מחבקשת אותך חזק. ומאחלת שלא תדעי עוד התקפי חרדה. וכמובן שמחה שאת חזרת אלינו.

../images/Emo36.gifידוע לך אם באמת הוא מייבש

חלב אם
יש לו השפעה על הפרולקטין כמו על שאר ההורמונים

לא ידוע לי

על מכרה אחת אני בטוחה שזה לא השפיע (הניקה עד גיל שנה +) ועכשיו דיברתי בטלפון עם חברה וגם אצלה הילד כבר בן שנה וחצי והיא אומרת שלא השפיעה על החלב. מצד שני הן לקחו את הסרוקסט גם בהריון - אז יכול להיות שהן היו בנקודת מוצא שונה. אבל שלושת הילדים רק ינקו בתקופה הראשונה לחייהם - והאמהות המשיכו להניק עד גיל יחסית מאוחר.

ניזכרתי בעוד משהו

עד שהסרוקסט מתאזן לוקח שבועיים עד חודש - אז יכול להיות שבתקופה הזאת זה קורה? ואולי הירידה בתפוקה הייתה מהחרדה עצמה? נורא קל להגיד אני במקומך - אבל.. אני במקומך הייתי מנסה להמשיך להניק לפחות עד שתעבור תקופה של חודש ואז רואה מה קורה.

nubi

New member
לא ממש בטוחה

אבל אני חושבת שכן. סרוקסט מייבש את הרוק-בגלל שהוא עובד על עיצבוב המתווך ע"י אדרנלין ונוראדרנלין. לכן, הגיוני שגם תהיה הפחתה בכמות החלב.

nubi

New member
אני כן בטוחה

בנושא הרוק, לא בטוחה לגבי החלב. ניסוח קצת מעורפל
.

ornaok

New member
ברוכה הבאה אלינו../images/Emo24.gif

מצטערת מאוד לשמוע מה עבר עליך, נשמע קשה! וגם אני יודעת כמה נלחמת למען ההנקה ואני שולחת לך
ים לעידוד, עשית מעל ומעבר למצופה! מקווה שהרגשתך תמשיך להשתפר, וכל הכבוד למשפחה התומכת!

n i s h a

New member
טוב שאת מטפלת בעצמך.

קראתי את סיפור ההנקה שלך. כל הכבוד לך על הנחישות למרות כל הקשיים. שיהיה בהצלחה!

אלינה12

New member
../images/Emo24.gifנשמע קשה

טוב שיש לך סביבה תומכת ואוהבת. לא יכולה לעזור הרבה רק
.

למעלה