חידון

malolds

New member
../images/Emo36.gif חידון ../images/Emo26.gif

תענו על כל השאלות שאתם יכולים... מצטער שזה טיפה חובבני אבל זה רק ההתחלה. אני מקווה שזה יהפוך למסורת פה, אז למי שיש תשובות... תענו ותהנו. רק לראשון שיענה על התשובה הנכונה (אני בודק ע"פ תאריך ההודעה) תינתן נקודה! שאלות כלליות! 1) רשום 3 שמות לפני השם פינק פלויד שניתנו ללהקה. 2) ביד מי הפקידו פינק פלויד את עיצוב מירב העטיפות שלהם? 3) מי מהבריטים היותר מפורסמים נשאל לגבי ה - Dark side of the moon, אבל לא נכנס לאלבום הקטע שהוא אומר את זה? 4) איזה להקה בריטית מפורסמת הוערצה, ולא בסתר, ע"י רוג´ר ווטרס וגם לפיה הוא עשה משהו מיוחד בחומה? מהי הלהקה ומה מיוחד? 5) מי אני? אני אחראי על אחד מהשירים הכי ארוכים של פינק פלויד? אני הדבק בעצם... מי אני? 6) מאיזה חברה מעדיף לקנות דייויד גילמור את הגיטרות שלו? 7) זה הז´אנר המוזיקלי שפינק פלויד לא אהבו להשתייך אליו. 8) מי האיש בתמונה? ומה הוא עושה במקצועו? ציטוטים משירים! ענה מאיזה שיר הציטוטים הבאים: 9) You owe it to the people. We´re so happy we can hardly count. 10) Live for today, gone tomorrow, that´s me, HaHaHaaaaaa! 11) There´s one smoking a joint, and another with spots! זהו לבינתיים. לאחר שייפתרו כל השאלות אני יעשה טבלת ניקוד.

Yael Floyd

New member
טוב... אז אני יענה בכנות...........

אין לי כוח או רצון לפתוח אתרים וחוברות למיניהן...... 1- אני יודעת רק על sigma6 ו underground 5- לא הבנתי במה התכוונת כ"אחראי על השירים הכי ארוכים" אחראי על הלחן, על המילים, על העיבוד, על מה? 7- פופ? 8- בוב גילדהוף, היה הסולן של boomtown rats, אין לי שמץ מה הוא עושה כיום במקצועו. 11- in the flesh ואני יודעת ש10 זה מדארק סייד רק שאין לי מושג מה.. אולי BRAIN DAMAGE זהו, עד כאן מהמנהלת הבורה שלכם...............

malolds

New member
לגבי התשובות שלך יעל

לגבי השאלות שהיו ברורת לך אני לא עונה... 1 - צריך 3 שמות... 5 - התכוונתי שהוא אחראי על אחד מהשירים הארוכים שלהם... שימי לב לרמז של הדבק . לגבי השאר... שוב... אני לא עונה... בסוף, תוצאות ולמה לא להתאמץ? אל תחמירי בעצמך! שוב אני חוזר... בסוף הניקוד הסופי

הנה כמה

1. sigma 6, megadeathes 2. משהו דין 3. פול מקרטני 4. נראה לי רדיוהד 5. רון גיזין, אמא לב אטום 6. נראה לי פנדר 7. פרוגרסיב 8. בוב משהו, פינק מהחומה 9. have a cigar 11. in the flesh בלי סימן שאלה.

לגבי שאלה 2

זה לא משהו דין, התבלבלתי בין הצייר של יס. זו חברה לא בן אדם.. hypgnosis או משהו כזה.

Nir of GondoliN

New member
אממ

1. סיגמא 6 , אנדרגראונד, מגה דת´ 2. Hipgnosis 6. פנדר 7. פססיכודלי אני חושב 8. בוב גלדוף (לא בטוח לגבי שם משפחה!). זמר במקצועו. 11. לפי המילים אני מניח Have a Cigar. תגיד לי איפה אני טועה

CaerBannog

New member
H

5) אלן פארסון? 7) רוק מתקדם 9. have a cigar 10) on the the run? המון דברים ידעתי בעיקרון, רק לא זכרתי מה בדיוק, מילא

malolds

New member
נשארו רק

2 שאלות שלא נענו נכונה עדיין... 4 ו - 9. אז מהר לענות... אני יתן לכם איזה יומיים לענות ואז אני יתן תוצאות סופיות.

meandmeandme

New member
אין לי מושג מי ענה כבר אבל

אני יענה בכל זאת 1) sigma 6, megadeath, 2)סטורם טג´רסון וחברת היפגנוסיס. 3) גורג´ הריסון. 4) לא ממש הבנתי את השאלה, אבל נראה לי שאתה מתכוון לbobtown rats וסולן בוב גנדולף ששיחק כפינק בסרט החומה. 5) רון ג´סין. 6) פנדר. 7) רוק מתקדם. 8) האיש בתמונה הוא בוב גנדולף, הוא סולן הלהקה בובטאון ראטס (נראה לי שזה השם, או mowtown לא זוכר). 9) have a cigar 10) מממ... משהו של בארט נראה לי... 11) in the flesh. זהו? אני מנחש שכן. תודה על חידון נפלא

malolds

New member
טיפ!!!!!!! לגבי שאלה 4

אני מדבר על שיר קצר בחומה שיש בו משהו יוצא דופן. והדבר הזה קשור קשר חזק למשהו שהלהקה שווטרס העריץ עשתה וזה מפורסם! comfortably pink, אני מתפלא שאתה לא יודע את זה עדיין.

malolds

New member
לא.... רמז יותר חזק:

תחשבו על להקה בריטית ממש מפורסמת! זהו יותר מזה... אין כלום.

תשובה ביטלס: והסבר

אני אומר שזה הביטלס, זה אינו ניחוש! בשיר אמפטי ספייסס, ווטרס אומר משהו (שכבר עברנו עליו עשרות פעמים) הפוך, הוא לקח את זה מהרעיון של הביטלס שעשו פול איז דד, פול איז דד.

למעלה