כדאי לקרוא בבלוגיה 23.03.09

ShiRaN faY D

New member
../images/Emo36.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 23.03.09../images/Emo26.gif

למי מאיתנו לא היה איזשהו מחסום כתיבה כזה או אחר. רוצים השראה? נתקעתם? מחפשים מוזה? הצטרפו לארועי היום---ההסטוריה חוזרת ואתם מוזמנים לקחת חלק מנושא כזה או אחר ולהביא לו נגיעה חדשה משלכם. זה לא בהכרח צריך להיות על הנושא עצמו או על הארוע עצמו. אך שאבו ממנו את המוזה לפרסום רשומה משלכם. הנה לכם כמה מארועי היום 23.03 23.03.1919- בניטו מוסוליני מייסד את התנועה הפשיסטית במילנו, איטליה. 23.03.1939- גרמניה ורומניה חותמות על הסכם במסגרתו משועבדת כלכלת רומניה לגרמניה. 23.03.1988- נבחרת ישראל בכדורגל מביסה את נבחרת טייוואן 9-0, הניצחון הגדול ביותר בתולדותיה. 23.03.1956- פקיסטן הופכת לרפובליקה המוסלמית הראשונה. 23.03.1978- הכוחות הראשונים של יוניפי"ל מגיעים ללבנון. נולדו בתאריך זה. 23.03.1975- עדי אשכנזי, שחקנית וקומיקאית ישראלית. 23.03.1910- אקירה קורוסאווה, במאי קולנוע יפני. 23.03.1976- כריס הוי, רוכב אופניים סקוטי. מה עוד קורה היום? האחים רייט מגישים פטנט חדש-המטוס הבלוג שלי

חדשוטק

New member
עדכון טכנולוגי ליום שני

יום ראשון הוא בד"כ יום של השלמת פערים, מאחר ואף אחד בעולם המערבי לא עובד ואין הרבה כותרות חדשות. מה לעשות שהשבוע כבר הדבקתי את הפער מול הסופ"ש האזרחי, ונשארה לי רק כותרת אחת ליום הזה... צעיר אמריקני הערים על חברת אפל, וזו שלחה לו 9,000 נגני "אייפוד שאפל" - חינם! ואגב - ציון דרך משמעותי נרשם אתמול (ראשון) בבוקר, כאשר מספר המבקרים בבלוג עבר את ה-50,000. תודה לכל הקוראים.

CooknBake

New member
שומר אפוי

טעים טעים וכל כך קל להכנה! את המתכון תמצאו כאן, וגם בקשה אישית...

בית המנגינה-המנגינה שבביתנו

בס"ד אח"צ טובים שירן לפעמים יש מחסום כתיבה כי אין מה לכתוב, הדברים היפים שמהם אפשר לקחת לכתיבת שירה שזאת ההשראה שמכל תמונה כותבים שיר וכו', וברוך השם נולדים הרבה רעיונות בראש שיר חדש שכתבתי אחר הצהריים, שיר שמכניס אותנו לעולם המנגינה:בית המנגינה קריאה מהנה

ShiRaN faY D

New member
../images/Emo91.gifמה קורה מחר?../images/Emo91.gif

אולי אני מקדים את המועד. אך בכל זאת זה מתבקש. מסע עולמי ובתגובה לבית המנגינה-היחיד כאן---ישר כח (-: שלא תסתיים שירתך. ערב טוב.

ממחברתו של ג'ו כרטא

ג'ו כרטא מספר סיפור יומיומי בחרוזים, כמו שהוא תמיד עושה - אצלי בבלוג: blog.tapuz.co.il/bloganimals

למעלה