לוח מודעות

פיקניק ילדים והורות

מפגש ההיכרות לילדים והאמהות בשבת הקרובה יערך בסביבות השעה עשר (קיץ, בכל זאת :)) וכמה מילים על הקבוצה המתגבשת: הקבוצה מתוכננת כקבוצה חברתית לילדים (ואמהותיהן) כאשר הרעיון שעומד מאחוריה הוא מתן מענה לילדים מרקעים שונים - גם אמא ואמא - אבל לא רק. גם ילדים של אמא, וגם של אמא ואבא בשבועיים וכל צירוף אחר הקיים. ילדים המגיעים מתי שהוא במהלך חייהם למצב בו הם נאלצים להתמודד עם ארונות ויציאה מהם כילדים של הורות לסביות יכולים להיעזר בקבוצה בה הם יהיו הנורמה, בדיוק כמו החברות הלסביות של האם, עבור האם. למענם נוצרה הקבוצה הזו. המטרה היא להפגיש ילדים של לסביות, בגילאים שכבר מדברים ומעלה. כרגע מדובר על טווח הגילאים 4 - 13. מקווה לראותכן, לפרטים 054-887737

_יובלל_

New member
מזל טוב וסימן טוב ../images/Emo48.gif

טוב שחזרתם,
ברוכים הבאים,
עכשיו יהיה הרבה יותר קל, נעים ונח להציץ לכם!!! שלכם, השכן מ- 202

odedee

New member
ברוכים השבים!

שמחתי לגלות שאתם שוב בתפוז... אני עוד לא הורה, אבל הומולסבי בהחלט כן. שיהיה בהצלחה. עודד

ברכות לחברותים שלי כאן שם ובכל מקום

אוהבת אתכם בכל אדרת. מקווה לראותכם משגשגים ומשיגים את המטרות החשובות שלכם.

תודה ../images/Emo34.gif

ואתה מוזמן תמיד ל-
אצלינו עד שתהיה הורה הומולסבי, ול-
אחרי

ניראות

New member
דבר ראשון

הקלטתי. זו סדרה אז אני מקוה שיהיה המשך מעניין. היפה היה לראות זוג גברים שחיים יחד כבר מ1973. לעיתים הרבה יותר שנים מסטרייטים. הדיבור הכן שלהם, שבירת הסטריאוטיפים היה נעים לאוזן. צריך לעקוב ולראות עם המשך הפרקים הם בימי שישי בשעה 23:45 ב-YES+. שבת שלום לכולן

אבא גאה

New member
מותק מותק

הייתי מציץ לך בשמחה אבל אני מכיר את אישתך ואתה את אישתי אז אסור

She Dolphin

New member
וגם אני מברכת אתכם על שובכם ../images/Emo140.gif

לפרדס. ביקרתי אצלכם גם ב BSH, אבל פה יהיה קצת יותר נוח (ואני יותר רגילה לממשק ולצבעים
). אני מקווה שתהיו מרוצים מהמעבר ושהוא ישרת אתכם כמו שקיוויתם. בהצלחה!
......

|אנחה|

המרחק בין הפרדס לבית הקודם שלכם נתן את אותותיו בסופו של דבר.. התנצלותי הכנה. בנוגע לשרשור המדובר, אין לי יכולת לראות את הדברים מאותה נקודת מבט, וזאת בשל היותי רווק ונטול צאצאים. אבל אם את מתעקשת, אני אוסיף שם כמה מילים.

|כוס מיים|

תנוח מהדרך... ו- נראה לי שהפרספקטיבה שלך תניב שם תגובה מעניינת.. תתאמץ קצת מותק?

אבא גאה

New member
לכל בעלות הניקים החדשים

פלפלת, ניראות, פיונה ועוד אנא הוסיפו לעצמכן לחתימה את הניק הקודם, ככה רק עד שאתרגל, טוב? תודה.

למעלה