>>> לכולםםם <<<

../images/Emo36.gif>>> לכולםםם <<<../images/Emo26.gif

חברה חדש חדש.
בגלריה של התמונות הוסף גלריה לפלטינה(והיום הולדת ) של שרית חדד "חגיגה".
אז חברה תעלו תמונות
תודה רבה

tamam44

New member
מה אתה אומר ??.

תגיד לי, שי, לא שאני רוצה לריב איתך או משהו כזה אבל אתה קצת מצחיק אותי. מה אתה המנהל ? דבר ראשון מושיק כבר כתב לנו על הקטגורייה החדשה שיש בגלריות וחוץ מזה, אל תרשום לי שיש לי סריטה או אם כבר שריטה ותפסיק "לנהל" פה לכולם ולהסביר לכולם ולחדש לכולם ולומר לכולם על דברים שהם "לא יודעים". קח לתשומת לבך ....

חחחחח מצחיקול אחד.

אדוני גם אני לא רוצה לריב איתך כי אני לא מכיר אותך ולא רוצה להכיר לצערי. ועים אתה לא יודע מה אני כאן בפורום אז בבקשה אל תדבר. צ"אוווו. סגרנו עינין.

tamam44

New member
אז אני אפתח לרגע את העניין שסגרת ..

אני פותח את העניין שסגרת לרגע כדי לשאול אותך מה אתה נחשב בפורום הזה???? יש לך סמכות או משהו בפורום ?? אני שואל ברצינות ....

אכן כן.

ומזה אכפת לך מה אני כאן אבל אני כאן משהוא בפורום הזה. ואני לא רוצה להיכנס לזה. סגרתי עיניןןןןןןן זהואאאא סגור.

tamam44

New member
אני רוצה לדעת יותר ...

ואני שואל ברצינות את שי , למה אתה לא אומר ?.. אני לא יודע ואני רוצה לדעת , חוץ מזה אני מניח שרוב המעריצים האחרים בפורום הזה בטח יוגעים מהי הסמכות שלך, אז אם אתה יכול תרשום לי אפילו בהודעה פרטית כי אני ממש רוצה לדעת ... אני משתוקק כמו שאומרים, ואם אתה ממש לא רוצה להיכנס לזה אז לא צריך , כאילו אם זה מציק לך או משהו אז עזוב אחי אל תתרגז, אני פשוט רק רציתי לדעת יותר . . . . . . . . .

טוב שהיה.

אני הסגן של מושיק בפורום הזה הבנתה
זה מה שאני אני בדיוק הסגן של מושיק. יאלה סגור עינין .

Music4Life

New member
יווו התמונה הזאת..הייתי שם גם!!

איזה חמודה שרה...
יפה יפה לך שי... אני זוכרת כשהצטלמת איתה, הייתי מאחורה (איזה מזל שלא רואים אותי)
חמודה היתה שרית!

למעלה