למה הוציאו?!

bosemm

New member
מה זה?!?!

מה זהההההה?! למה הוצאתם את ידידיה והשמיניה מהקטגוריות? :mad: ידידיה שחקן מצוין, יותר מוונטוורת ויותר מהנרי הזה! והשמיניה זאת סדרת הנוער הטובה של השנה, והטובה שראו בארץ כבר כמה שנים. אם כל הכבוד, וברגע זה אין לי הרבה כבוד אליכם, תחזירו אותם. לא משנה אם נגמרה התוכנית, ידידיה עדיין שחקן מוערך ומוכשר, והשמיניה עדיין התוכנית הכי טובה.

lotem levi

New member
אבל היא נגמרה

ולאט לאט הסדרה תישכח עד שהשחקנים יהיו בפרויקטים חדשים אין סיבה להכניס אותם למצעד, כי הם לא עושים כלום כרגע...

HaGaR211

New member
אולי כי הוא לא יודע לשיר?! סתם..

אבל הוא לא שר מדהים בוא נאייגד...

AcrossTheStreet

New member
כמה סימני קריאה????

ומסכימה, לא מבינה איפה השיר שלנו... לא להוריד אותה?

bosemm

New member
זה כמו שהורידו את השמיניה,

הסידרה נגמרה. לפי דעתי צריך להחזיר את השמיניה+הש"ש. אז מה אם נגמר? עדיין אלה הסדרות הטובות בארץ. [כן יש לי הוט ואני חושבת שהש"ש שלנו יפה!]

nizan 15

New member
להחזיר את השיר שלנו מיד!

זה שהסדרה נגמרה לא אומר שצריך להוריד אותה מהרשימה, היא הייתה מצליחה ביותר וכיכבה במקום הראשון ברוב הזמן. אתם עושים טעות שככה אתם מורידים אותה כי אתם מפסידים את הסדרה המנצחת באמת. ובינתיים הסדרה מפסידה קולות והאלופה עוקפת אותה, מה זה השטויות האלה?!

lid15

New member
חחחחחח

רסמי! חח כולם להצביע טוקיו הוטללללללללללללללללללללללללללללללל

Mor Bitton

New member
../images/Emo36.gifלמה הוציאו?!

"למה הוציאו את רוני דואני?" "למה השיר שלנו לא מועמדת השבוע?" כל ההוצאות וההחזרות של המועמדים אל המצעד הן לא באחריותינו,מערכת ראש 1 קובעת מדי שבוע ואין לנו תשובות על כך. בנתים,כל התלונות
לכאן.

למעלה