לסבתות המומחיות

../images/Emo36.gifלסבתות המומחיות../images/Emo26.gif

האם ידוע לכן שניקוי הפנים עם שתן מועיל כנגד פצעי בגרות? ואם בכלל יש לשתן יכולות ריפוי ?

iditush11

New member
נשמע מזעזע....../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

גם יוכיחו שלשתן יש תכונות רפואיות אין מצב בעולם שאני אנקה את הפנים שלי בשתן...אויי רק המחשבה עושה לי בחילה נוראית
. מה שכן שמעתי שלשתן ישנם סגולות רפואיות ובריא לשתות אותו, פעם ראיתי תוכנית בטלויזיה של צופית גרנט והיא שתתה שתן...בעעעע

למיטב ידיעתי

הסינים מאמינים ששתיית כמות קטנה פיפי מידי בוקר תורמת לבריאות. והתעשיית הרפואה הסינית משתמשת בשתן לייצור תרופות וגם קוסמטיקה. זה מבוסס על תכניות דוקומנטריות שראיתי בזמנו וכנראה שגם קראתי על זה,אבל אין לי רפרנס בשליף. אפשר לשאול בפורום רפואה סינית.

I Was Hoping

New member
אם אנשים היו יודעים

בכמה מוצרים קוסמטיים יש שתנן, הם לא היו קונים קוסמטיקה לעולם... ידוע שלשתנן יש יכולות מרפאות וטובות לעור, ומזל שלא כתוב בפירוש "שתנן" במרכיבים...

iditush11

New member
איכסה גועל נפש...שתן במוצרי קוסמטיק

קוסמטיקה?!?!?!? איכס רק המחשבה מעוררת בי בחילה.

girl111

New member
כתוב urea וזה אותו הדבר ../images/Emo8.gif

מה גם אני בטוחה שלא מפיקים אותו משתן, אלא בתנאי מעבדה סטריליים.(בתקווה
) שמים UREA במיוחד בקרמי לחות מאחר ולחומר יש כושר ספיחת לחות גבוהה. וגם ידוע שהUREA עוזר לגרויים בעור

Revi 22 Tal

New member
../images/Emo12.gif אומרים גם שזרע טוב למניעת קמטים

מי מתנדבת לנסות

shaishoo

New member
ואלי לא שתן ?

אוריאה זהו חומר כימי שנוסחתו CO(NH2)2 ואולי לזה התכוון המשורר

ה מוזה

New member
השתן ברפואה העממית

ולא רק באותה רפואה עתיקת יומין גם כיום משמש לריפוי פנימי וחיצוני , ליקטתי מעט מאמרים על שתיית שתן ושימושיו החיצוניים . כמה שזה יישמע אולי לאחדים מעורר גועל , זהו חומר המופק בגוף שלנו ודי הגיוני שיהיו בו רכיבים מרפאים .. שנתחיל ?
מעיין הנעורים הפרטי שלך כתבה מרתקת ששוברת הרבה מיתוסים "מזה אלפי שנים נוהגים הודים רבים לשתות את מי-גופם, בעיקר במסורת ההינדית של טקסי היוגה והטנטרה. ראש ממשלת הודו לשעבר, מוראג`י דסאיי, ידוע כאחד מנלהבי השיטה - והוא חי מעל למאה שנים בבריאות שלמה"... שתן הגמלים ברפואה העממית הבדואית מחטא פצעים ומשמש תרופה נגד קשקשים בראש ולחיזוק שורשי השיער. שתנן כפי שנכתב כאן הוא בעצם אוריאה ומשמש בהרבה תרופות יש תרופה שמופקת משתן סוסות ועוד מיני תכשירים עם שמות יפים שמכילים בעצם ....שתן

צדוק2

New member
שתן כתרופה

כשהיינו ילדים לפני שנים רבות , הטיפול הרפואי היה בידי הסבתות אני זוכר שמדי פעם בקשו מהילדים הקטנים להשתין לתוך דלי , בשתן זה היו מרפאות פצעים , חבורות ומיחושים שונים נזכור כי הרפואה של הסבתא עברה מדור לדור בתהליכי התנסות תוך כדי טעייה עד שמצאו את הנוסחאות הנכונות

The Cat Woman

New member
ידוע לי על אדם שהיה שותה שתן

כל בוקר... נשמע מבחיל נכון? כן! אבל כמוך, גם אני שמעתי שיש לשתן סגולות מרפא ולא ברור לי למה, הרי הוא אמור להיות פסולת נוזלית.. לא?

זה מדהים אותי כל פעם מחדש.

גם המורה שלי לביולוגיה בכבודה ובעצמה סיפרה לנו שאפשר להשתמש בשתן כדיי לחטאות פצעים. (אחרי הכל שתנן - חומר רעיל - מחסל חיידקים) אבל מה שלא ברור לי... זה... איך זה הגיוני, שאותו שתנן, שהגוף פולט החוצה כל הזמן במטרה להפטר ממנו הוא אותו השתנן שגם בריא (עפ"י הרפואה הסינית) לשתות בחזרה אל הגוף....... מה שכן יכול להיות, אולי, בגלל שיש כמות מסויימת שחייבת לזרום בדם (נראה לי, או שאני מתבלבלת ואז, לא נורא, חחח) אז ברגע ששותים מוסיפים לכמות וזה עוזר אבל שוב זה לא מתחבר לי מוזר מאוד כל הקטע הזה:) אבל שיהיה:)

דווקא נשמע לי הגיוני

אם מדוןבר בכמות קטנה של שתן אז זה על אותו עיקרון של "דומה בדומה ירפא". ז'א-כמות מינימלית של החומר הרעיל עשויה לחזק את הגוף ולעזור לו להתגבר על מחלות למיניהן. כמו שהומאופתים נותנים לאנשים שאלרגים למוצרי חלב, מעט מוצרי חלב כדי לגרום לגוף לייצר נוגדנים.

The Cat Woman

New member
וואלה... ואם אני אשתה תה טיבטי

אז זה יהיה כאילו יותר קל למריחה...?
ציניות! עזבו, הגעלתי את עצמי כבר!

שתן זה לא דרך של הגוף

לסלק רעלים? כמו צואה, רק רעלים נוזליים........ אז מה בריא בזה? איכססססססססססססססססססססס....... שאלה: איזה שתן יותר בריא? הצהוב יותר או היותר שקוף? זאת לא שאלה רטורית, אל תחשבו שאני צומי........

חהחהחה שאלה טובה צומי

אם אנחנו מעוניינים ברעלים אז נראה לי הצהוב-מרוכז יותר

נראה לי שהכהה יותר

בגלל שיש שם יותר שתנן באופן יחסי, הוא יותר מרוכז.. אבל גם זה עיניין של כמות .. :|

למעלה