מטאורה בישראל

Cupid In Hell

New member
../images/Emo36.gifמטאורה בישראל../images/Emo26.gif

כן כן מטאורה בישראל קחו פרטים: טוב, הפעם זה רישמי. מטאורה בישראל.. בנתיים יש אותה בחנות אחת, האוזן השלישית ברחוב שנקין בת"א.. ניתן להזמין את הדיסק בדואר, שזה עולה 100 ש"ח ואם אתם רוצים שישלחו לכם את זה זה עוד 10 שקל הטלפון של החנות הוא- 5284380-03 תמהרו כי זה מגיע עוד השבוע!!
ואים בצליל רק בחנות הזאתי

Cupid In Hell

New member
תיקון

אין את זה בצליל וזה עולה לכם 100 שקל אבל אם אתם רוצים שליחויות עד הבית זה 110 שקל....

kiticat

New member
עיצה שלי

תשמרו על הכסף שלכם. תזמינו מברנס אנד נובל- עם עוד 3 דיסקים וייצא לכם משהו כמו 70 שקל לכל היותר לכל דיסק.

kiticat

New member
מי שיש לו

שינסה... זה משתלם לטווח הרחוק. חוץ מזה- תמיד אפשר לחכות עד שמישהו נוסע לחו"ל ולבקש ממנו שיקנה לכם. אל תהיו לחוצים לקנות את הדיסק ואז תבזבזו עליו יותר ממה שצריך.

mscooter

New member
או שפשוט תורידו אותו מהתוכנה שאסור

להגיד את שמה.. נו אתם יודעים, קאזזה

Cupid In Hell

New member
לזה שכתב הודעה מעליי

שמע בתור מעריץ גדול של לינקין פארק ואחד שממש מעריך את הלהקה אז אני קונה רק מקורי ולא איכפת לי שזה יקר כי זאת להקה שאני אוהב ולהקות שאני אוהב אני קונה הכל מקורי אז ככה שבקאזה אני נגיד מוריד שיר של קורן נגיד אני לא אוהב את כולם אז אני מוריד שיר או שניים מהדיסק אז תזכרו: לא להוריד שירים של לינקין שמעתם?!?

kiticat

New member
זה בדיוק מה שאני חושבת

העובדה היא שאמנים שאני מעריכה ונהנת מהשירים שלהם- אני אשלם על דיסק מלא ומקורי. כי זה הכבוד של האמן.

krin1

New member
צודקת!!!

ואין גם על ההרגשה שאת שומעת את השירים בפעם הראשונה מהדיסק .... ומבחינתי זה כמו זילזול באמן.. אבל זו רק אני..:)

spiralll

New member
אני חושבת

שנכון שכדאי לקנות את הדיסקים המקוריים אבל המחירים של הדיסקים כל כך מופרזים! ובמיוחד שהפ ממש חדשים זה יכול לעלות יותר מ100 שקל, ואני אישית יכולה לקנות רק בטאור רקורדס

למעלה