מפגש פורום!!!!!

../images/Emo36.gifמפגש פורום!!!!!../images/Emo26.gif

אני מתה כבר לעשות מפגש פורום (הרי אנחנו הפורום הכי =), אז איזה מקום יותר טוב מאשר האולפנים,?! ומכיוון ששבוע הבא יש ביצפר לא נראה לי שהיהו הרבה ילדים, אבל אל תדאגו אנחנו גם לא נפסיד ביצפר!, הרי רק ב4 הם יורדים למסעדה ושם הם מצטלמים אז נגיע לשם ככה רק ב3 וחצי או שלוש;1 ונכין להם שלטים ונגיד להם שאנחנו מפורום "אקזיט" בתפוז! אז מה אתם אומרים?????

נטיטע

New member
רעיון מעולה..

גם אני חשבתי עליו, ואני חושבת שבאמת צריך לעשות אבל יש אנשים שגרים בצפון,בדרום במקומות שלא קרובים לתל אביב, אני גרה אישית בהרצליה ואין לי בעיה להגיע לאולפנים

TaKe Me DuDi

New member
רעיון טוב..... יש לי איך להגיע ....

אבל מה באמת עם אלה שאין להם איך להגיע ... ממקומות רחוקים.... זה לא היה כ"כ שווה

אז מי שלא יכול להגיע ייסע באוטובוס

וגם אם כולם לא יגיעו לא נורא, כי אם נהיה הרבה ילדים הם לא יצטלמו עם כולם! ויהיה בלאגן והם יעלו למלעה!

נטיטע

New member
נכוןן אבל יש כאלה בכל זאת שרוצים

לבוא :( אפשר שהם יבואו באוטובוס או ברכבת או שאפר לעשות כמה פגישות שם לא? ואז גם לא יהיו הרבה אנשים

נעשה כמה פגישות פורום...

לא תהיה רק אחת, זו רק ההתחלה, וככה כמה שיהיו יותר פגישות יבואו עוד אנשים, ובואו בכלל נראה מי גר רחוק

נטיטע

New member
בואו נעשה ככה

מישהו ממנו יפתח הודעה וישאל באיזה עיר אתם גרים.. ואז כבר נראה.. כי אולי יש רק קצת שגרים רחוק.. וככאילו........... בעע לא יודעת

SofyTofy

New member
בינתיים כולם יכולים../images/Emo103.gif

כל מי שהגיב.. תקראו את ההודעה שלי ותגיבו.

SofyTofy

New member
../images/Emo45.gif תראי../images/Emo103.gif

בעיקרון הבעתי את הדעה שלי כאן. אבללללללללללללללללללל בכל זאת אם אתם יכולים להגיע ביום חמישי נדמה לי שגם אני אוכל, ואולי אפילו נסדר איזה משהו עם ההנהלה
בקיצור - תגיבו להודעה ב
או
ולמה... אם אתם שם - אני גם (מקווה לפחות
).

elalush

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif

דיברתי על זה עם אמא שלי אבל לא בטוח שאני יכולה לבוא ... כי אני בתקופה של מבחנים
ולאמא שלי חשוב שאני אצליח בלימודים וכל זה... הבנתו'ש?!!? ואם אני נוסעת שבוע הבא כנראה אני נוסעת עם חברה ועם ילד מהשכבה שאחותו עובדת בהפקה ואז נכנס לאולפנים... ואז תגידו לי שאני פרוטקציונרית ותשנאו אותי... אז יכוליות שאני אבוא... ואראה אתכם והכל וווווווו.... טוב יאללה ביום שלישי אני אגיד לכם אם אני בטוח באה או לא...

SofyTofy

New member
../images/Emo45.gifאני יכולה../images/Emo103.gif

נראה לי, ב99% אבל רק אם יבואו כמה אנשים, שיהיה מפגש שווה

למעלה