משחק חדש

S h A k I

New member
../images/Emo36.gifמשחק חדש../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo141.gif

צריך לבחור שיר אחד של שאקי ולתרגם אותו עם חרוזים
היפה מכולם יזכה בפרס השיר המתורגם היפה ביותר
*חוקים- מותר לחפש תירגום לשיר אבל חייבים להוסיף חרוזים ועוד
מותר שיעשו תירגום לשיר פעמיים
לא חייבים לדיק מילה במילה
תשתתפו ותהינו
דוגמא: objection זו לא אשמתה שהיא כזאת פ33ה אבל רק נזק היא גרמה כל עשרים שניות אתה מזכיר את שמה וכמדברים עליי לך לא איכפת אם אני מתה חיה או התנגדות,אני לא רוצה להיות שונה בשביל שתשים עליי שניה בחינם אותך אני אוהבת ואיני אמך וזה לא איכפת לך התנגדות,נמאס מהמגעל הזה וטנגו הוא לא כזה אני נופלת בזרועותייך שוב. הו לא! חייבת להסתלק
ליד הסילקון שלה אני נראת קטנה בגלל בשבילך אני שקופה
אבל אתה רואה דברים בקטן
כדאי שאת רגלך תשים על האדמה פזמון: התנגדות... קיוותי שיהיה לנו סיכוי קיוותי שנמצא מקום להיות רחוק מכאן *לא מצאתי חרוזים פה!* טנגו זה לא לשלושה מעולם לא היה אבל אתה יכול לנסות אבל אל תסמוך עליי,לא עליי בחור

smgfan

New member
Whenever, Wherever \ Suerte

או.קיי, קודם כל- סוד קטן. אני כתבתי את זה כבר לפני איזה שנה ותמיד התלבטתי אם לפרסם את זה כאן בפורום, התביישתי כל הזמן
אבל עכשיו כשהתחלתם משחק כזה- חשבתי שזה הרגע המתאים לפרסם את זה פה...
אפשר לקרוא לזה "מזל"??? חחחחחח
מזל שנולדת אי-שם על חוף רחוק ממני, כמה טוב אחצה עולמות כדי להגיע אליך וכל הדרך אחשוב עליך על האנדים אטפס ללא חבר או רע כדי לספור את נמשיך אהיה איתך בטוב וגם ברע וכל זה כי אני אוהבת אותך לה לו לו ליי לו ליי 2x משגע, אני לרגליך הווה, עתיד - רוצה איתך לחיות תמיד וכל מה שנשאר מחיי, לא רוצה שתחייה בלעדיי ביום, בלילה - כל שנה, כל יום, כל חודש נועדנו זה לזו - זה ממש כמו קודש וזה העסק - בוא נגיד מזל ששפתיי לא רק מגמגמות אלא עם חשק גם לנשיקות מזל ששדיים לי קטנים וצנועים כדי שלא תבלבלם בשרשרת הרים רגליים חזקות לי כדי לרוץ, לברוח להתחבא כשאין לי כוח ולי גם שתיי עיניים להסתכל עליך לבכות דמעות געגועים אליך לה לו לו ליי לו ליי 2x משגע, אני לרגליך הווה, עתיד - רוצה איתך לחיות תמיד וכל מה שנשאר מחיי, לא רוצה שתחייה בלעדיי ביום, בלילה - כל שנה, כל יום, כל חודש נועדנו זה לזו - זה ממש כמו קודש וזה העסק - בוא נגיד לה לו לו ליי לו ליי 2x אתה יודע, תגיד את זה שוב לה לו לו ליי לו ליי לו לה לי זה כן חשוב שתחייה רק איתי, אושר שלי! הווה, עתיד - רוצה איתך לחיות תמיד וכל מה שנשאר מחיי, לא רוצה שתחייה בלעדי חיים, עייניים אני מאוהבת עד השמיים ואין לנו ממש לחשוש, אם אתה גם מאוהב מעל הראש.
(כל הזכויות שמורות לי
חחחח)

perrinat

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo57.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif../images/Emo103.gif

פשששששששש, אור -
זה מקסיייייייייים
כל הכבוד
התרגשתי
(רציני.......) ולמה התביישת
אסור להתבייש בפורום הזה
אני אחשוב על שיר ועוד מעט אעלה אותו....

S h A k I

New member
אורושש../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

שיר מדהים
ואו
יש לך כישרון,קולה כבוד,חיחי,נחכה שעוד ילדים ישתתפו
בינתיים אני מכינה את הפרס,בצייר
.... לא רוצה בצייר! פשוט התוכנה שלי לא פועלת
תסלחו לי אם הפרס יהיה מכוער
חיחיחי...לא אומרת מה הוא
הפתעהההההההההההההההההההההההההההההההה

smgfan

New member
וואי,תודה תודה על המחמאות,קבלו-../images/Emo140.gif

S h A k I

New member
קבלי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif ../images/Emo141.gif

לאב יו

../images/Emo2.gif יאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo105.gif

יאאא איזה יפההההה ומהמם
אהבתיייייייייייייי
ותמרוש כל הכבוד על הרעיון

S h A k I

New member
נו,תשתתפו../images/Emo70.gif ../images/Emo141.gif

לא עשיתי את התחרות לקישוט
חיחיח...גם אם זה לא יוצא משו תשתתפו
כי אם לא אני אעלב ואברח ליערות
חיחיחי,אל תשימו עליי... אני לא אעלב
אני פשוט קצת סטומה היום....

S h A k I

New member
מהיום והלאה אני עושה ../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif

מיצי ו-@

S h A k I

New member
נו כבר../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif

סוף סוף שהיה לי רעיון מוצלח למשחק,ואפילו הכנתי כבר פרס
אתם לא משתתפים!!!
זה מאוד מכעיס מאוד מעציב....

S h A k I

New member
../images/Emo7.gif אני בוכיה../images/Emo70.gif יש לי משחק...

יותר שאווה
במקום זה...צריך לעוות את שאקי
אפשר בצייר,תוכנה.. הכל,ללא הגבלה

perrinat

New member
../images/Emo26.gifהנה...../images/Emo103.gif

חמשירים בחרוזים (רק הפזמון...)
Fool- אני לא מכחישה, אני ממש טיפשה, אלייך יש לי חולשה. ארדוף אחריך עד שתשנה גישה, כי אני טיפשה, טיפשה, טיפשה......
Poem to a horse- אני עוזבת שוב, כי אני מחכה לשווא, ואתה בעצמך כ"כ מאוהב. אם אני אומרת שליבי כואב- זה נשמע ממש ציורי וזול, אז אני לא אחזור על זה- לא עוד
Eyes Like Yours- תשוקתי ומשאלתי היחידה- בעינייך תמיד לחיות. טיילתי בכל העולם, חציתי אוקיאנוסים ויבשות, עד שברגליים יצאו לי יבלות (חחחח......
) חיפשתי עיניים דומות לשלך, אך חזרתי בידיים ריקות. שוברת חלונות ודלתות, כי בלי עיניים כשלך- לא אוכל לחיות

S h A k I

New member
רינתושששששש../images/Emo70.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif

אני מופתעת
איזה כישרון התגלה פה

smgfan

New member
יפהההה רינת!!! עוד אנשים! ../images/Emo45.gif../images/Emo140.gif

למעלה