סיפור חדש על אדם חדש

• פותח הנושא FYYA
  • פורסם בתאריך

FYYA

New member
../images/Emo36.gif סיפור חדש על אדם חדש ../images/Emo26.gif

נעים מאוד... אתמול סיפרו לי על האתר. והיום נכנסתי. והחלטתי לשתף אתכם בסיפור שלי. אני בן 24 כיום. מתגורר בצפון. וזה הסיפור שלי שקשור בכולנו והוא...הסרטן שלנו. נולדתי עם אשך אחד. עברתי 3 ניתוחים בגיל שנתיים ושלוש. ומאז ילדותי אני עם אשך אחד שתיפקד רגיל ללא שום בעיה . ככה היו חיי עד גיל 23. משמע..הכל תקין..בריא כמו שור רק חיצוני-ללא אשך אחד חסר. בגיל 23 , בחודש יולי היה לי כאב קל באשך (היחיד שלי). מיום ליום הכאב לא התגבר אך התנפח מעט. לא משהו רציני שמפריע. לילה אחד היה לי כאב מטורף שהיה לי קשה לתאר לעצמי כמה הוא כואב ועד כמה הוא משפיע עליי. ערב למחרת החלטתי לגשת לרופא ולבדוק מה פשר המצב הזה שנמשך שבועיים. הגעתי אליו והוא הפנה אותי אל הבית החולים. בבית החולים לאחר כמה בדיקות כלליות ובסיסיות עלו על הסרטן. ולא דיווחו לי כי היה מאוחר ולא רצו להבהיל אותי . אמרו לי לגשת אליהם יום למחר (ראשון) ולהתאשפז עקב אלרגיה באשך. הגעתי בבוקר , המתנתי לרופא הבכיר שתפקידו היה אורולוג. הזמין אותי להיכנס אליו למשרד. אמר לי שכבר בליל שבת הודיעו לו על המקרה שלי ואני אהיה חייב לעבור כריתת אשך כי יש בו גידול סרטני. משמע... מה שנותר לי - הולך לאיבוד לכל החיים אחרי 23 שנה. משמע אני אהיה חייב לתת זרע (הקפאה כמובן) כי לא יהיה לי זרע בעתיד. לאחר כמה ימים הספקתי לתת 3 הקפאות. ולאחר זה במיידי עברתי ניתוח להוצאה של הגידול , כריתת האשך הנותר. שבתי הביתה למנוחה, עבר לי במהרה הכאבים וחזרתי לעבודה והכל התנהל כרגיל עד חודש ינואר. ינואר הסרטן השני... טילפן אליי הרופא משפחה ואמר לי לבוא לבקר אותו והוא רוצה לדבר איתי. קפצתי אליו בערב, הייתי לבוש מהודר מאוד כי תיכננתי להגיע לבאר שבע לבת זוגתי המדהימה. באתי אליו בהרגשה הכי כייפית ולחוצה שאני חייב לעוף ממנו כמה שיותר מהר כי יש לי נסיעה ארוכה לדרום. "תשב.. מה שלומך?.......... תשמע... קשה לי להגיד לך ואני גם לא יודע איך אבל תוצאות בדיקות הדם שלך לא תקינות ואני אומר לך שיש לך שוב סרטן ואתה תצטרך הפעם לעבור גם כימוטארפיה (מה שלא היה ביולי--רק ניתוח) ואתה תהיה חזק ואני סומך עליי, ." איך בחור צעיר מגיב לזה????? איבדת אשך. איבדת אשך שני. היה לך סרטן. עברת ניתוח. הקפאות זרע. ושוב... הוא נותן לך את עצמו בחינם ללא ברירה. בינואר התחלתי טיפולים של 3 חודשים. טיפולי כימיה. בזמן טיפולי הכימיה שלי קיבלתי מתנה ליום הולדתי. התחלתי אותם ב16 לינואר. בתחילת פברואר, חגגתי את היום הולדת על המיטה בבית חולים עם בלונים שאחותי המקסימה האדירה והנאמנה שלי הביאה לי על הבוקר. אמא שלי הביאה את המתנה שלה בבכי ובמשפט אחד: יש לי גידול סרטני בשד" מה עכשיו? כאילו מה אתה אומר על דבר כזה ובאמת....אבל באמת איך אתה אמור להגיב ... הגענו למצב שאני חולה סרטן פעם שניה. אמא שלי חולת סרטן . ופשוט סרטן אחד גדול בתוך הבית. סיימתי עם הניתוח לאחר הכימו..אחרי חודש מנוחה לאחר הכימו ואז הניתוח. אמא שלי החלה את ההקרנות שלה לאחר הניתוח (ללא כריתת שד). כיום אני אחרי. אמא שלי אחרי. וכיום אני חזרתי לעצמי. אני צוחק על הסרטן המון. אני אדם חזק מאוד וזה חלק חשוב שעזר לי לעבור את המחלה בצורה מדהימה. במידה ויגיע אליי פעם שלישית אני שוב אכנס בו ולא תהיה לו ברירה. אני מקווה שלא אצטרך להילחם בו שוב. המון בראש שלנו. אומרים לך בטיפולים שלא תעשה שטויות..כלומר אנשים, מעליות, מקומות סגורים.. אני חושב שביליתי ויצאתי יותר בזמן המחלה מאשר לפניה. לא נתתי לעצמי רחמים ועצלנות. נהגתי לטיפולים לבד. נהגתי לדרום לבד. יצאתי. זיינתי. אכלתי ממה שנותר טעם, כי כמובן שחלק מהמאכלים : אבד להם הטעם. אבל אני מודה שאני יכול להוות דוגמא . ואחרים יעידו על כך. אני חושב שאהבה קשה וכואבת יותר מהמחלה הזו... אני חושב שלהיות עם חום של 39 מעלות קשה יותר מהמחלה הזו. ואני מאמין שאם המחלה הזו לקחה למישהו את חייו , זהו הגורל ולזה לא הייתה לו תרופה. אבל למי שיש סיכוי לצאת ממנה, הוא ייצא וצריך לקחת אותה בקלות. המון בראש! מכל דבר רע צריך לדעת להוציא את הטוב שבו. אני מקווה שקראו את הסיפור שלי. אין לי בעיה לענות על כל שאלה במידה ותהיה , ולקבל ביקורת לטוב או לרע. המשך ערב נעים... SHINE ON YOU CRAZY DIAMOND........

סיפורך נוגע ללה וההצעה שלי

שכל בני המשפחה מקרבה ראשונה שלך ומקרבה ראשונה מצד אמך חייבים לעבור בדיקות גנטיקה. שחלילה לא יפגע עוד אחד. בברכת רפואה שלמה לך ולאמך מחזיקה לכם אצבעות

איזה סיפור!!!

הקריאה מאד קשה וכואבת! לחיות את זה זו גבורה! אתה אדם חזק ואנשים כמוך תמיד מנצחים! שתהיה לך ולאמך בריאות טובה ואריכות ימים! שנה טובה

24 ברבלה

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אז קודם כול לכול חברי הפורום... הבן אדם שכתב פה הוא אדם מקסים ובאמת גיבור אמיתי!
איך אני יודעת אתם שואלים? יצא לי להכיר אותו בחיים האמיתיים ועם סיפור באמת כזה יוצא דופן אתם מצפים להכיר בחור קצת דיכאוני ומיואש אבל זה מדהים כי הוא בדיוק ההפך! עוד לא יצא לי לפגוש חולה סרטן כזה (חוץ מלאנס אמסטרונג שלי...
) שלקח את הסיפור הלא קל שלו בצורה הכי חיובית שאפשר. ללמוד ממנו!!! כייף לראות אותך פה גבר
...

FYYA

New member
../images/Emo140.gif אהלן סרטנית מתוקה...

ברבלה....... תודה מותקל'ה.... גם לא חסר...שלא תחשבי על לברוח מזה שאת אדם מקסים... ולגבי לאנס...הוא משהו נדיר שלא קיים כמותו ויש בו פגמנט שלא קיים באף אדם בעולם. שלא נדבר על אישתו הפצצתית
... ועכשיו ברבלה..תביאי לי
!

24 ברבלה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

נשארו לי רק שתיים ואני לא קמצנית! ואגב... היא כבר ממש לא אשתו, עכשיו הוא יוצא עם הזמרת שריל קרואו... אבל אני אבקש את זה שוב... "לאנס תעשה לי ילד"...

אהבתי את האופטימיות שלך

מאמינה שאתה אדם בריא ויודעת שאתה תנצח כי אתה זורם עם החיים המון בריאות ושמחות בחיים

OHAVA

New member
נעים מאוד - קצת מצחיק מאוד

fyya שלום לך תאמין או לא קראתי את הסיפור שלך עם חיוך
על אף המצב הלא נעים שעברת - לדעתי זו הדרך בדיוק להתמודד עם המצב ולנצח
ולדעתי לצחוק ולהומור חלק גדול בניצחון. גם אני בזמן המחלה וכיום נוהג כמוך והאמן לי זו הדרך. שנה טובה והרבה בריאות ואושר ohava

FYYA

New member
../images/Emo50.gif

המון תודה.... ואני מאחל לך מכל הלב המון בהצלחה ושתחלים במהרה ותחזור בריא וכשר מחדש! תהיה חזק ולא לוותר..תהנה ותבלה כמה שיותר ותקום עם חיוך..למרות שקשה ולא קל.. יעבור... בהצלחה, שוב!!!!

OHAVA

New member
כבר עבר

"בזמן המחלה" = בלשון עבר כשהיה לי "לובסטר" כיום = בהווה , כשנתיים אחרי ושוב הרבה בריאות ואושר ohava

מיליתו

New member
וואו איזה סיפור

מדהים כמה כוח יש לאנשים להתמודד עם מצבים שכאילו נלקחו מטלנובלה גרועה... ואיך הכוח הזה מתבטא בדיוק כשצריך אותו

למעלה