*|סקר שדי מעניין אותי|*

Drums

New member
../images/Emo36.gif*|סקר שדי מעניין אותי|*../images/Emo26.gif

1. הסוף של שר הטבעות- שמח או עצוב? 2. הטרילוגיה בכלליות- שמחה או עצובה?
The White Wizard

•aniviel•

New member
../images/Emo26.gif

1. אתה מתכוון לסוף של כל הטריולוגיה? אם כן אז מאוד עצוב לדעתי... 2. בכלליות? לא זה ולא זה.. יש רגעי אושר ויש רגעי צער
יותר עצובה משמחה אבל זה בטוח...

ThisIsJustME

New member
../images/Emo41.gif אמממ

1. עצוב מאוד מאוד מאוד
2. זה לא משהו שאפשר להגיד שזה רררק שמח או רררק עצוב, יש קטעים כאלה ויש קטעים כאלה

אלרוס

New member
עונה

1.לא הבנתי מה עצוב? זה שאין לו אצבע? אם סאורון הסתדר אז גם פרודו יכול, כולם חיים וזה מה שחשוב (אוקיי, חוץ מבורומיר) וזה שהוא עוזב, הרי זה רק טוב, הוא עוזב לולינור. 2. עצובה, יש הרבה קטעים שבהם זה כל כך קרוב להפסד ולמוות, חוץ מזה יש קטעים שמחים ונחמדים כמו שבחסורה מגיעה לאייזנגרד וכו', יש יותר קטעים מפחידים מעצובים ושמחים אין כמעט בכלל.

go girl1

New member
כולם חיים../images/Emo66.gif

חוץ מכמה אלפי אורקים (אבל הם לא נחשבים) וכמה (כמה באמת?) בני אדם ואלפים ו... זהו נראה לי... זהו אז בקיצר כולם חיים...

אלרוס

New member
אוקיי

אז דיין, דנתור ותיאודן מתים, בקשר לדנתור, מגיע לו, בקשר לתיאודן, זה היה כל כך ברור מהתחלה שזה יקרה שזה לא הפתיע אותי, הרי איאומר יועד להיות מלך, אחרת לא היו מכניסים אותו כל כך הרבה. בקשר לדיין, בקושי הכרתי אותו, זה כמו שתגידו של"הוביט" היה סוף עצוב כי תורין פילי וקילי מתים...

go girl1

New member
פחחחח../images/Emo66.gif

זה היה בצניות לא התכוונתי לזה באמת! ומה הקשר עכשיו להוביט?!

אוקיי....

1. הסוף לדעתי עצוב כי פרודו הולך ועוזב את כל החבר'ה הטובים והמצחיקים! ובעצם כל האחווה עצמה נפרדה מה שעוד יותר עצוב.... 2. הטרילוגיה קצתת עצובה בגלל הסוף והאצבע של פרודו (
) והמוות של בורומיר ומוות של עצים (
) והמוות של גנדלף האפור והמוות של הרבה הרבה בני אדם ואלפים אחרים. עצוב אבל גם שמח.

../images/Emo26.gif

1. תלוי למי. 2. יש רגעים של שמחה ויש רגעים של עצב, אבל זה מה שעושה אותה כל כך טובה.

moran500

New member
אמממ...

הסוף עצוב וגם בסיפור עצמו יש קטעים מאוד עצובים אבל בכלליות, לדעתי, הסיפור מאוד אופטימי. יצור אחד, קטן-קטן (מיני-מיני
) שינה את מהלך העולם לטובה הטוב ניצח את הרע המוחלט והעידן הרביעי שהוא עידן של שלום ושגשוג התחיל. גם בסוף יש צד אופטימי כי כל נושאי הטבעת והאלפים הולכים למקום טוב יותר, כלאחד מהם מקבל הזדמנות להיות שלו.

cobainos

New member
ממממ לדעתי..

1.הסוף של העלילה,בתכל'ס הוא טוב ושמח איפהשהוא,כי הם השיגו תמטרות שלהם...אראגורן מלך והוא מתחתן עם ליב טיילור השווההה(סליחה,ארוון),הטבעת מושמדת וזה..אבל זה עצוב כי פרודו עוזב,וגם גנדלף והבכי של סמווייס גרם גם לי להזיל דמעה...ופירוק האחווה... אבל יש שמחה כמו שיש עצב. 2.יש קטעים עצובים ושמחים... בקיצוררר-יש הכלללל וזאת העלילה\סרט\ספר הכי גדולים בכל הזמנים בלי תחרות,אולי התנ"ך...גם לא

Lordonya

New member
יותר מהכל...

מבחינת תחושות...אמיתית. כל הסיפור בדיוני ואין מצב שאי פעם נקלע למצב כזה, אבל התחושות של האנשים/יצורים אמיתיות עד כאב.

הכל עצוב../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif

סאם בוכה, יש יותר עצוב מזה?! כשהוא בכה ישבתי בקולנוע עם טישו ויללתי כמו ילדה קטנה...

1.בסרט?שמח.בשבילי-

עצוב.גם כי זה נגמר,וגם בגלל שה20 דקותה האחרונות של שובו היו חרא טהור.

רולדההה

New member
הוא לא עצוב ולא שמח אלא ריאלי.

יש ככה ויש ככה. מה שיפה זה שהוא מסתיים בסוף די אמביולנטי, הגיבור הראשי עוזב, אבל הארץ התיכונה ניצלת.

go girl1

New member
בעעעעעעע../images/Emo66.gif

1. עצוב מאוד! חוץ מפרודו כמובן זה מצויין שהוא הולך! אני לא אוהבת אותו! (רק בסרט) 2.אני לא חושבת שזה נקרא שמח או עצוב זה משהו אחר שאני לא יודעת להגדיר אותו...

very dark girl

New member
המפ.../images/Emo110.gif

1. הסוף של שר הטבעות- שמח או עצוב? שמח. אבל בספר זה עצוב. 2. הטרילוגיה בכלליות- שמחה או עצובה? אממ... אין לזה הגדרה. יש קטעים עצובים ויש שמחים.

למעלה