עדכון בנושא הפוליטי

• פותח הנושא hagk
  • פורסם בתאריך

hagk

New member
../images/Emo36.gif עדכון בנושא הפוליטי ../images/Emo26.gif

כמו שהבטחתי אני מעדכנת, דיברתי עם משרד הבריאות, ולצערי הרב איןשינוי בספר התקציב לגבינו, למרות שהנושא עלה בממשלה לדיון אבל לא עלה להצבעה. לכן המאבק נשאר בעינו, השלב הבא של המאבק הוא בכנסת. כל מי שמוכן להירתם ולהצטרף לצוות הפוליטי אנא צרו קשר במסרים. מאחר והעבודה היא על חברי הכנסת במקביל לחברי הממשלה ישנה הרבה עבודה בפניות, ובפגישות. נשמח לקבל כל עזרה. תודה מראש

קינמוני

New member
אם ככה, לא ברור לי מאיפה צצה הידיעה

שהתפרסמה ב"ידיעות אחרונות" לפני כמה ימים, על ביטול הקיצוץ בהפריות. האם הם פרסמו זאת על דעת עצמם??? ממש נמאס כבר מהדיסאינפורמציה הזו !!

hagk

New member
הנושא עלה בממשלה

אבל לא להצבעה ולכן דובר האוצר יצא בכזו הודעה, עד שלא נראה את השינוי שחור על גבי לבן, לאחר הצבעה שלישית אסור להפסיק את המאבק, כמו שכבר אמרו בפורום המאבק לא יהיה קצר ואנחנו צריכים להיערך למאבק זה

hagk

New member
../images/Emo123.gifמסך עשן

ככל שאנחנו מתקדמים במאבק אנחנו מגלים שהעולם הפוליטי אינו סובל מעודף יושר ולכן בשלב זה עלינו לעבור לשלב הבא של המאבק מאחר והמצב נשאר כמו שהוא אין כרגע שום שינוי.

רחל5

New member
../images/Emo46.gif יש סיכוי שידיעות אחרונות יכתוב

פעם ידיעות אחרונות ואמיתיות? האם העיתון הזה עוסק בחדשות או בנבואות? אולי עדיף שיעברו להתמחות בהורוסקופ. לעניות דעתי - הגיע הזמן לשסות את עיתוני המדינה כנגדו...

מם 1971

New member
ואפרורפו ידיעות

לא היתה אמורה להתפרסם כתבת שער ב"שבעה ימים" על הנושא? עד כמה שזכור לי פורסם פה כי כתבת שער בנושא מתוכננת. ההיה או חלמתי חלום?

רחל5

New member
לא בשבעה ימים, אלא

במוסף לשבת (לא יודעת את שמו). אבל, מאחר שהעניין ירד מסדר היום, כפי שטרחו לפרסם ב"ידיעות", הם לא מצאו טעם לפרסם כתבה כזאת...

מם 1971

New member
כנראה לא נשאר להם זמן

היות והם עוסקים בכתיבת נבואות...
(שהלוואי ויתגשמו!)

orlymk

New member
היכן מצטרפים לעזרה

מאוד מעוניינת לעזור. בכל רמה. אנא פנו אלי תודה אורלי

למעלה