עדכונים!

West Doll

New member
../images/Emo202.gifמאחורי הקלעים של El Cantante

רשת הטלוויזיה HBO שידרה מאחורי הקלעים של הסרט ויש בו כמובן קטעים מהסרט, ראיונות עם אנשים שמעורבים בסרט ועוד... להורדה.

West Doll

New member
../images/Emo79.gif “Do It Well” + “Hold It Don’t Drop It”

הסינגלים הראשונים! אוקיי, ידענו שג'ניפר מתכננת להוציא שני סינגלים ראשונים לפי הראיון שלה שפורסם באתר movieweb.com ואחד מהם הוא HIDDI אבל עכשיו אנחנו יודעים שהסינגל השני נקרא Do It Well. איך אנחנו יודעים את זה?
ובכן, המפיק והכותב של השיר Ryan “Alias” Tedder פירסם במייספייס הרשמי שלו ששבוע הבא נזכה לשמוע את השיר
זה מה שהוא כתב: "BEGINNING THIS WEEK…BE SURE TO LISTEN FOR JENNIFER LOPEZ’S 1ST SINGLE, “DO IT WELL” WRITTEN & PRODUCED BY RYAN “ALIAS” TEDDER !!! WHEN YOU HEAR IT, POST A COMMENT WITH WHAT YA THINK …" למי שלא מכיר את ריאן[כמוני
] יכול אולי להכיר אותו מההפקות שלו האחרונות לשירים כמו: Gypsy Woman של הילארי דאף, Apologize (Feat. One Republic) של טימבלנד ו-He Said She Said של אשלי טיסדל. בין היתר הוא הפיק וכתב שירים לבריטני ספירס, כריסטינה מיליאן, ריהאנה, בקסטריט בויז, פוסיקאט דולז, ג'סי מקרטני, ג'ניפר האדסון, ליאונה וכמובן ג'ניפר לופז

West Doll

New member
../images/Emo126.gifפוטושוט חדש!

של הצלם טוד פליט מתוך התוכנית USA Today! פה תמונות.

West Doll

New member
../images/Emo41.gifג'ניפר ואריאנה בשופינג בבוורלי הילס!

תמונות מה-4 לאוגוסט של ג'ני וביתה החורגת אריאנה. פה.

West Doll

New member
../images/Emo41.gifג'ניפר ומארק בחוף בסאן חואן, פורטו ריקו!

אמנם התמונות הן מה-24 ליולי, אבל אלו התמונות הראשונות של ג'ני בביקיני הקיץ אז חייבים לראות
פה.

West Doll

New member
../images/Emo41.gifתצלומי מסך מהראיון של ג'ן

מערוץ VH1 על הסרט El Cantante. פה.

QueIronia

New member
היא מהממת בפוטושוט של USA Today

על הסינגל הנוסף ידעתי אבל לא פירסמתי כי אני עצלן

oren456

New member
יהההההההההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

חן את פשוט מלכה
... קבלי ח"ח ענק על כל העידכונים... התמונות שלה מהמגזין אל הרוסי פשוט מדהימות.. אני כל כך אוהב אותה בלבן
.. שמחתי לראות עוד שם של השיר מהדיסק החדש.. לפי השם זה בטוח יהיה שיר פרחות ומועדונים, ושירים כאלו אני אוהב גרררררר
.... לגבי הפוטושופאין לי הרבה מה להגיד, חוץ מזה שהיא מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

West Doll

New member
../images/Emo41.gifEl Cantante מקום 12!

זאת תוצאה מעולה בהתחשב בזה שזה סרט עצמאי ומוקרן רק ב-542 בתי קולנוע! אז מזל טוב לג'ן ומארק

West Doll

New member
../images/Emo41.gifפורסמו המקומות בהם ג'ן ומארק יופיעו!

אפשר לקנות כרטיסים להופעות כאן ופה. מקומות בהם הם מופיעים אפשר לראות גם וכמובן את התאריכים. ד"א, לסיבוב ההופעות קוראים “ING Presents Jennifer Lopez & Marc Anthony En Concierto”.

West Doll

New member
../images/Emo79.gifDo It Well דלףףףףף!!!

יש לו אחלה קצב...הוא מקפיץ ונחמד כזה. אהבתי! זה בהחלט יכול להיות להיט מקפיץ כזה...אני מקווה שיצליח
ג'ניפר מעולה השנה
להורדת השיר

oren456

New member
אההההההההההההההההה ../images/Emo99.gif

מדהיםםםםםםםםםם ג'ניפר שיחקה אותה בענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!. פשוט להיט קיץ שכיף לנענע איתו את התחת, אבי מוסר שזה הולך להיות להיט ענק, וגם אני. אני הולך לחרוש עליו כל כך.. ואני בטוח שהוא יצליח בגדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QueIronia

New member
תודה!

בלעדייך אף אחד לא היה מעדכן חדשות. מאז שאת מכירה את BB אני נכנס לשם הרבה פחות
רוצה להחליף את ליאת? נמאס לי ממנה ואני רוצה גיוון (אבל לא בקטע של שלישיות, ככה שזו חייבת להיות אחת מכן
) מכיוון שליאת לא פה, תדמיינו לעצמם תגובה צינית שבה ליאת כותבת שהבדיחה הזו כבר לא מצחיקה

Lopezit

New member
שיר קליט מאוד

עדיין לא גיבשתי דעה עליו הוא שיר טוב... אבל HIDDI יותר

West Doll

New member
../images/Emo126.gifסריקות של המגזין השנתי של Fashion Rock!

והנה הסריקות עצמן של המגזין. התמונות פשוט מהממות! ג'ניפר יצאה מדהים! הצלמים של הפוטושוט הם Craig McDean & Annie Leibovitz. אני מכירה עוד עבודות של הצלמת אנני לייבוביץ'
אבל את השני אני לא יודעת
התמונות.

למעלה