עידכון מצעדים ומכירות

kiticat

New member
../images/Emo36.gif עידכון מצעדים ומכירות../images/Emo26.gif

מיטאורה, אלבומם החדש של לינקין הפארק, ירד אחרי שבועיים מהמקום הראשון במצעד האלבומים הנמכרים ביותר בארה"ב, אל המקום השני ופינה את המקוםה ראשון לאלבום החדש והמצויין של ."Faceless" - Godsmack האלבום מכר השבוע קרוב ל200,000 עותקים, ובשלושה שבועות מאז יציאתו מכר יותר ממיליון עותקים, בתקווה שימכור יותר בשבועות הקרובים, מה שסביר להניח שיקרה, עם היציאה הצפויה בקרוב של הסינגל "FAINT", וכמובן בתקווה שמיטאורה יחזור למקום הראשון!! הסינגל הראשון מהדיסק SONEWHERE I BELONG עלה 3 מקומות במצעד השירים המושמעים בארה"ב, למקום ה34. במצעדי הרוק השיר נשאר בשלושה המקומות הראשונים, מקום ראשון במצעד מודרן רוק, ושלישי במצעד המייןסטרים רוק.

ArSiT

New member
וואלה?

אני חושבת שזה שיר ממש יפה עם הרבה משמעות... ואני גם שמחה שבתור התחלה הם שמו את somewhere i belong

coka

New member
זה בטוח שניתן לקנות אותו באוזן

השלישית? ואגב.. איך זה הגיוני אם אף חברת תקליטים לא לקחה על עצמה לפרסם אותו עדיין? או שכן...?

ArSiT

New member
אממ...

היום שאלתי בחנות בכפר סבא ואמרו לי שיביאו את זה בשבוע הקרוב כך שאני חושבת שזה יגיע לכמה חנויות בארף חוץ מהאוזן השלישית... וכל חברות התקליטים מטומטמות... אני מחכה לדיסק מסוים כבר הרבה זמן ואמרו לי שאין מצב שהוא יגיע בכלל אבל אני כבר יתקשר לאוזן השלישית ואני ישאל...

Cupid In Hell

New member
רותם!

אם אומרים לך שזה יגיע עוד שבוע שבועיים סתם מסתלבטים עלייך!! כנסי לפורום הראשי של לינקין דרך האתר הזה www.linkin.up.co.il כנסי לפורומים ותראי שמי שאומר בכל חנות חוץ מהאוזן השלישית שהוא יקבל ת'דיסק הוא סתם עובד עלייך!!

Cupid In Hell

New member
רוצו

לקנות ממה שאמרתי שלא תבואו ויגידו שנגמר כי לא יהיה את זה בחנות אחרת רק שם יש!!!

Cupid In Hell

New member
אני

חסכתי כסף לחולצה 2 פוסטרים והדיסק... עם שליחות... מקסימום תחכי שהמחיר ירד הוא עוד חודש חודשיים ירד ל-80 שקל..

kiticat

New member
או שתזמיני מאמזון, סי די נו או ברנס

אנד נובל. יחי הנט.

למעלה