עידכון שבועי

kiticat

New member
../images/Emo36.gif עידכון שבועי ../images/Emo26.gif

עלינו לחזור על עצמנו שוב ושוב ושוב- האלבום החדש של לינקין פארק, מיטאורה- האלבום אולפן השני במספר שלהם עדין לא הגיע לארת וזאת מפאת העובדה ששום חברת תקליטים לא לקחה על עצמה את ההפצה שלו. אז חכו בסבלנות. אני מבטיחה שברגע שיגיע אני אודיע בקולות ומחולות. ניתוחי השירים החלו לתפוס תאוצה. אבל אני עדין מחכה לראות עוד ניתוחים!!! כל ניתוח שיועלה לפורום יועבר למאמרים שבו נפתחה קטגוריה חדשה לניתוחי השירים על ידכם! בידקו זאת! הניתוחים נמצאים במאמרים מלבד זאת- הוספו 2 אנשים למאמר חברי הפורום. אם אתם עדין לא מופיעים שם- עימכם הסליחה. שילחו לי למסרים, הודעה שנושאת את הכותרת "פרטים למאמר", ואת הפרטים בתוכן ההודעה. אם לא אישרתי שקיבלתי את המסר- סימן שלא קיבלתי. סקר חדש- כנסו אליו כאן! ובנוגע לסקר הקודם, מסתבר שלמרות שמספר חברי הפורום שמופיע במאמר- ישנו מספר מופחת במצביעים בסקר.... בכל אופן צס'טר מוביל עם 4 קולות, מייק ורוב כל אחד עם 2 קולות, בראד וג'ו כל אחד עם קול ורק פוניקס נטוש ללא כל קול.... למי אתם הצבעתם? כאן המקום לשרשר! דרושה- תמונה, איור, או כל דבר אחר הקשור ללהקה שיופיע בדף הקהילה שלנו! יש רעיונות? שרשרו לכאן! מתוך כל התמונות שיועלו אצמצם את הבחירה ואעלה אותם לסקר בקרוב. וחברת הפורום הנבחרת לשבוע הזה היא: spirall שאת הכרטיס האישי שלה תוכלו למצוא פה. אז שיהיה לכולנו שבוע טוב!

Cupid In Hell

New member
שלום!

יפה הפה מירי אני יש לי תמונות נדירות בערך אז אני יביא אותם בפורום...

Cupid In Hell

New member
מירי

אמרת שאת רוצה תמונות ללא זוכר ת'שם קבלי נעליים של לינקין פארק שעולות 60 דולר ועוד דף הופעות מאוד נדיר שלינקין פארק נמצאו תחת השם XERO הם נמצאיפ בקטן מתחד לסיסטם אוף הא דאון הם היו להקת חימום בזמנו..

יווווו

נעליים יפות!!! אני קונה משו דומה אבל לא של לינקין פארק... ובטח גם אין כאלה בארץ

וואלה השקעה :)

הרבה זמן לא היתי בפורום, ואני רואה שהרמה כאן פשוט עלתה ביטרוף! :) ממש כייף פה עכשיו אני רואה.. טוב אז אני חוזר [למי שעוד טיפונתת זכר אותי..] ותודה על העידכון וההשקעה :)

kiticat

New member
ברוכים השבים!

תמיד נחמד לראות פנים מוכרות!
רציתי להודיע לך 2 דברים. א. אם אתה רוצה להתווסף למאמר רשימת חברי הפורום- אתה צריך לשלוח לי מסר עם כל הפרטים שלך... ב. קיבלת עידכון שבועי למסרים?

תודה :) ו..

אממ אני אשלח מסר בקרוב [שיהיה זמן..] ואממ לא קיבלתי עידכון שבועי למסרים [לא ידעתי שיש כזה..מגניב
]

למעלה