עידכון שבועי

kiticat

New member
../images/Emo36.gif עידכון שבועי ../images/Emo26.gif

אוקיי. אז נכון שהדיסק לא הגיע עדין לארץ באופן רישמי, אבל רשת "האוזן השלישית" בתל אביב, שהיא אחת מחנויות המוזיקה בארץ, מייבאת באופן אישי את האלבום של לינקין פארק- מיטאורה, וניתן להשיג אותו ישירות מהחנות ב100 שקל, או במשלוח בתוספת של 10 שקלים. אגב, אם אתם רוצים אפשר גם להשיג את הדיסק החדש של מדונה בצורה כזו...
מה עוד? לינקין פארק סיימו את סבב ההופעות הקטן שלהם- פרוייקט רבולשיין, שבמהלכו התבטלו מס' הופעות, בעקבות שלג, מחלה של צ'סטר, וצילום הקליפ הבא.
ישנו סקר חדש שתוכלו להכנס אליו מכאן!
בנוסף, אתם רשאים להביע דיעה בנושא - דיסקים מחו"ל, עד לאיפה? תעשיית המוזיקה התרדרה.
ובכן. ככל הנראה הקליפ הבא מתוך האלבום יהיה, FAINT. הוא כבר צולם וישוחרר בשלהי מאי לערוצי המוזיקה השונים. בואו נקווה שהוא יגיע מהר. אנשים חדשים בפורום- °•°•Dark Angel•°•° שכבר הספיקה להצהיר על אהבה המשתופת לאבריל ולינקין פארק. וMaStiK BaNaNa שביקשה תמונות לחבריה. אתם מוזמנות (למה לעזאזל הרוב המוחץ כאן הוא בנות??) לשלוח פרטים עליכם שיופיע במאמר חברי הפורום. אני מרגישה שיש לשבח את חבר הפורום Cupid In Hell, אשר טורח להופיע בפורום באופן קבוע ולהפגין נוכחות. לכן, חבר הפורום הנבחר לשבוע זה- הוא אלרן!!!
עוד עניין אחרון לסיום. אני מעוניינת להעלות מאמרים לפורום. לתרגם ולהעלות. אבל דווקא עכשיו יש לי המון עומס (יב', תסביכים נפשיים, והצבא שמשחק איתי), אבל אני עדין רוצה להעלות מאמר אחד לפחות כל שבוע. אם מישהו רוצה לעזור לי לתרגם, או לתרגם לגמרי לבד (שזה עוד יותר טוב!) שיפנה אליי, ונחלק את המאמר לחלקים. כמה שיותר אנשים- יותר טוב!
חוץ מזה אנשים? שיהיה לכם שבוע נעים, רגוע, מעולה ומלא בלינקין!!!!

Cupid In Hell

New member
../images/Emo3.gifכפרה עליי!!

אני חבר הפורום הנבחר? אוי כבוד גדול אני רוצה להודות לאמא ולאבא שהוליכו אותי עד הלום לכל החברים שתמכו בי ומירי! מתי אני מקבל ת'פיסלון שלי?????????

Cupid In Hell

New member
שאלה מירי

את מקבלת משכורת על זה?????? כי אני לא קיבלתי משכורת באתר אחר שהכנתי להם כתבות....

coka

New member
מזל"ט אלרן=)

ומירי - אני טובה באנגלית ומוכנה לתרגם מאמרים אם תתני לי... ואולי גם קרין (בייבי סטפס) תעזור לי=)

kiticat

New member
בכיף.

יש לי מאמר שתירגמתי את רובו... אני אשלח לך את שאר המאמר... אוקיי?

NiKi†a

New member
חחח.....אלררררררן

אנחנו לא מקבלים משכורת על זה......חהההה

kiticat

New member
חשבתי שזה ידוע

למרות שהבטיחו לנו מנכ"ל תפוז שאם יהיה להם הכנסות מעל סכום מסויים הם מטיסים את המנהלים לאילת לסוף שבוע- זוכרת

kiticat

New member
זה נאמר בהלצה

(מותר לי לספר על מפגשי המנהלים?) שכן לתפוז היה רווח קטן- שזה נדיר בדבר שכזה....

coka

New member
סבביישן מירי.. ושאלה לכל המנהלים:

בעוד כמה ימים יש לי פגישה עם אפרת בנוגע לפורום שאני רוצה לנהל (depeche mode) ורציתי לשאול.. מה בדיוק יהיה בפגישה? איזה סוג שאלות וכאלה? ועוד משו... אתם חושבים שהיא תאפשר לי לנהל 2 פורומים?

kiticat

New member
האממ

אני הייתי שם כמעט לפני שנה בשביל עבע"ב. בעיקרון הייתי עם עוד מישהו. היא רק מוודאת פרטים. ומסבירה איך האדמיין עובד- ומה התפקיד שלך בתור מנהל. בעיקרון -אם אני לא טועה- היא גם תצלם את תעודת הזהות שלך (אחרי תקרית פורום וידוים התבקשו כל המנהלים הנוכחים לשלוח צילום של תעודת הזהות שלהם). וזהו.... בסך הכל אני פגשתי את נטע- לא אפרת, אבל אפרת מאוד חמודה.... בהצלחה! ותודיעי לנו, מה קרה בהמשך, אוקיי?

למעלה