לא הייתי מתחיל לסגוד לו כל כך מהר
תראה אני לא אהבתי את המאמן מתחילת דרכו, גם כשהוא הצליח וגם כשהוא לא הצליח. אומנם ידעתי לתת מילה טובה כשהוא הצליח אבל לפי דעתי הוא מאמן צבוע ופחדן, הוא כל הזמן מדבר על זה שהוא משתתף צעירים ובונה לנו עתיד לקבוצה , אבל בעצם הוא משתמש בהם רק כשאין לו ברירה, דוגמא אלעד בונפלד שהצטיין בכל המשחקים שלפני הפגרה, אבל ברגע שכל השחקנים הפצועים חזרו הוא ישב בספסל ולא קיבל דקות משחק בכלל ורק כשתומר חליבה קיבל אדום אז הוא שם אותו בהרכב ושוב ראינו ב"ש טובה יותר, ושוב אלעד נתן הצגה יפה. שחקן שני זה עוז יפרח שמקבל הזדמניות רק כשמדונוביץ פצוע. דבר שני שלא אהבתי אצל המאמן הזה, זה שהוא מצהיר שאצלו אין כוכבים ומי שטוב ישחק אבל ראינו שקאקו איחר להגיע מהחופשה שהייתה לו והוא לא קיבל עונש ואפילו לא שיחת הבהרה וישר בלי לחזור לכושר הוא נכנס להרכב הראשון ואז ראינו שהוא לא שיחק טוב שני משחקיים ועדיין לא ירד לספסל ופינה את המקום לאלעד. דבר שלישי ואחרון המאמן שלנו הוא מאמן פחדן, הוא מאמן שלא מבין שאנחנו אחת מ 4 קבוצות הכדורגל הגדולות בארץ וברגע שמגיעות לפה קבוצות קטנות והתוצאה 0-0 או 1-0 להם או אפילו 1-0 לנו אז הוא לא מנסה לתקוף אולי להכניס עוד חלוץ אלה מחכה עם החילופים עד הדקה ה 80+ וגם אז החילופים לא משמעותיים מגן במקום מגן או קשר דפנסיבי במקום קשר דפנסיבי. אז אני לא הכי מאוכזב שהוא הולך ולפי דעתי צריך לבוא לפה מאמן שידע להשקיע בצעירים ושלא יפחד לקחת סיכונים כי לזה ב"ש בנויה.