עלה סקר חדש!

• פותח הנושא AK15
  • פורסם בתאריך

AK15

New member
בעונה הבאה

עוזבים אותנו לופא קדוש, ברטוש טרכולסקי, דראז'ן מדונוביץ ובלסינג קאקו, כנסו לONE לפרטים נוספים

עוד פעם שמועות...

שמועות , שמועות , שמועות ושמועות ... על כל זה אנשים חיים ואולי הוא לא יעזוב ואם הוא יעזוב אז מה? הפועל באר שבע היא לא קבוצה של אנשים לכל אותם אוהדים צעירים וחסרי ניסיון... הפועל ב"ש היא קבוצה היא סמל היא הכל !! נכון לופא עשה הרבה בשביל הפועל אבל גם הפועל עשתה הרבה בשביל לופא (לא לשכוח שהוא אימן את בית"ר ב"ש ופוטר...) אז אנחנו לא צריכים לדאוג ולפחד אם לופא יחליט לא להמשיך ואם זרים מסויימים יעזבו זה לא נורא יש לנו אחלה מחלקת נוער מצויינת שייש בה חלוצים לא פחות טובים מטרכולסקי ואפילו טובים הרבה יותר... בלאסינג קאקו זר מצויין אבל יש לנו עדיין את חליבה שיצבור ניסיון ויוכל לשחק בתפקיד הזה בצורה מצויינת וזהו... יהיה בסדר ב"ש היא אימפרייה!

eladhagever

New member
אל תהיה בטוח...

זה עדיין לא סופי... אני במקום המועדון הייתי מציע ללופא דירה טובה ורווחת בב"ש... אנחנו צריכים לסגוד למאמן הזה!!!

blueman1

New member
מסכים איתך לחלוטין

ואם ראית רשמתי תגובה דומה לשלך.

blueman1

New member
לא הייתי מתחיל לסגוד לו כל כך מהר

תראה אני לא אהבתי את המאמן מתחילת דרכו, גם כשהוא הצליח וגם כשהוא לא הצליח. אומנם ידעתי לתת מילה טובה כשהוא הצליח אבל לפי דעתי הוא מאמן צבוע ופחדן, הוא כל הזמן מדבר על זה שהוא משתתף צעירים ובונה לנו עתיד לקבוצה , אבל בעצם הוא משתמש בהם רק כשאין לו ברירה, דוגמא אלעד בונפלד שהצטיין בכל המשחקים שלפני הפגרה, אבל ברגע שכל השחקנים הפצועים חזרו הוא ישב בספסל ולא קיבל דקות משחק בכלל ורק כשתומר חליבה קיבל אדום אז הוא שם אותו בהרכב ושוב ראינו ב"ש טובה יותר, ושוב אלעד נתן הצגה יפה. שחקן שני זה עוז יפרח שמקבל הזדמניות רק כשמדונוביץ פצוע. דבר שני שלא אהבתי אצל המאמן הזה, זה שהוא מצהיר שאצלו אין כוכבים ומי שטוב ישחק אבל ראינו שקאקו איחר להגיע מהחופשה שהייתה לו והוא לא קיבל עונש ואפילו לא שיחת הבהרה וישר בלי לחזור לכושר הוא נכנס להרכב הראשון ואז ראינו שהוא לא שיחק טוב שני משחקיים ועדיין לא ירד לספסל ופינה את המקום לאלעד. דבר שלישי ואחרון המאמן שלנו הוא מאמן פחדן, הוא מאמן שלא מבין שאנחנו אחת מ 4 קבוצות הכדורגל הגדולות בארץ וברגע שמגיעות לפה קבוצות קטנות והתוצאה 0-0 או 1-0 להם או אפילו 1-0 לנו אז הוא לא מנסה לתקוף אולי להכניס עוד חלוץ אלה מחכה עם החילופים עד הדקה ה 80+ וגם אז החילופים לא משמעותיים מגן במקום מגן או קשר דפנסיבי במקום קשר דפנסיבי. אז אני לא הכי מאוכזב שהוא הולך ולפי דעתי צריך לבוא לפה מאמן שידע להשקיע בצעירים ושלא יפחד לקחת סיכונים כי לזה ב"ש בנויה.

zilber z

New member
לופא מאמן גדול!!!!!!!!!!!!!

המאמן היחיד שמתאים לב"ש אמן ויחתום ל5 שנים למרות שהוא מעצבן אם הטקטיקה שלו הוא המאמן הכי מתאים לנו!!! אז די להשמיץ אותו ולקחת ללב כל מה שהוא אומר בתקשורת

blueman1

New member
../images/Emo36.gif עלה סקר חדש! ../images/Emo26.gif

כן אז עלה לאוויר סקר חדש, כנסו ותגידו לנו מה אתם חושבים.

zilber z

New member
אסור לוותר על לופא

להחתים אותו לחוזה ל5 שנים !!!!! יש מלא אנשים מגעילים שמקללים אותו ולא מבינים שבלעדיו לא היתה ולא תיהיה קבוצה!!!!!!!

למעלה