התמודדות משפחתית /תגובות נהדרות
התגובות כל כך לעניין! תודה לכולן/ם! אני מאד מתחברת לתחושות של "לא נשאר אויר בסוף היום." או לא תמיד יש זמן להקשבה - בשנים של המרוץ הגדול מטיפול לטיפול אנשים היו אומרים לי שבי רגע בשקט את עושה לנו כאב ראש מהריצות שלך! הביטוי שלי היה: אני מרגישה כמו חיפושית מודל שנות השישים שאם אני מכבה את המנוע החיפושית לא תדלק מחדש פחדתי לעצור כי חשבתי שלא יהיה לי יותר כח נפשי לצאת לדרך שוב!!! עם הזמן למדתי שיש לי כן את הכלים לעשות זאת אפילו הבנתי ( שמההיבט המקצועי חייבים לעשות זאת) חייבים בכל שלב לעשות חושבים מה רלוונטי ומה לא אלוונטי מה בסל הפעילויות תורם יותר ומה פחות כדי לאוורר גם לנו ובמיוחד לילד! היום כל רבעון עושים חושבים,מלבד - פגישות מקצועיות בשוטף. שיהיה כח לכולנו - הקיץ עוד קצת, וכבר חלף (חבל!!!) יש עוד זמן לברכות לקראת השנה החדשה אבל בנתיים לאלו שמחפשים מסגרות או מצפים לתשובות שיהיה בהצלחה אני היום עשיתי סיור עם בני בבית הספר בחטיבה - בית ספר עצום! אני אפילו קצת הולכת לאיבוד. שבוע הבא נעשה עוד תירגול יש גם את נושא ארוחת צהרים - לעמוד ולבקש אוכל ולשלם ! זה יהיה תרגיל טוב לחיים ביום יום זה בית ספר לא! בי!