ריכוז הודעות בודדות

SHIRITA13

New member
הודעה חשובה בקשר לבי"ס יחדיו../images/Emo124.gif

קבוצת הורים אשר ילדיהם לא התקבלו לבי"ס "יחדיו" בת"א, מפאת חוסר מקום, מתארגנת כדי לנסות לפתוח כיתה נוספת. למעוניינים: לפנות למירב באלו"ט טלפון:03-6126120

התמודדות משפחתית /תגובות נהדרות

התגובות כל כך לעניין! תודה לכולן/ם! אני מאד מתחברת לתחושות של "לא נשאר אויר בסוף היום." או לא תמיד יש זמן להקשבה - בשנים של המרוץ הגדול מטיפול לטיפול אנשים היו אומרים לי שבי רגע בשקט את עושה לנו כאב ראש מהריצות שלך! הביטוי שלי היה: אני מרגישה כמו חיפושית מודל שנות השישים שאם אני מכבה את המנוע החיפושית לא תדלק מחדש פחדתי לעצור כי חשבתי שלא יהיה לי יותר כח נפשי לצאת לדרך שוב!!! עם הזמן למדתי שיש לי כן את הכלים לעשות זאת אפילו הבנתי ( שמההיבט המקצועי חייבים לעשות זאת) חייבים בכל שלב לעשות חושבים מה רלוונטי ומה לא אלוונטי מה בסל הפעילויות תורם יותר ומה פחות כדי לאוורר גם לנו ובמיוחד לילד! היום כל רבעון עושים חושבים,מלבד - פגישות מקצועיות בשוטף. שיהיה כח לכולנו - הקיץ עוד קצת, וכבר חלף (חבל!!!) יש עוד זמן לברכות לקראת השנה החדשה אבל בנתיים לאלו שמחפשים מסגרות או מצפים לתשובות שיהיה בהצלחה אני היום עשיתי סיור עם בני בבית הספר בחטיבה - בית ספר עצום! אני אפילו קצת הולכת לאיבוד. שבוע הבא נעשה עוד תירגול יש גם את נושא ארוחת צהרים - לעמוד ולבקש אוכל ולשלם ! זה יהיה תרגיל טוב לחיים ביום יום זה בית ספר לא! בי!

yael1000

New member
היי לכולם

היי לכולם גם אני פה אמא של ניר מיכל ניר ילד היפרקאטיבי עים בעיות התנהגתיות קשות ביותר הולך לחינוך המיוחד ביהס נתיב בהרצליה ואני מה זה לחוצה אייך הוא יסתדר העים עשיתי בסדר שניר נרשם לשם היתה לי בחירה האים הבחירה שלי נכונה אני מקווה שיהיה בסדר אולי זה סתם לעודד את עצמי מבחינה נפשית ומורלית ביי מיכל

ronen1981

New member
בקשה לי ממכן (אם מתחשק לכן)

אני מאמין שידוע לכן שמתקיים מעיין תחרות ה"נחשק" בסינגלס קלאב. מכל מקרה לא יעמיס עליכם בפרטים אבל אם עזרתי לכם אי פעם ולו בקצת וברצונכם להחזיר לי טובה על טובה או סתם להיות נחמדים תוכלו בבקשה בבקשה להצביע עבור: הנחשק מועמד 12 SENDA. הנחשקת מועמדת 3 night mistress. ההצבעה מתבצעת באופן פשוט שולחים מסר בו אתם אומרים שאתם בוחרים בנחשק...והנחשקת...(כמצויין לעיל.) וזאת למשתמש ה"וירטואלי" שניתן להגיע אליו עלידי לחיצה על הכתובת הבאה. http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=256501 תודה מראש רונן. (הערה צריך להצביע גם עבור נחשק וגם עבור נחשקת באותה הודעה אחרת הקול נפסל)

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אם אכפת לך מאנשים ויש לך זמן להתנדב

בסה"ר דרושים מתנדבים. סה"ר (סיוע והקשבה ברשת) הינו פרויקט אינטרנטי חינמי שייעודו להגיש עזרה נפשית דרך האינטרנט לאנשים שנמצאים במשבר או עוברים תקופה קשה בחייהם ואף מהרהרים בהתאבדות. המתנדבים שלנו נבחרים על פי יכולתם לתת אוזן קשבת לאדם אחר בצרה, נסיונם בכל הקשור לעזרה לזולת ושליטתם בכלי התקשורת האינטרנטית. ההתנדבות מהבית. ההכשרה הקרובה שלנו תפתח ב- 10 באוקטובר ותועבר על ידי אנשי מקצוע ומומחים- מהמובילים בארץ בתחומם. אם הינך מעוניין/ת להצטרף לצוות שלנו, את/ה מוזמן/ת לבקר באתר סהר ולמלא את טופס ההרשמה למתנדבים חדשים. בברכה, צוות סהר

Diana M

New member
מקפיצה ../images/Emo105.gif

את הודעתה החשובה של שיריתה, לכל הנוגעים בדבר.

Diana M

New member
לא עוצרים במכח האנרציה

ואולי בדיוק בגלל זה צריך לעצור. גם אם בתחילה זה נראה מלאכותי. לא במקום. אולי בדיוק בגלל זה צריך לעצור, כפי שאת אומרת אסנת, להביט לצדדים ולמלא את המצברים וכך בעצם גם ניתן להמשיך ולתת יותר לילדים . כי כאשר אין לעצמנו אין בעצם ממה לתת. המון הצלחה לבוגר שלנו בחט"ב! זו צומת חשובה מאוד. מצפה יחד איתך לראות כיצד יעבור היום הראשון.

Diana M

New member
שלום מיכל../images/Emo140.gif

לעודד את עצמך מבחינה נפשית ומורלית, זה לא סתם. זה חשוב מאוד ונכון שאת עושה כך. ברוכה הבאה אלינו. אנא ספרי מעט יותר על ניר, בן כמה הוא וכד´ ואת הרקע שהביא לקבלת ההחלטה להעבירו לבית ספר נתיב. נשמח להיות כאן עבורך ,מיכל

Diana M

New member
רונן../images/Emo5.gif

אין לי ספק כי יש לך את הנתונים לזכות במקום הראשון. אבל..להזכירך הפורום עוסק בנושאי חינוך מיוחד. שבת נהדרת

ronen1981

New member
תודה חמודה. אבל....

אני לא בתחרות עקב סכסוך עם האחריאית על התחרות שנובע מנבערות שלה וצרות מוחין וגסות רוח שלה,אני כרגע תומך בפיבוריטים שלדעתי צריכים לזכות .

דיאנה../images/Emo51.gif

מתחילים ב5 בספטמבר וכמובן שאשתף - בנתיים יושבת כאשר בעלי משחרר את המחשב לתרגם לו את החומר לשנה הבאה ולהכין קצת דפי מושגים כדי שלמערכת יהיה קל לשלבו זאת רמה אחרת מאשר יסודי כאן בכתה ו הם בחטיבה והחומר גבוה במיוחד בחשבון ומדעים למזלי מקצועות שטוב בהם יושבת איתו כי סיים את הקייטנה ומרביתים אנגלית ממש כמו שמרביצים תורה אנגלית במשחקים אנגלית דקדוק אנגלית בגיאוגרפיה והיסטוריה כמו משיר של מתי כספי - זו ילדותי השניה! הכל בכיף למרות שאני פה בלי מזגן ולא תאמינו כמה חם פה בקיץ! ולח! בי

Diana M

New member
עוד הקפצה../images/Emo105.gif

שיריתה, זז משהו בנושא? אנא עידכונים.

למעלה