שואלת שוב

../images/Emo36.gif שואלת שוב../images/Emo26.gif

שאלתי לגבי סלקל ( לאוטו ) אבל לא קבלתי מספיק תגובות..
אז אני מנסה שוב ( וזה די דחוף
). אני רוצה לקנות סלקל חדש, כי אני לא מרוצה מהסלקל שיש לי- בעיקר בגלל הגגון המתפרק שלו. שאלותיי:
איזה סלקל יש לכם והאם אתם מרוצים?
שמעתי על שניים מומלצים: אוונפלו ומקסי קוזי- מה מומלץ? אשמח לתגובות מהירות- תודה

אור100

New member
לנו יש מקסי קוזי ומרוצים מאוד

הוא הסלקל הכי קל שאני מצאתי. בנוסף יש לי את הגלגלים של הסלקל (שמתאימים לכל סלקל) כך שלא יוצא לי הרבה לסחוב אותו ביד. אני לא בטוחה שניתן להשיג את הגלגלים האלה היום.

רות1974

New member
לעניות דעתי, סל-קל זה בכלל לא דבר

נוח. זה תמיד כבד, מסורבל, ומאד לא נוח להיגרר עם התינוק. אצלנו הסל-קל משמש ככסא בטיחות ברכב בלבד. פעמים ספורים עשיתי בו שימוש כשהוא מוצמד לעגלה, וזה נראה לי מאד חשוף לרוחות ולקור. יש לנו סל-קל של איוונפלו שקיבלנו יחד עם העגלה. הוא מאד בטיחותי ויש לו תו תקן מאד מחמיר. זה מה שחשוב לי.

lovely2

New member
מסכימה עם רותי ../images/Emo45.gif

אנחנו קנינו את הסלקל של הונציה.בדיעבד,טעות איומה... קטן,לא נוח וכמו שאמרתי לא פעם מותאם לפגים מבחינת גודל. אם את חייבת סלקל לכי על אוונפלו.אישית,היום הייתי קונה מיד כסא ומוותרת על הסלקל

עמית@

New member
גם אצלי הסלקל הוא רק כסא לרכב-

כיום אני מנסה למכור את העגלה שלנו (קומפלט- פג נובטה למעונינות
)ואני אקנה כסא וזהו. אנחנו פשוט לא משתמשים בו למטרות נשיאה.

nngr

New member
סל קל של גרקו

לי יש עגלה גרקו מילניום שמלבש עליה הסל -קל של גרקו אני מאוד ממליצה. לגביסל קל הוא מאוד נוח. לדעתי מה שכדאי לשים לב בנושא מעבר לבטיחות גם האם הגגון הו נייד או קבוע. אם הגגון נייד כמו בגרקו אין צורך לשים וילון על חלון האוטו במקרה של שמש אלא משחקים עם הגגון של הסלקל. חג שמח

galala

New member
גרקו

מסכימה עם נאוה לגבי הגרקו אבל הסגירה מעט בעיתית (קשה לפתוח), אבל השאלה לאיזו מטרה הסלקל כי אם הוא לא מתלבש על העגלה אולי עדיף כבר כסא קבוע לרכב יש כסאות שמתאימים מגיל מאוד צעיר

ammy

New member
גם לנו יש את אוונפלו ואנחנו מרוצים

אבל אף פעם לא הסתובבתי איתו .רק בתוך האוטו.

שרי30

New member
ממליצה לך לרכוש ישר כסא

דניאל בן חצי שנה וכבר גדול מידי לסלקל. בדיעבד היה כדאי לרכוש ישר כסא בטיחות שמתאים לגיל 0-18.

talsh

New member
לי יש את גרקו

הוא כבד מאד אין לי גלגלים ואין לי עגלה שמתאימה תום ממש אוהב את הכסא הזה באוטו ונרדם בו יופי - לעומת כסאות אחרים שהשתמשתי (שניים אחרים ואני לא יודעת איזה כי זה היה בחו"ל) הוא נפלא. יש סיכוי שממש מהר כבא אצטרך להחליף כי הוא גדל ממנו.

ayelet i

New member
גם לנו יש את הדיסקברי של אוונפלו :

קנינו אותו בעיקר בשל העובדה שיש לו חמש נקודות קשירה. שקלנו רבות אם לקנות כסא קבוע לרכב ו/או סל קל. אם שוקלים כלכלית אין ספק שכדאי לרכוש כסא קבוע שיתאים לכמה שנים, מה גם שהסל קל באמת כבד מאד ומסורבל - כך שאין אפשרות להסתובב אתו. עם זאת, מאד נח לשלוף אותו (במקום את הילד) מהמכונית ולהעלות הביתה/לכל מקום אחר, במיוחד אם הילד נרדם בתוכו. בנוסף עשינו את החישוב שאנחנו מתכננים ילד נוסף בשנים הקרובות כך שהוא ישמש גם אותו. יש לי חברה שיש לה ילד בן שנה וחצי והדיסקברי משמש אותו כיום כ... כורסת טלוויזיה. הוא כל כך אוהבת לשבת בו ולצפות בטלוויזיה!

טלאפ

New member
היה לי של EASYBOB

נקרא BOBOB ואנחנו ממש מרוצים ממנו. זוית ישיבה טובה להאכלה בבית, זוית שכיבה מתאימה לשינה, ומה שחשוב הילדה לא היתה מקופלת בפנים כמו בסל קלים של פג. השתמשנו בזה רצוף עד גיל 11 חודשים ועדיין משתמשים בזה כשאבא מקפיץ את יעל למטפלת הוא מתאים עד לגיל שנה או 13 קילו.

אליגל

New member
אני לא יודעת בן כמה הבובון שלך,

אבל קחי בחשבון, גם את המשקל. לנו היה של אוונפלו, מאוד נוח (כזה עם תושבת באוטו), רק מה? בגיל חצי שנה הבובה כבר לא מתאימה (שקלה כמעט עשרה ק"ג
). וכסא רגיל, קצת פחות נוח לה בגלל השיפוע. אני יודעת שיש סלקלים עד משקל 13 ק"ג, שלנו היו עוזרים הרבה יותר (אם כי אני לא יודעת של אילו חברות)

טאש

New member
אהלן. בעינייני ../images/Emo85.gif וסלקלים....

לנו יש את האיוונפלו דיסקברי ואנחנו מאוד מאוד מרוצים, רק שהוא עד 9 ק"ג ועד 66 ס"מ, מה שאומר שהוא קטן על נדבי כבר בגיל 3 חודשים ולכן נעבור לאיוונפלו צ'מפיון, שמתאים לגילאי 0-2 כך שהוא גם גדול וגם מאפשר ישיבה עם הגב לכיוון התנועה. אני מאוד מקווה שהוא יספיק לנדבי עד גיל שנה לפחות....

yaelli10

New member
מקסי קוזי../images/Emo127.gif

יש לנו את הסלקל של מקסי-קוזי שנמצא דרך קבע באוטו. רק תשבוחות. אגב גם לנו יש את הגלגלים. וזה מאוד מאוד נוח כשהולכים לקניות בקניון. הגלגלים מתקפלים ונותר עוד מקום נוסף לאוטו. אני יודעת שאני נשמעת כמו איזו פרסומת... אולי מכיוון שיש לי רקע שיווקי, בכל אופן אנחנו מרוצים מאוד. יש לנו סלקל נוסף שירשנו מחברים שלא רוצים עוד ילדים. הוא של בייבי קומפורט, אבל לא נראה לי שיש את הדגם בארץ, מעבר הסלקל כבד לאללה.

ענתש

New member
מקסי קוזי בעייתי כי הוא נחגר עם

כיוון הנסיעה בלבד (אני מתכונת לכסא של הפעוטים, לא זה של התינוקות). לטעמי סלקל של תינוקות הוא ביזבוז כסף ואני מצטערת שקניתי. הכסאות מגיל 0-2 יותר טובים, יותר מאסיביים, יותר נוחים ואוונפלו נחגרים בשני הכיוונים. יש לנו אוונפלו טריומף ומאד מאד מרוצים.

טאש

New member
קטעים איתך....(או איתי)

זכרתי משהו ניצחון אז במקום טריומף כתבתי צ'מפיון.... מזל, כי מחר אני מתקשרת לטוב לי לתינוק ומזמינה.......

למעלה