שימו

shiRan WP

New member
../images/Emo36.gifשימו ../images/Emo23.gif../images/Emo26.gif

בפורום גאווה צעירה יש : angelina goli vs xena warrior princess לכו והצביעו לזינה (ותדרשו גם לשנות את האייקון (מָסֵה?!)

ברודי

New member
אוי משחק מילים (מספרים?!) משעשע.

אנחנו- 175 גאווה צעירה- 571 *אהם* *אהם*. אוקי, הולכת להתחבא בפינה קטנה ושקטה בצד....

*neta*

New member
../images/Emo124.gif גבריאל VS הרמיוני ../images/Emo70.gif

זינה ניצחה בהצבעה את וינונה ואת אנג´לינה
(איך זה קרה??
) ועכשיו הגיעה תורה של גבריאל להתמודד..לינק להצבעהההה !!

ברודי

New member
ח´ברה זה לא נסגר ככה, להתעוררררר

ילדה בת 13 גוברת על גבריאל המושלמת שלי. אחחח רק הבושה על שהצמידו אותה מול ה...דבר הזה. ועכשיו היא גם מפסידה?! shame on u!!!

gabrielle

New member
תיסמכי עלי שהקרציה הקטנה הזאת

לא תגיע לשום מקום...
חוצפה.

ברודי

New member
הפוסט רשמה שמה על גב- סיידקיק עלובה

לא ידעתי איזה אוטימוקון עדיף לזרוק לה על הראש, או שמא את כל החלון ההוא. אבל... העדפתי לא לרשום כלום, אפילו לא לתקן את השגיעת חטיו שלה (עלובה= מדהימה, מושלמת וכ"ו וכ"ו) השארתי לך את כל הכייף!!! סתם לא, אינלי חשק להתחיל לריב כי בינכה אני הולכת ולא רציתי להשאיר פתוח את הדברים.

gabrielle

New member
זה מה שהיא רשמה אה...?

* חייבת לצאת לרופא שיניים * שאני חוזרת אני מפרקת לה ת´צורה.

gabrielle

New member
חברה....

למרות שאני יכולה להסתדר שם לבד- אם לא איכפת לכם לכו שימו איזה הודעה או שתיים כדי להגן על שמה הטוב של הסידרה שלנו... בחייאת.

gabrielle

New member
עוד משהו.

לפי מה שאני רואה שם- גבי לא במצב טוב כל כך- אז מי שלא הצביע בבקשה שילך להצביע... תודה.

*neta*

New member
הרמיוני ניצחה..

זה לא שגבי הפסידה, זה נצחון להרמיוני בגלל "הצבעות לא חוקיות"...

shiri_b

New member
היו גם הצבעות לא חוקיות להרמיוני...

פשוט היו יותר לגבי...

*neta*

New member
מה שהלך שם בכלל לא מוצא חן בעיניי,

מודיעים לנו על ההצבעה, מקבלים את ההצבעות שלנו לזינה, אבל פתאום לגבי זה "הצבעות לא חוקיות"...הא...בסדר... הקיצר לא רוצים אותנו ואת הקולות שלנו שמה, לא צריך. העיקר שיהיו מרוצים מהניצחון הטכני לדמות בת 12 מספר.

למעלה