שירלי שלנו זקוקה לעידוד!|שמאל

ritosh

New member
../images/Emo36.gifשירלי שלנו זקוקה לעידוד!|שמאל

סבא של קטיפונת קיבל היום בבוקר התקף לב ומצבו קשה. היא לא עשתה את הניתוח בגלל המצב. גם ההמוגלובין שלה לא עולה למרות שהיא מקבלת כמעט כל יום עירוי דם. היא תשקול את ההצעה של כמה מחברי הפורום להתאשפז כמה ימים רצוף כדי להעלות את רמת ההמוגלובין. היא גם מבקשת לידע את כולם שהיא לא תכנס לפורום בימים הקרובים אבל היא תציץ מדי פעם. כולם מוזמנים לשרשר זריקות עידוד לילדה שלנו!

ל3

New member
שירלי יקירתי

הלוואי שהייתי יכולה לקחת מעט מכל הרע שעובר עלייך עכשיו אבל כל מה שאני יכולה זה להגיד לך שאני פה- אני איתך ואת תמיד במחשבתי. את חייבת להיות עכשיו חזקה מתמיד גם בשביל סבא שלך וגם בשביל עצמך. החזיקי מעמד מתוקה
שלך תמיד, שירי

קטיפה

New member
:((

תודה ריטה שעודדת ומסרת את המסר תודה גם לך שירי אני עוד 10 דקות הולכת לבקר את סבא שלי מקווה שיהיה טוב הלוואי ויכלתי להיות במקומו אני לא רוצה שהוא יסבול כל כך כואב לי שהוא סובל עכשיו אני חיבת להרגע כי כולי רועדת ובעצבים מחזיקה לך את כל האצבעות שאפשר סבא יקר שלי. אוהבת שירלי

ilush

New member
קטיפונת...

אוף...אוף..אוף... ילדונת, לא הייתי פה יומיים בערך (נגמרו החגים וחזרתי לחיי השיגרה, למירוץ ההיסטרי, לאין זמן..) ומה קורה פה ?!?!?! אני כל כך מצטערת לשמוע את החדשות ה"לא מי יודע מה" האלו. מה שלום סבא שלך? מבינה ומזדהה מאוד עם כל הרגשות... ומה איתך ילדונת? מצליחה להחזיק מעמד? יש לך את הכוחות, אני יודעת.. אז שיעבור לך הכי קל שאפשר (ו..יאללה, שיעבור כבר!) ושתרגישי כמה שיותר טוב בכמה שפחות זמן.. שולחת לך חיבוק ענק ומקווה שיוצא לך להציץ מידי פעם בפורום ולהתעדכן ולקבל את כל החיבוקים והנישוקים שכולנו שולחים לך. זהו חמודה, עוד חיבוקים לסיום (בינתיים) ולהשתמע, אילנית.

קטיפה

New member
עדכון

הוא נירא לי בסדר יש לו צבע טוב העינים שלו בסדר הוא מונשם ועם קוצבב תת עורי אבל אמרו שיזדקק לניתוח ששם יסישמיו קוצב מקווה שיהיה בסדר אמרו שיוציא לו או היום או מחר את הצינור הנשמה הוא הגיב שששאלנו אותו עשה עם הראש ומיצמץ כי הוא לא יכל לדבר עם המיכשור והצינורות שישש לו בגוף זו המחלקה הכי נוראית שראיתי בחיים!! יש שם ילדה קטנה בגילי מונשמת מתאונת דרכיםהיה כל כך נורא לראות את זה. אמרו שמצבו יציב. הוא עושה לי רום טוב טפו טפו טפו ואמרו שהוא בסדר לאיך שהוא הגיע בהתחלה הלכתי לאדם אחר כי לא ממש מזהים...עם כל הצינורות והתחלנו ללכת לכיון של מישהו אחר ואז ראיתי את מצבו..ונבהלתי..ואז בכלל ראינו שזה לא הוא. סבא שלי הצליך לומר מילה אחת מתי הביתה? ואני שמחה אמרנו לו שהכל בסדר והאכלנו את החתולה שחשובה לו נורא אני מתפללת בכל ליבי ונשמתי שהדבר היקר שלי ימשיך להיות בסדר..

ritosh

New member
בובונת, אמרתי לך! ../images/Emo24.gif

יופי שהוא מרגיש יותר טוב. גם אני מתפללת שהוא יהיה בסדר. אני מקווה שעכשיו תחשבי קצת על עצמך. זוכרת מה אמרת לי? המון המון
ריטה.

ל3

New member
שירלי מתוקה

אני כל כך שמחה בשבילך. ליבי מוצף אושר- זה בהחלט הבשורה הכי טובה ששמעתי היום. לאט לאט ועם המון תמיכה שלך והמשפחה תראי שסבא שלך יתאושש. מזל שיש לו נכדה כמוך. תמשיכי לעדכן אותנו ותשמרי גם על עצמך. אוהבת המון

3ויוי

New member
קטיפה חמודה

כמה כוחות את צריכה ילדה מתוקה מקווה שהסבא שלך היקר יחזור הביתה במהרה כשהוא בריא ושלם ו גם את יקרה שלנו תרגישי טוב ותדעי שאנו מאחורייך מתפללים ומקווים שתחזרי למסלול הרגיל שולחת איחולים באהבה ויוי

gaia20

New member
שירלי!! שירלי!!../images/Emo24.gif

מחזיקה לך אצבעות חזק חזק
שולחת לך אנרגיות חיוביות
מחבקת אותך באלף חיבוקים
רק חזרי אלינו בכוחות מחודשים
מקווה לטוב עם סבא שלך, שיתאושש מהר!!
, עוד אחד.....

למעלה