שרשור הכרות

SofyTofy

New member
../images/Emo36.gifשרשור הכרות../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo103.gif

בגלל שהצטרפו המון חדשים, אנחנו רוצים לראות את כל מי שאי פעם רשם בפורום הזה וגם החדשים (האם נראה כאן גם את הנהלת הפורומים ותפוז אנשים מודיע
) מגיבים להודעה הזאת.
שם:
עיר/יישוב/כפר/קיבוץ:
כמה זמן אתם בפורום:
כמה זמן אתם בתפוז:
כל מה שיש לכם להגיד על אקזיט:
המנחה האהוב עליכם:
מה הכי הייתם רוצים שיהיה בפורום: (תחרויות, אירוחים, עידכונים שבועיים, רכילות וכו')
כל מה שבא לכם להוסיף:

שלי

שם: שירן אוחיוון עיר/יישוב/כפר/קיבוץ: בת ים כמה זמן אתם בפורום: לא הרבה כמה זמן אתם בתפוז: כמה חודשים כל מה שיש לכם להגיד על אקזיט: תוכנית סוף הדרך!! המנחה האהוב עליכם: עפר שכטר המושלם!! מה הכי הייתם רוצים שיהיה בפורום: (תחרויות, אירוחים, עידכונים שבועיים, רכילות וכו') לא יודעת
כל מה שבא לכם להוסיף: תמונה שלי!

TaKe Me DuDi

New member
שלייי

שם:דנה עיר/יישוב/כפר/קיבוץ:רמת גן כמה זמן אתם בפורום:אממ יום כמה זמן אתם בתפוז: אממ שבועיים נראה לי כל מה שיש לכם להגיד על אקזיט: תוכנית שאווהה כמו עפר ודודי וקרייג ואורלנדו
המנחה האהוב עליכם:עפר
מה הכי הייתם רוצים שיהיה בפורום:אירוחים ועידכוניים שבועיים ו...הגמד והענק אם אתם מכירים ... יש את זה כבר בכמה פורומים כל מה שבא לכם להוסיף:

../images/Emo15.gifאנייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

שם:
טלי
עיר/יישוב/כפר/קיבוץ:
פ"ת
כמה זמן אתם בפורום:
ישר שראיתי שפתחו פורום אקזיט, נכנסתי
כמה זמן אתם בתפוז:
אמממ...כמעט שנה...
כל מה שיש לכם להגיד על אקזיט:
תוכנית מ-ד-ה-י-מ-ה
אני פשוט מטורפת על התוכנית הזאת!! ובכלל, זאת תוכנית נוער, שאי אפשר להשתעמם ממנה לרגע!! מארחים אנשים מדהימים, המנחים בכלל מ-ק-ס-י-מ-י-ם ויפים...
המנחה האהוב עליכם:
עעעעפפפפרררררר שששששככככטטרררררררר
ויעל גולדמן
מה הכי הייתם רוצים שיהיה בפורום: (תחרויות, אירוחים, עידכונים שבועיים, רכילות וכו')שיארחו את עפר הכוסון
כל מה שבא לכם להוסיף:

נוקי8

New member
שלי

שם: נעה עיר/יישוב/כפר/קיבוץ: עיר, חיפה כמה זמן אתם בפורום: לא זוכרת... כמה זמן אתם בתפוז: לא זוכרת... כל מה שיש לכם להגיד על אקזיט: אממ..תוכנית טלויזיה!
[אנלא טובה בזה...] המנחה האהוב עליכם: עפר ויעל מה הכי הייתם רוצים שיהיה בפורום: (תחרויות, אירוחים, עידכונים שבועיים, רכילות וכו') אירוחים של עפררררררר...ורכילות כל מה שבא לכם להוסיף: חטפתי את המנהלת!!!!! מו הא הא הא הא !!!!!

elalush

New member
תשובות...../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

שם:אלה עיר/יישוב/כפר/קיבוץ:ישוב-רעות כמה זמן אתם בפורום:לא זוכרת... כמה ימים אחרי שהוא נפתח אני חושבת כמה זמן אתם בתפוז:שנה וחצי בערך.... כל מה שיש לכם להגיד על אקזיט:תוכנית שולטת!!!!! מיכאל חמוד, עפר כוסון... מלי ויעל גם חמודות... ממש תוכנית שווה, ותוכנית הנוער שכי טובה שיש...!!! המנחה האהוב עליכם:אווויש...
שאלה קשה... פעם זה היה עפר בגלל שהוא כוסון... אבל עכשיו אני אוהבת את כולם... אבל נראה לי שעפר בגלל שהוא עושה בלאגנים...........
מה הכי הייתם רוצים שיהיה בפורום: (תחרויות, אירוחים, עידכונים שבועיים, רכילות וכו')מממ... שכולם יכירו את כולם... ונהיה פורום מגובש והכל... התוכן פחות חשוב
כל מה שבא לכם להוסיף:זייהו... אני בת 13 מרעות מי שרוצה האיסיקיו שלי -166994807 אזזז... תשלחו לי הודעה -
- אלולה

©FeLi GrIL©

New member
שלי+תמונה!

שם: ליטל עיר/יישוב/כפר/קיבוץ:הוד השרון כמה זמן אתם בפורום: מסתכלת הרבה אבל רק עכשיו אני כותבת פעם ראושנה:) כמה זמן אתם בתפוז: כמה חודשים כל מה שיש לכם להגיד על אקזיט: תוכנית מוצ'למת! עופר כוסון וכל המנחים אחלה של מנחים נשמותתת שלי!!! המנחה האהוב עליכם: אמממ קשה לבחור מה הכי הייתם רוצים שיהיה בפורום: תמונות עידכונים והכל כל מה שבא לכם להוסיף: אממ מי שבא לו לדבר איתי סתכלו בחתימה! lOvE yOu AlL!ליטלוש! נ.ב צירפתי תמונה

Mגנ2iה

New member
שלי...../images/Emo70.gif

שם:
ירדן
עיר/יישוב/כפר/קיבוץ: קרית אונו
כמה זמן אתם בפורום: בערך... שבוע
... כמה זמן אתם בתפוז: דיי הרבה זמן
כל מה שיש לכם להגיד על אקזיט: זאת ה תוכנית אין מה להגיד
המנחה האהוב עליכם: מיכאל המלך הנגבי
מה הכי הייתם רוצים שיהיה בפורום: הכל (כל מה שיכול להיות, שיהיה
...) כל מה שבא לכם להוסיף: