שרשור תמונות

../images/Emo36.gif שרשור תמונות ../images/Emo26.gif

חלילה לא התכוונתי לשרשור סתמי ואסקפיסטי של שרשור תמונות של חברי הפורום, אלא לשרשור תמונות שמאל; החל מפוסטרים, תמונות של אישי שמאל, תצלומים מהפגנות וטקסים וכדומה בכך. כללי השרשור שעליהם אבקש לשמור:
לא לשרשר תמונות שכבר קיימות בגלריה
לא לשרשר תמונות לא אסתטיות
לעלות רק תמונות הקשורות לנושא שרשור נעים

כרזת בחירות של מפ"ם מהכנסת הראשונה

כרזת בחירות מקסימה של מפ"ם מהבחירות לכנסת הראשונה שנערכו ב1949-. באותם בחירות מפ"ם זכתה במספר שיא של 19!!! מנדטים והייתה המפלגה השנייה בגודלה.

טבנקין

שהיה במפ"ם בכנסת הראשונה והשנייה ואחר כך עבר למפא"י, יחד עם אחדות העבודה, וב1967- הקים את "תנועת העבודה למען ארץ ישראל השלמה". אחד מההוגים המרכזיים של הסוציאליזם הלא-מרקסיסטי בציונות.

רה"מ המנוח יצחק רבין עם הנהלת מפ"ם

פגישה שערך רה"מ המנוח יצחק רבין בקדנציה הראשונה שלו עם הנהלת מפ"ם ב1974-. לימינו יושב וויקטור שם טוב, והאיש בצד השמאלי של התמונה הוא מאיר יערי.

הידועה בציבור שולמית אלוני בכנסת 83

שולמית אלוני, בתקופה כח"כית מטעם סיעת רצ בכנסת ה11- אשר הקימה, מרימה שלט פרובוקטיבי כנגד הגזען כהנא שהוצא מחוץ לחוק לאחר מכן ביוזמתה. הלוואי והיו לנו חברי כנסת יצירתיים כאלה היום...

Azazel

New member
מפ"מ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

טקס השבעת ממשלת רבין השנייה

התמונה של כל שרי ממשלת רבין השנייה (1992-1995), הממשלה הטובה ביותר בכל הזמנים של מדינת ישראל, עם ההרכב המנצח של העבודה, מרצ וש"ס כאשר נשענו על תמיכת הבלוק התומך של הח"כים הערביים. מדובר היה בממשלה שהביאה את הסכמי אוסלו, הסכם השלום עם ירדן, הסכם השלום עם מרוקו, צמיחה כלכלית חסרת תקדים, חוק בריאות ממלכתי, פתיחת המכללות, פתיחת השוק הסלולרי בישראל, ממשלה ששברה את החרם הערבי על ישראל, הכריזה מלחמה על האבטלה מתוך תפיסת עולם שאין חרפה גדולה יותר מחרפת הרעב והשקיעה סכומים חסרי תקדים בחינוך ובתשתיות כמנופים לצמיחה. מי ייתן ועוד נזכה לממשלה, שתגיע לחצי מההישיגים של הממשלה הנהדרת ההיא.

צעדת האחד במאי ב1950-

חברים וחברות, כיום כאשר את האחד במאי חוגגים בעיקר הנוער העובד והלומד והשומר הצעיר, עם ספיחים מנוער מרצ, קצת נוער עבודה, כמה אוהדי הפועל, קומץ קומוניסטים ועוד כמה גימלאי הסתדרות - ניתן רק להסתכל בקנאה על הצעדה הענקית ההיא, שמילאה את רחובות תל אביב והייתה יום חג של ממש לפועלים.

Azazel

New member
אח שלי, גרמת לי לבכות..

עומדות לי דמעות בעיניים עכשיו....

למעלה