חדשה

sweet jane

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif חדשה../images/Emo70.gif

שלומות לכולם...
אני באמת מתרשמת לטובה מהעובדה שלרונה קינן יש פורום. זאת הפעם הראשונה שלי כאן ואני מקווה להשאר פה עוד הרבה... :) הזמרת הזאת באמת ראויה להערכה היא ממש מוכשרת! אבל מה אני מבלבלת לכם במוח?! אתם כבר יודעים את זה.. :) בכל אופן! אני חדשה... נעים מאוד!
וד"א... טורי איימוס אלילה! היא היחידה שיכולה לגרום לפסנתר " לבכות" ככה... מי שלא שמע אותה, שיבדוק...

0mroosh

New member
welcome!../images/Emo168.gif../images/Emo39.gif

אוח, מה אני עושה ער בשעה הזו?! אלך להכין את עצמי נפשית ופיזית למימונה [אבוי, כמה טראומתיזה הולך להיות..] olb! קיטש מטפטף לי מהפות.
כיף. יום טוב כולם!

sweet jane

New member
תודות רבות..:)

תודות רבות..:) המימונה? חח.. שיהייה בהצלחה! גמני אני מכינה עצמי נפשית!

abarak88

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo168.gif

ניסיתי לשלוח את ההודעה הזאת בלילה אבל היה בעיה בפורומים ...בעעע אז ברוכה הבאה לפורום הקט שלנו. וכל המילים שאמרת -מילות צדק הן!
----------->ברוכה הבאה כמה כיף! כיייייייייייף!! כייייייייייייייייייף!! [אפילו לזאת מהמורדים פחות כיף ממה שכיף לי עכשיו!] [טוב אל תשימו לב אליי אני אחרי לילה קסום------>
--->
--->BLO [וכן,גם לי הקיצ'יות יוצאת מכל החורים...מי אמר שזה לא כיף!??!?
]

noa08128

New member
../images/Emo140.gif ברוכה האה מותק..:)

ברוכה באה תהני... הפורום אחלה.. רונה פי מליוון!!!

sweet jane

New member
תודות רבות! :)

לילה קסום... וואלה? זה מצויין! נקווה שבקרוב אצלי... :)

abarak88

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כן, ממש ככה היה לי.....
בקרוב אצלך...

0mroosh

New member
התפוזים מאוהבים.

מצטער, אני לא יכול להרדם ויש לי עודף אנרגיות. [שירן זה לא באמת אני, אני כאמור ישן וצריך לקום מוקדם]. חמץ חמץ חמץ!

שישיץ

New member
ברוכה הבאה מתוקה!../images/Emo168.gif

חוששני שאני לא מכירה את טורי כפי שרובכם כאן מכירים.. אני אנסה בהחלט!
אווח איזה לילההה..
טוב שהערב רוק לא מחר אחרת כל התוכניות היו נדפקות ליי.. כואב לי הגב

0mroosh

New member
בקשי מברק שיעסה לך את הגב!

אני בטוח שהוא טוב בזה.
יום טוב כולם
ותרגישי טוב יקירתי.

abarak88

New member
../images/Emo45.gif אני אמרתי לך...זה בעיה שלך..

חחחחחח
יום נפלא לכולם! ושישץ באמת תרגישי טוב...כל אישה עוברת את זה... פעם בחודש....חחח

שישיץ

New member
או שאני אפוצץ את עצמי בכדורים

(זה לא קרה כבר? הממ) או שאני אלך לישון.. טוב אני אחליט עוד מעט כעת אני עסוקה בלהתפתל מכאבים.. לפחות טוב שאני לא מהמרוקאנרים האלו עם הדברים השומניים..מחר אתם תקומו ככה
מבטיחה לכם! (כן כולל צבע העור) אבוי כמה חוסר טקט בהודעה אחת. מתנצלת בפני השמנים, השחורים, השלוכים (אממ מרוקאים סליחה) והמתאבדים.

שישיץ

New member
אבוי ברק והמסז'ים שלו

אמאלההה שזה לא יקרה לי שוב יותר בחיים בבקשה אלוהים בבקשההה (סליחה ברק)
אם כבר מור (מתנדב?) הוא מעולה בזה.. אהה וגם אי אפשר זה הגב התחתון וזה איזור כזה שאי אפשר לעשות מסז' (או בשפת לנש- משז) הוא..קשה כזה כמו קרש.

abarak88

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחח הצחקת אותי עכשיו כהוגן! אך אני רוצה לתקן אותך!!!
זה לא שאנ יעושה משז לא טוב אני פשוט שרירי וחזק...מה לעשות שאת כולם שברירית אנורקסית [חרוז?!] חחחח לא נורא...אני אדבר עם מור שיעשה לך...חחח כן לא... ובקשר לכל השמני,שחורים,מרוקנים וכו'...אז- אז זהו שלא ופאקינג מימונה זה באמת דבר מפגר ומשמין... לא נורא
ביינתים דארלינג שיהיה לך יום נפלא! ותרגישי טוב ..

0mroosh

New member
תודה על ההזהרה!../images/Emo9.gif

קולולוולולולו. כיף, כולכם הלכו לג'מבו[למימונה] ורק אותי השאירו ילדון קטנה לבד.

abarak88

New member
אממממ

זה סיפור ארוך...אז ככה: אני,שישיץ,וmoor 87 וטולייצ [שלא כאן] מארגנים ערב רוק במועדון הבארקה בב"ש ..הוא היה אמור להיות מחר אבל מכל מיני סיבות הוא נדחה כנראה ל-29/05. שייגעצ ופיטר רוט היו אמורים להופיע ...היה אמור להיות גם מסיבה אחרי זה וכל מינ ידברים..לא נורא מקווים שכל עקבה לטובה...[המממ?] ואל תדאגו, חברי פורום יקרים...כולכם תבואו! ויהיה כייף!!!

טוב, השלום לו ילדה חדשה.

מה שלומך ילדה חדשה?! לא הבנתי כלום. אנטיביוטיקה, עיסוי בגב, פיטר רוט.
אנטביוטיקה להמונים על שביל קליפות התפוזים. come on to the MIMUNA party! yeah! lulululululululululululululu!!!!!!

הפי מימונה טו יו טו!!!!

אנד דו אווריבודי! מימונה פול אופ הפינס אנד מופלטות טו דה קראווד (להמונים
).

למעלה