אתר לקן מיתר

../images/Emo36.gif ../images/Emo70.gifאתר לקן מיתר../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

שלום לכולם! אנו קן מיתר מזמינים אותכם לאתרנו החדש! קן מיתר הינו קן חדש של מחוז נגב! אז אתם מוזמנים לאתר!!! כנסו!

אנשים../images/Emo70.gif יחס../images/Emo70.gif - וגם תגובות../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

יאללה אנשים תגיבו על האתר!, עבדתי עליו קשה ועכשיו אני רוצה תגובות, אז יאללה לא להיות עצלנים, להכנס ולהגיב

Megapuzik

New member
קבל תגובה...ולא סתם אחת

אלה מאחד שמבין בבניית אתרים (4 שנים בעסק::flash\php\sql\html) וגם אני במקרה שותף באתר שמלמד איך לבנות אתרים...(www.signup.co.il) אז ככה :: עמוד האינטרו נחמד אבל תקטין את הלוגו !! זה מיותר וזמן טעינה ממושך !! שאלה=> למה יש לך iframe ואת רוב העמודים אתה מעביר לעמוד אחר ?? תעשה שכל הדפים יהיו בתוך אותו iframe תעגל את הפינות של הטבלה..אפקט יותר יפה ! את הלוגו שכתוב בו קן מיתר,תחלק לשלושה..וזה יתן לך זמן טעינה קצר יותר ! בעיקרון את החדשות אתה יכול לעשות בסקריפט של צד שרת (asp\php\cgi\jsp\cfm......) אבל זה דורש ידע !..אם אין לך אז תשאיר ככה, גם זה טוב !! בעיקרון: האתר יפה ומושקע כל הכבוד !! ובלי להעליב את שאר האתרים (כולל האתר של הקן שלי שלא אני בניתי) האתר הספציפי הזה הרבה אבל הרבה מעל הרמה של השאר (ושוב, כולל האתר של הקן שלי שלא אני בניתי) דימה www.signup.co.il אם יהיו לך בעיות בבנית אתר וכל מה שקשור תכנס לאתר שלי..יש שמה מדריכים לימודי שפות, פורום תמיכה ועוד הרבה

תגובה

קודם כל תודה על המחמאות "האתר הספציפי הזה הרבה אבל הרבה מעל הרמה של השאר" דבר ראשון אני יקח לתשומת ליבי את העניין של האינטרו, ואני בלי שום קשר רציתי לשנות אותו, ולגבי החדשות ו Inline Frame (כן זה השם של זה...) אני עשיתי את זה רק בעמוד אחד כיבן שאני כמעט כל יומים מעדכון ואני לא רוצה לעשות ארכיון אחרי שני עידכונים, ואז קורה מצב של סקרול ארוך וזה הופך את הדף ללא יפה וגדול מידי, ובגלל זה עשיתי רק לחדשות ולא לשאר הדפים, ואולי הייתי עושה את זה פשוט עשיתי את זה לאחרונה אחרי שראיתי איך החדשות מצטברות להם... בכל אופן, תודה על המחמאות, וד"א אשמח לקבל את כתובת אתר הקן שלך, בברכה, דודי

Megapuzik

New member
קודם כל

זה לא inline frame אלה inset frame (למען הדיוק) אתה יכול לעשות שאת העמוד של החדשות שבתוך הפריים הפנימי (iframe)..אתה תעשה טבלה שמותאמת לגודל וכל פעם תמחק\תוסיף חדשות כרצונך..אבל זוהי בחירה שלך ! בקשר לאתר של הקן שלי (קן מוצקין)..אני לא ממש יודע את הכתובת (מכוון שלא אכפת) אבל יש לינק באתר של התנועה (איפושהו)... אבל תזכור !! לא אני בניתי אותו !! אני בונה אתרים רק כשמשלמים לי !! (או כשיש לי זמן) דימה www.signup.co.il

תגובה

אני אחפש את אתר הקן שלך, ודבר שני גם אני בונה אתרים ברמה דיי מקצועית ואני בונה אתרים בתשלום אבל אני חושב שזה בכלל לא רע לתרום לקן שלך ולבזבז כמה ימים או אפילו שעות מזמנך, כי בכל זאת זה עדיין הקן שלך, אבל עזוב זה עניינך בלבד ואיני מתכוון להתערב בו, בכל אופן, אני חושב שהחדשות הנוחכיות עדיפות למרות שגם רעיונך עלה בראשי בעת בנית האתר, תודה בכל אופן על ההצעה, בברכה, דודי

Megapuzik

New member
סורי שאני ממשיך אבל

אפילו שזה הפורום הלא מתאים..(הפורום המתאים ביותר הוא של האתר שלי..) בקשר לחדשות, הדרך הבאמת הכי טובה היא סקריפט של צד שרת.. אני אישית כתבתי סקריפט חדשות ב-php..סקריפט ממש יפה, אתה נכנס למקום מיוחד שמוגן בסיסמא, כותב שמה את החדשות שאתה רוצה והוא כבר מעצב אותם ושם בעמוד הראשי..כמובן שיש עוד הרבה פיצרים טובים אחרים.. זוהי לדעתי הדרך הכי טובה לעדכן !! אתה עובד בשביל איזה חברה ?? איזה שפות אתה יודע ?? אני צריך להתייעץ... קיבלתי פרוייקט (דיי רציני) על לעשות אתר לחברה. האתר יכיל 15 עמודים וטופס שליחה לאימייל דרך מסד נתונים..וכמובן עיצוב אחיד,יפה עם גרפיקות נקיות !.. אני חשבתי על 200 שח לעמוד הראשי ועוד 80 שח נוספים לכל עמוד...מה אתה אומר ?? זול מידי, או יקר מידי ? ובקשר לטופס זה 100 שח..זה מחיר בדוק וקבוע.. דימה קן מוצקין

למעלה