חברי הפורום דיון דחוף

../images/Emo37.gifחברי הפורום דיון דחוף../images/Emo27.gif

אוקי, אני לא יודע אם רק אני שמתי לב לזה, אבל הפורום הזה שפעם היה שוקק חיים באופן מתמיד מתחיל לאבד מעט ממנו. חברי הפורום מתחילים להיות פחות משתפי- פעולה והפעילויות בפורום עצמו מתחילות להיות מצומצות יותר, וזאת למרות הפעלתנות הבלתי פוסקת של המנהל שלנו, תומר... יכול להיות שלאט לאט נגמרים הרעיונות לפעילויות וההתלהבות יורדת לאט לאט, אבל עדיין זה לא אומר שאי אפשר להמשיך בפעילות מסיבית ומתמדת.. המצב נראה לי לא בסדר, ואני חושב שיש מה לעשות בעניין. והכוונה שלי להתחיל לעשות פעילויות משותפות. שחברי הפורום יציעו פינות קבועות, משחקים, סקרים, דיונים לפי נושאים כשכל פעם תתי נושאים מתחלפים, אבל אסור לוותר על המוניטין המכובד שפעם היה לנו. אני מקווה ומצפה שהתגובות שיתקבלו מההודעה הזו יביאו רעיונות והצעות נוספטת לפתח את הפורום ולהפוך אותו למקום יותר צבעוני, ונקווה לטוב... יאללה, לזרום!!!

MOLA BOY

New member
צודק ביתר!

גם באמת לא הייתי הרבה זמן בפורום וראיתי שהוא מתדרדר לאט לאט ברמת הפעילויות בו, אז אני חושב שכל אחד צריך לנסות לחשוב לפחות על פעילות אחת בשביל הפורום, אז אני חשבתי כבר על איזהשהו סקר שבועי שלא תמיד הנושא שלו יהיה על לד זפלין... תשרשרו..

Mena Rea

New member
נכון, הבעיה היא, לדעתי, שנושאי

הכתיבה פה הם פחות או יותר רק הלהקה. ולא שיש לי בעיה עם לדבר עליה, חלילה, כי אני מספיק חולה על המוסיקה שלהם בשביל זה. אבל הבעיה היא, שאז הפורום הופך להיות פחות אישי. ואז גם, אולי, פחות מעניין. ולא שחלילה יש בעיה עם מה שהמנהל פה עושה. הוא עושה עבודה טובה. אבל ראוי לעודד, אם קיים ואפשרי, התכתבויות על נושאים אחרים. גם בדיחות פרטיות הן דבר, שמעשיר מאד את הפורום, ומביא לשרשורים ארוכים מאד.

FuryUri

New member
יש לי רעיון לפינה קבועה...

כמו שיש בפינק פלויד והולך מעולה... ואני מניח שיש בעוד כמה פורומים שאני לא חבר בהם... לא מקורי, ובכל זאת, ניתוח השירים. כמו שהיה לפני כמה זמן, רק לא פעם בשבוע, אלא אולי פעמיים בשבוע, ולא ברונדומליות, אלא בסדר... ממש נחמד...

FuryUri

New member
אוו!!! עלה לי רעיון לפינה...

אני אנסה לראות אם אני יכול לעשות את זה, ובמידה וכן, אני אדבר עם תומר :p

ShikS

New member
כן..באמת המצב השתנה קצת

לא הייתי כאן כמה זמן, אבל נראה לי שכדאי שנחזיר את הפורום לגדולתו
so let's move it

SaintJohn

New member
יש לי הצעה קטנה

קודם כל, מצב הפורום בהחלט יכול להיות יותר טוב, וברור שאין לזה שום קשר למנהל הפורום - תומר עושה כאן יופי של עבודה. ברוב המקרים פעילות הפורום לא תלויה במנהל/ים, אלא בשיתוף הפעולה והפידבק של הגולשים בו. אם יהיו כאן חבר'ה טובים שרוצים לעזור להחיות את הפורום, אז נוכל כולנו להנות ממנו יותר. ולהצעה הקטנה שלי: בזמנו הייתי עושה אצלי בפורום אירוסמית' משחק שבועי. פעם בשבוע הייתי מעלה שעשועון שירים שהיה רץ בערך יום-יומיים, והייתי משתדל לגוון עם הסוגים של המשחקים. זה לא אמור להציל את הפורום, גם לא להביא אותו לגדולה, זאת רק תרומה קטנה שצריכים להתווסף אליה רעיונות נוספים כדי שמצב הפורום יוכל להשתפר משמעותית. אם תרצו, אני בכיף אעלה את הפינה השבועית הזאת.

נשמע מעניין, אולי אם אפשר

עוד קצת פרטים על המשחק כדי לדעת איך ליישם אותו פה בפורום.

SaintJohn

New member
זה לא משהו מסובך

זאת תהיה פינה של פעם בשבוע, שבה אני אעלה משחק שבו כל מי שמכיר שירים של לד זפלין יוכל להשתתף, בכל פעם אני אסביר את החוקים (שיהיו די פשוטים), ואני אשתדל לגוון עד כמה שאפשר עם המשחקים. לא צריך לדעת או להכין שום דבר מראש. כל מה שצריך זה השתתפות, וככל שיש יותר חבר'ה שישתתפו, ככה כל משחק יהיה יותר מעניין ומהנה בשביל כולם.

Mena Rea

New member
אבל אני לא בטוח שזה יעזור

הנאה מפורום לא תלויה בשאלה כמה חידונים/משחקי חברה/שאלונים וכו' יש בו, שנוגעים ללהקה. היא תלויה באופי של אנשי הפורום. ולא שאני בא להגיד משהו רע עליכם. פשוט שכאן לא עושה רושם שמדברים על משהו שאינו קשור ללהקה. כשאין טיפה של יחס אישי בין חברי הפורום, השרשורים נוטים להיות קצרים מאד.

AeroTom

New member
הסיבה לכך היא שלא היו כ"כ

מפגשי פורום ואנשים לא הכי מכירים פה אחד את השני. אבל יש בו גם שרשורים כאלה סתם של דברי OFF. ההודעה של איתמר הועלתה אני משער בגלל חוסר הודעות ושרשורים על הלהקה, לא בכלליות. פשוט אני שם לב שכשעולים פה הודעות של חדשות\עדכונים או דברים אחרים על הלהקה, הם לא מקבלים יותר מדי תגובות או המשכיות מעניינת, ולפעמים גם בכלל לא. בכל אופן, כל אחד כמובן מוזמן להעלות מה שבא לו בנוגע ללהקה. וכמובן כולם מוזמנים (ואני תמיד אומר את זה) להגיב ולהרחיב ולשתף, כשכן עולה בפורום משהו בנוגע ללהקה. הרבה פעמים למשל עולים פה ידיעות וחדשות, או דיונים על דברים שקשורים בחברי הלהקה והמוזיקה שלהם, ופשוט אין להם תגובות כמעט. סתם לדוגמה - כשעלה איזה מצעד סולנים של VH1, אז זה גרר כמה וכמה תגובות והמשכיות מכמה וכמה חברי פורום שהגיבו וכתבו. אבל הרבה פעמים כשעולות ידיעות ודיונים או שאלות בנוגע ללהקה, אז לא ממש מגיבים. וזה למשל חבל.

למעלה