שאלון

Brit22k

New member
../images/Emo37.gifשאלון../images/Emo27.gif

שלום לכולם
אני ידוע כאן בפורום בתור אחד ששואל הרבה שאלות על ביורק.. זה באמת מתוך סקרנות כלפייה
... החלטתי לעשות שאלון נחמד שכל אחד יענה... ככה בשביל להתגבש וגם מתוך הסקרנות שלי זה יהיה נחמד וגם ככה אני יכיר אותכם יותר טוב
בואו נתחיל :
שם:
איך הכל התחיל [בקצרה]:
מה דעתכם בנוגע ללבוש של ביורק:
איך היא משפיע עליכם:
מה יש בא שאין בכוכבת אחרת:
מה עוד אתם רוצים לדעת עליה:
מה עוד הייתם רוצים שהיא תעשה בקריירה שלה:
הופעה אהובה[מוזמנים להוסיף קישור]:
שיר אהוב:
תמונה אהובה: זהו... שאלון קצר ונחמד שתפו פעולה ! אני השמח לקרוא

divadi

New member
עווונה

שם: אריאל. גיל: 15 למה דווקא להעריץ את ביורק: למה דווקא? אני אוהב את המוזיקה שלה. אני מניח. איך הכל התחיל [בקצרה]: עוד כשהייתי קטן שמעו אותה בבית. מה דעתכם בנוגע ללבוש של ביורק: קצת פסיכי. כמו ביורק עצמה, אבל מגניב. איך היא משפיע עליכם: כשהיא שרה היא פותחת לי שלל מחשבות וחלומות. מה יש בא שאין בכוכבת אחרת: ביוק מה שעושה אותה מיוחדת, היא יצרה ז'אנר פני עצמו. מה עוד אתם רוצים לדעת עליה:אני מחפש בנרות אחר עותק של רוקדת בחשכה עם תרגום לעברית. מה עוד הייתם רוצים שהיא תעשה בקריירה שלה: שתיהיה שחקנית. הופעה אהובה[מוזמנים להוסיף קישור]: אני זוכר במעורפל שראיתי אצל דודים הופעה שלה צפון לריקייאויק(בירת איסלנד) שיר אהוב: וואו. לאחרונה אני נוהג לעשות לופים על קוקון ליפני השינה. וליפני כמה ימים חלמתי ממש על הקליפ המקסים שלו. תמונה אהובה: מכל התמונות שראיתי שלה, אהבתי ביותר את תמונת האלבום debut שבת ברכה.

Seasonal Beast

New member
Moi

שם: שלומי. גיל: 20 למה דווקא להעריץ את ביורק: איך הכל התחיל [בקצרה]: ערוץ ביפ והקליפ של Pagan Poetry. מה דעתכם בנוגע ללבוש של ביורק: אני אוהב אותו לפרקים. לפעמים זה סתם מכוער. איך היא משפיעה עליכם: האמ, שאלה קשה. צריך לחשוב על זה. מה יש בא שאין בכוכבת אחרת: הכל? מה עוד אתם רוצים לדעת עליה: נראה לי שסריט סיפרה לי הכל. מה עוד הייתם רוצים שהיא תעשה בקריירה שלה: להגיע לישראל. הופעה אהובה[מוזמנים להוסיף קישור]: קוואצ'לה השנה. שיר אהוב: Pagan Poetry תמונה אהובה: הנה.

Miss Murder

New member
עונה^^

שם:ענבר גיל:15 למה דווקא להעריץ את ביורק:כי היא מאוד מיוחדת. איך הכל התחיל [בקצרה]:mtv. מה דעתכם בנוגע ללבוש של ביורק:הזוי אבל יפה איך היא משפיע עליכם:אמממ...לא כל כך מה יש בא שאין בכוכבת אחרת:עושה מוזיקה לא שגרתית. מה עוד אתם רוצים לדעת עליה:אם היא הייתה מופרעת או ילדה טובה,איזה מקום היא הכי אוהבת ועוד הרבה. מה עוד הייתם רוצים שהיא תעשה בקריירה שלה:תנגן בפסנתר הופעה אהובה[מוזמנים להוסיף קישור]:לא ראיתי הופעות שלה,חוץ מזאת שהייתה לפני כמה שבועות בריקיויק. שיר אהוב:המון!כרגע זה יוגה ופאגן פואטרי. תמונה אהובה:העטיפה של פוסט.איזה יפה היא שם

סריט

New member
ואתה, תענה על זה?

לא, כי אני מרגישה מרומה. שם: פוקהונטס גיל: 12 למה דווקא להעריץ את ביורק: אז את מי נעריץ? רבין? איך הכל התחיל [בקצרה]: בקצרה? בראשית ברא אלוהים את השמיים והארץ, אברהם, מצריים, משה, נח ויונה הנביא. מה דעתכם בנוגע ללבוש של ביורק: דעתי היא שאני מעדיפה אותה לבושה. איך היא משפיעה עליכם: בכל מיני רבדים, בעיקר בגזרת חשבון הבנק. מה יש בה שאין בכוכבת אחרת: כל אחד הוא מיוחד, גם הכוכבות. מה עוד אתם רוצים לדעת עליה: איך היא שומרת על הגזרה מה עוד הייתם רוצים שהיא תעשה בקריירה שלה: שיתוף פעולה עם טורי, מצ"ב. הופעה אהובה[מוזמנים להוסיף קישור]: קיימבריד'ג והפורום הזה כבר מתפוצץ מלינקים שיר אהוב: היום דומסטיקה

Pygmy puff

New member
בקצרה

שם: סופיה גיל: 17 למה דווקא להעריץ את ביורק: כי היא מרביצה לצלמים, כמו בריטני. איך הכל התחיל [בקצרה]: זרע וביצית נפגשו, נוצרה זיגוטה, התא המשיך להתחלק במהירות ו, שאני אמשיך? מה דעתכם בנוגע ללבוש של ביורק: שמתם לב שאף פעם לא רואים אותה לובשת מכנסיים חוץ מאולי בתמונות פפראצי? איך היא משפיע עליכם: היא משפיעה או הוא משפיע? הלבוש שלה עושה לי כאב ראש לפעמים. מה יש בא שאין בכוכבת אחרת: הכל. מה עוד הייתם רוצים שהיא תעשה בקריירה שלה: מה שבא לה, אבל שבדרך תבוא לישראל. שיר אהוב: כרגע Verandi סתם כי הוא האחרון ששמעתי היום. אה, ומשהו קטן שנתקלתי בו היום: ברשימה הזאת http://www.bestweekever.tv/2008/07/02/the-30-most-adorable-album-covers/ של עטיפות אלבומים חמודות במיוחד, Debut מופיע במקום 9 עם הכיתוב המשעשע מתחת לתמונה " She’s so sweet when she’s not attacking the photographer". מה שנכון נכון.

gelrad

New member
אני

שם: ירון גיל: ממוצע שלכם כפול שנים, ואז עוד כמה שנים. למה דווקא להעריץ את ביורק: השירים. איך הכל התחיל [בקצרה]: The wind was not the beginning. There are neither beginnings nor endings to the turning of the Wheel of time. But it was a beginning מה דעתכם בנוגע ללבוש של ביורק: ? איך היא משפיע עליכם: ? מה יש בא שאין בכוכבת אחרת: יודעת ליצור מוזיקה מה עוד אתם רוצים לדעת עליה: ? מה עוד הייתם רוצים שהיא תעשה בקריירה שלה: פרסומות, במקום לקבל בהם חקיניים. הופעה אהובה[מוזמנים להוסיף קישור]: פריז באמצע שנות ה 90, הייתי על הברזלים כך שכל הקהל היה כמעט גוש אחד. שיר אהוב: BTS

למעלה