איש תלוי- נוסטלגיה

../images/Emo38.gifאיש תלוי- נוסטלגיה../images/Emo38.gif

את המשחק "איש תלוי" אתם מכירים? מכירים [ומי שלא- אשמח לתת הסבר]. נוסטלגיה אוהבים? אוהבים [ומי שלא- אשמח לתת מגוון דרכים על מנת שתתחילו לאהוב]. מה יוצא שמחברים את שניהם? איש תלוי סטייל פורום נוסטלגיה. אחלה, וככה הולך המשחק: בכל פעם אביא לכם משפט מתוך שיר פתיחה של תוכנית נוסטלגית. אתם צריכים לנחש בעזרת אותיות מהו המשפט. ניחשתם נכון-קיבלתם את מיקום האות. טעיתם- דמות נוסטלגית כלשהי תסבול... יאללה,מתחילים
--------------------------- "_ _ _ _ _ _- _ _ _ _- _ _ _ _ _- הוא - _ _ _ - _ _ _ - _ _ _ _- _ _ _ _ _ _ ..." --------------------------- מנהלת יקרה, מקווה שזה בסדר שפתחתי את השירשור, ביקשת להעיר את הפורום

../images/Emo45.gif

[אתם יכולים לנחש בכל שלב,אגב, אבל טעות תוביל לסבל...] "_ ר _ _ _ _- _ _ _ _- _ _ י _ ה- הוא - _ _ _ - _ י _ - _ _ י _- _ _ ר _ י _ ..."

M i k e s F a n

New member
ל' ../images/Emo202.gif

שקד, חשוב לציין האם זו תכנית מצוירת או מצולמת? וכל הכבוד על היוזמה למשחק, אהבתי

../images/Emo45.gif התוכנית מצויירת.

"_ ר _ _ _ _- _ ו ל _- _ _ י _ ה- הוא - _ _ ל - _ י _ - _ _ י _- וו ר _ י _ ..."

../images/Emo45.gif

"_ ר _ _ _ _- _ ו ל _- _ _ י _ ה- הוא - _ _ ל - _ י _ - _ _ י ם- וו ר _ י ם ..." רמז קטן: יש אות, בין הראשונות בא'-ב' שאם תגלו אותה,אני מאמינה שתזהו את השיר בקלות.

RossandRachel

New member
לדעתי רק עם ד' המילה האחרונה

תהיה הגיונית..חח אז ד'? ואולי תהשובה קשורה לדרדסים?

porky169

New member
גיליתי!../images/Emo134.gif

אבל יש לך טעות השיר הזה הוא לא היה שיר פתיחה שיר הפתיחה היה רק מוזיקה והשיר הזה רק הושר בפסטיבל שירי ילדים 1978 התשובה היא כמובן ברבאבא!

../images/Emo152.gifסבב שני

הפעם, המשפט הוא משפט מפורסם של דמות כלשהי. "_ _ _ _ _ _ _- _ _ _ - _ _" בהצלחה
[פתחתי במקום porky169 כי ראיתי שהוא לא שם, אם הוא ישים נשחק עם המשפט שלו]

porky169

New member
זה בסדר../images/Emo134.gif

אני גם ככה לא יודע איך לעשות את הדמות התלויה(אני לא יודע לצייר)

למעלה