דן ותיאוריית הקונספירציה

• פותח הנושא aok
  • פורסם בתאריך

aok

New member
עצומה להפסקת התערבות ההפקה בתכני התכנית

http://www.atzuma.co.il/petition/ray1/1/! (מנהלים: מבקש לא לשרשר. תודה.)

PFM

New member
משהו מעניין בקשר לדן...

אנשים פה כל כך מתעצבנים בגלל כל המזימות שהוא רוקם; שרשורים שלמים על דן והתכניות שלו, קונספירציות על "מנו ספנות", דיונים שלמים על קומבינות עם ההפקה...
אבל תחשבו - בשביל שתוכנית "ההשרדות" תהיה מעניינת, צריך שאדם שמעורר כל כך הרבה תגובות ומייצר מתח יישאר בתמונה.
נכון, יש את עידן קפון, שמצטייר כסכיזופרן, פרנואיד ופסיכופט.
גם הוא רוקם מזימות ובונה לזכות במשחק יחד עם היצור היחיד שמסוגל לנהל איתו שיחה בגובה העיניים (מי שלא הבין, התכוונתי לתרנגולת!).
מי שלא מסכים, שינסה להסביר את ההתנהגות של עידן - פליטות פה של אלימות ודיבור על עצמו בגוף שלישי. אבל משום שעידן בינתיים בגדר "מים שקטים", אין סביבו שום מתח. כדמות בתוכנית הוא silent psycho. הוא בסדר עם כולם. צבוע לחלוטין, בגלל שבונה להעיף את כולם, אבל משחק אותה בסדר. עד כדי שיעמום!!!
אנשים מתלוננים פה על התככנות של דן. כמה הוא לא בסדר, כמה מגיל ונחש.
רק אל תשכחו - בהישרדות כמו בהישרדות. כל אחד שורד באמצעות הצד החזק שבו. נועם בזכות הרקורד הצבאי והאזרחי שחישל אותו.
מושיק בזכות נסיון החיים.
גיא ומולי (זוג היפיופים) בזכות ההתיפיפות, וכו'...
אז לגיטימי שדן ישתמש בהיותו עו"ד ע"מ לשרוד. ולמי שלא מקבל את זה - תתארו לעצמכם שבאתם לקולנוע לראות סרט. וכל גיבורי הסרט - אנשים ללא דופי: ישרים, צדיקים וחסודים. אין אפילו אחד שמשקר או מתחזה או מתחכם...
מוכן להתערב, שאם תצליחו לצפות בסרט עד הסוף, תצאו מאולם ההקרנה משועממים ומאוכזבים. ההפקה מעוניינת שדן יישאר בשביל שהתוכנית תמשיך להיות מעניינת, שיהיו בה רגעי מתח, שהרייטינג יגדל... לכן תנסו להירגע ולהינות מהמשך הצפייה בפרקים הבאים!

האם הישרדות מזלזלים באינטינליגנציה שלנו?

כי אחרי שברור שדן הוא הגבר הראשון לעוף מבין הגברים, פתאום מצאו בהפקה דרך מקורית איך להציל אותו: להעביר אותו לבנות, בתירוץ שהוא זכה פעמיים בכוח הכפול. וואלה? זה כל כך שקוף שההפקה יושבת מהצד ובעזרת תחבולות וענינים בוחרת בעצם מי זה שיגיע לגמר ומי זה שילך הביתה. ההפקה שמצלמת אותם 24 שעות ביממה ועוקבת אחריהם, יודעת למעשה מי עומד להדחה ומי יעוף ולמה. כשהם יודעים שדן יעוף קודם, הם מבינים שאין בזה רייטינג והם רוצים להשאיר את הגבר הכי תחמן והכי מושחת בחבורה. אז הם ממציאים במיוחד בשבילו איזה תרוץ שיהפוך את כל הקלפים שוב פעם. לזה קוראים - זלזול באינטיליגנציה שלי הצופה. דן כנראה בדרך לגמר, כי ההפקה רוצה שהוא יגיע לשם. זה לא הישרדות, מי שהכי טוב שורד, זה מי שההפקה רוצה בגמר הוא גם זה שיגיע לשם. כשנתנו לעומר ולויקה להתחרות ביניהם על האוכל, אני מוכן להתערב שגם פה ידעו שויקה תעמוד בזה, בעוד עומר לא. זה גם כן היה בשביל הרייטינג, תראו תראו הבלונדה ניצחה את איש הפלדה. הרבה דברים לא פיירים מתרחשים שם והקטע עם דן שישודר בפרק הבא הוא אולי הזלזול הכי גדול בנו. חושבים אנחנו מטומטמים.

reshefb

New member
מה פתאום ההפקה מתערבת במועמדים להדחה?

בתור צופה קבוע בסדרה האמריקאית והישראלית אני ממש נדהם ומשתומם מחוסר המקצוענות של ההפקה שלנו ואני מתכוון לפרק ששודר אתמול ובהעברה המבישה של דן שהיה עם רגל אחת בחוץ - לקבוצת הבנות, ממתי לא שואלים את מי להעביר? ועוד התרגיל של "מי זכה פעמיים באתגר הכח הכפול" כאילו שזה לא ברור. ברור כשמש שרוצים להציל את דן מהדחה ולא בצדק. לפי דעתי זה מערער את האמינות של המשחק וגורם לי לחשוב מתי עוד ההפקה מתכוונת להתערב במשחק ולהסיט אותו לפי שיקול דעתה. ואם מישהו מההפקה קורא את זה - ראו הוזהרתם, הבסיס להצלחת המשחק הוא מי שורד - חברתית, פיזית ומנטאלית ולא מי חביב עליכם או על הקהל, אתם ככה קרובים לאבד אותי בתור צופה מכור.

LiRs Lullaby

New member
אבל אבל כבר צילמו את התכנית!

הדבר היחיד שהם יכולים לא להתערב בו עכשיו זו העונה הבאה והפרומואים החושפניים מדי לפרק הבא!

אין כמו דן!

לא הייתה תוכנית בלי דן התחמן! זה שלא יודע מתי לסתום את הפה שלו וכל הזמן עושה גלים וכל היום חורש מזימות. קראתי שמישהו אמר שהוא שתול של ההפקה, יכול להיות. בעיני זה היה מהנה ומקסים שמצאו דרך להשאיר אותו במשחק. שוב טרפו את כל הקלפים, ענק! זה מה שיפה בתוכנית, אתה אף לא יכול לדעת מאיפה זה יבוא לך. וחוץ מזה, יש מצב שהוא יודח. אם הבנות יפסידו במשימה ויחליטו להדיח אותו.

עכשיו די ברור מה יקרה

נעמה, יעל, מרינה ודן - יצביעו נגד הבנות של שבט סבאנה שהן שחר, ליה וורה (לאחת מהן יהיה מזל להישאר עד לאיחוד כנראה) ומולי, גיא, מושיק ועידן - יצביעו נגד הבנים של שבט ג'בארו שהם - משה ואלכס (אני מאמין שנועם יישאר עד לאיחוד) זה פשוט ברור כשמש וההפקה הרסה את המתח. אם לא היו מעבירים את דן העניינים היו מתפתחים הרבה יותר מעניין

ממש לא נכון

אם לא היו מעבירים את דן, אז היינו יודעים מה יקרה. עכשיו לא יודעים. וכל מה שכתוב בהודעה שלך זה ספקולציות. וזה מה שיפה. אין ידיעה והכל פתוח

efratcn

New member
אם לא היו מעבירים את דן היינו יודעים מה יקרה

רק בשבט של הבנים. ובכלל, אם כבר ההפקה מתערבת, לפחות שתעשה את זה בצורה אינטליגנטית ולא מבזה.

LiRs Lullaby

New member
אני חושבת שאת היחידה שמצאה משהו

"מהנה ומקסים" בדרך בה הצליחו להשאיר אותו במשחק. הבעיה היא, שקוראים לזה רמאות. וזה כבר לא משחק פיירי בין משתתפים, שבו כל אחד צריך להוכיח שהוא הוא השורד האמיתי, זה משחק שבו ההפקה מפעילה את המריונטות שיעשו מה שהיא רוצה, ומי שמגיע לגמר עשה זאת תודות להפקה ולא בזכות עצמו.

LiRs Lullaby

New member
אה, אתה מודיע לי שאתה מסכים עם רמאות?

כי זו המהות של להסכים עם "הדרך המהנה והמקסימה שמצאו כדי להשאיר מישהו שהיה אמור לעוף".

abrushka

New member
בהחלט מסכימה

מעניין לראות מה יקרה בדינמיקה שלו עם הבנות... לגבי מי מנצח מי מפסיד, ההפקה שתלה רמז. הרי שהראו לנו שבפרק הבא גברים עמלים על משהו שנראה ממש כמו "אתגר הכח הכפול". אם כך - הם הפסידו ויצטרכו להדיח מישהו.

מסכים ב-100% חוץ מהקטע עם ויקה

שאני באמת מאמין שהיא שיחקה אותה. חוץ מזה, ממש מסכים. פשוט מסריח כל הקטע הזה שדן עבר.

זה בסך הכל תוכנית טלוויזיה!

זה משחק! זה לא שבאמת זרקו אותם על אי בודד, ואף אחד לא דואג להם. אתה יודע שיש שם רופא צמוד? ופסיכולוג? וזה שטיפלו בהם כשהיתושים עקצו אותם? יש בפורום הזה קצת היסחפות בכל מה שקשור למשחק. והישראלים תמיד חושבים שהם פראיירים ושפוגעים באינטלגנציה שלהם. בחייאת, תירגעו. זה אמור להיות פאן, להנות ולצחוק. לגבי המשימות, ברור שהייתה משימת אוכל ולא משימת כוח, אחר-כך ויקה לא יכלה להשתתף בה. צריך להתאים את המשימות לאנשים ולא את האנשים למשימות. ומבחינת דן, בעיני זה ענק איך טרפו שוב את כל הקלפים, ההפקה התערבה במקום הנכון. אחר-כך זה לא היה מעניין כשהיו מגיעים למועצת השבט. לא היה מתח ולא היה עניין. כל הכבוד להפקה על תוכנית מעניינת, מושקעת ובעיקר, מלאת מחשבה. שיחקתם אותה!

איצקיס

New member
את צודקת, אבל...

ההפקה לא המציאו את הפורמט הזה. מדובר בפורמט מצליח שרץ כבר 15 עונות בארה"ב ויש לו כללים ברורים. גם אם יש התערבות של ההפקה (וזה ברור לכולם שיש מדי פעם) אפשר לעשות את זה אחרת, לא בצורה כל כך שקופה ומכוערת. אגב, בתוכנית האמריקאית קרה לא פעם שעפו אנשים שהיו חביבי ההפקה (והקהל) ומצד שני נשארו אנשים מגעילים ותככנים שאף אחד לא סבל. אין מה לעשות, זה המשחק וזה הסיכון בצילום סדרת ריאליטי.

RageBot

New member
הקטע הוא ש

בגרסה האמריקאית כבר יש להם קהל מעריצים, פה חייבים להשאיר אנשים במשחק כדי לשמור על רייטינג, ושייווצר קהל מעריצים לעונות הבאות, שיהיה בהן הרבה פחות התערבות. חוץ מזה, לא קורה הרבה שנופל עליהם ג'וני פיירפליי, רופרט, ג'ונתן או יאו-מאן, רוב העונות הם יוצרים את הדמות, אם היא חביבת הקהל או לא, אחרי שהם יודעים בדיוק לאן כולם יגיעו.

LiRs Lullaby

New member
מה זה "חייבים"?

הם לא חייבים כלום. אה, כן, אולי הם יכלו פשוט להביא אנשים *מעניינים* בשביל לשמור על הרייטינג, במקום לבנות על דמות אחת שהולכת להיות מעניינת ואז לדחות את מועד ההדחה שלה בצורה כל כך שקופה.
*זה* היה הרבה יותר מעניין. אופציה ב: לעשות סרט. רק שיפסיקו לעבוד עלינו שזה ריאליטי אם כל מה שהם עושים זה לחבל במה שקורה לטובת מי שמועדף עליהם. ואתה מדבר על לשמור על הצופים בגלל שזו העונה הראשונה - ככה נראה לך שעושים את זה? זה מה שהם עשו בעונה הראשונה באמריקה? הזיזו פה ושם את העניינים כדי לשמור על המתמודד המעניין בתכנית?

למעלה