החוליה האקוסטית החדשה - סיבוב 3

veredmp

New member
../images/Emo38.gif החוליה האקוסטית החדשה - סיבוב 3 ../images/Emo38.gif

נחזור על החוקים: מופיעה פה רשימת השירים בדיסק האקוסטי. בכל סיבוב אתם מתבקשים להצביע לשיר הכי פחות אהוב עליכם עד שבסוף מוכתר השיר האהוב על הפורום במארז האקוסטי. אני אפתח שרשורים פעמיים בשבוע, בימים ראשון ורביעי. בפעם האחרונה נפרדנו משיר מספר , נפרדנו משיר מספר 3 שיר לשירה שבסיבוב האחרון שינה את שמו לשיר לתמר.... רשימת השירים להצבעה הפעם: 1. באה אליכם 2. טיפה טיפה 4. נובמבר 5. ברכת המלך 6. על הגשר הישן 7. אל תלך מכאן 8. עכשיו אתה חוזר בחזרה 10. שלום לאומונות 11. אף אחת 12. ממי 13. לשם השירים שיצאו מהמשחק: 9. אם זאת האהבה שלך 3. שיר לשירה

אל תלך מכאן...

מכל השירים אני הכי פחות אוהבת את על הגשר הישן... אבל אני לא רוצה שממי יעוף,אז אני יהיה אסטרטגית ואגיד אל תלך מכאן כדי שממי לא יעוף,כי אני מחבבת פלוס את השיר הזה :)

איריס מ

New member
היום האזנתי שוב לדיסק בשלמותו

ומצאתי את עצמי במהלך כל שיר ושיר חושבת "זה השיר שיבחר כאהוב על הפורום" וככה עד לסוף ההאזנה לכל השירים אחד אחרי השני כשהדעה לא ממש מגובשת לגבי איזה שיר באמת יבחר, הגעתי למסקנה שאי אפשר לדעת איזה שיר באמת יבחר בסופו של דבר ושכולם מעולים בעיניי, מה שמקשה על הבחירה, יחד עם זאת זה לא אומר שלא אמשיך לסיבובים הבאים עם הרבה התלבטות אך אמשיך, סתם רציתי לשתף

Crurifragium

New member
תני לי להרוס את ההפתעה...

אזהרה: למי שמאוזישהי סיבה בלתי ברורה סומך על כישורי ההערכה הפסיכולוגית שלי,
. המסקנה שלך מוטעית. בסופו של דבר כשיר אהוב הפורום יבחר לשם, כשאאח"ב יהיה מקום שני. לא מה שהייתי בוחר בעצמי, אבל אני די בטוח. שימי לב שמהחידושים לעומת שני הדיסקים הראשונים, "אל תלך מכאן" כבר מזגזג, ואפילו "על הגשר הישן" כבר לפחות הוזכר. רוב השירים מהדיסקים האחרים אמנם בעיבודים קצת שונים, אבל לגבי רובם הדגש על קצת, לא על שונים. כך שלא ישפטו אותם שונה בהרבה, ואנחנו כמעט בדיוק על החוליה החלשה של הדיסק השני, שגם בה הבחירה הפופולרית הסופית, עד כמה שהתרשמתי בזמנו, הייתה די ברורה מראש כמעט לכולם. אבל זה בסדר, לא רק התוצאה הסופית חשובה, גם הדרך. שעור חשוב לחיים
מצד שני, זהו, אולי עיצבנתי אנשים, אז שיעשו דווקא ויוכיחו שטעיתי ובגדול, ויגנו על כבודך ועל המסקנות שלך, נראה אותם

Crurifragium

New member
ממי

הביצוע דווקא טוב. אבל דומה מאוד מאוד לזה בלא אקוסטי, ובכל מקרה הרבה יותר חלש לטעמי האישי מאל תלך מכאן שנראה כרגע המועמד השני.

למעלה