החוליה האקוסטית החלשה - סיבוב 8

veredmp

New member
../images/Emo38.gif החוליה האקוסטית החלשה - סיבוב 8 ../images/Emo38.gif

נחזור על החוקים: מופיעה פה רשימת השירים בדיסק האקוסטי. בכל סיבוב אתם מתבקשים להצביע לשיר הכי פחות אהוב עליכם עד שבסוף מוכתר השיר האהוב על הפורום במארז האקוסטי. אני אפתח שרשורים פעמיים בשבוע, בימים ראשון ורביעי. היום עוזב אותנו נובמבר. כנראה שאנחנו כבר לא נזכור אותו..... רשימת השירים להצבעה הפעם: 2. טיפה טיפה 5. ברכת המלך 6. על הגשר הישן 8. עכשיו אתה חוזר בחזרה 11. אף אחת 13. לשם השירים שיצאו מהמשחק: 9. אם זאת האהבה שלך 3. שיר לשירה 12. ממי 1. באה אליכם 10. שלום לאמונות 7. אל תלך מכאן 4. נובמבר

Music4Life

New member
../images/Emo31.gif נאלצת להעיף את - לשם

אין מה לעשות...ועוד בחירה אחת ואני כבר ממש ממש ממש לא יודעת את מי להעיף...אוף!!!! קשה!

טיפה טיפה

חבר'ה זה שאתם מעיפים את הקאברים,אחד אחרי השני,זה לא אומר שהם פחות מצולחים,וכביכול להישאר נאמנים לשירים של מירי....אנחנו מסתכלים על המיוחד,על כל החבילה....תחשבו נטו על ביצועי השירים,ולא בהכללה

לשם...

בחירה אסטרטגית בלבד!!! אני לא אתן לטיפה טיפה לעוף...גם ככה השיר הכי אהוב עלי עף...טיפה טיפה הוא אחד השירים שאני באמת אוהבת.. היתי מעדיפה להשאיר את לשם ושעל הגשר הישן יעוף... אבל יותר חשוב לי לשמור על טיפה טיפה.. עד כאן חפירות ! :(

veredmp

New member
ושוב שיוויון <אנחה> אני מחכה לעוד שובר שוויון

אני לא אהיה ליד המחשב רוב היום, כך שאפתח שרשור חדש רק אחה"צ. ברגע שיהיה שובר שיוויון, לא תוכלו יותר להצביע והשיר שיקבל את הקול הנוסף הוא זה שניפרד ממנו. אם לא יהיה שובר שיוויון עד שאפתח את השרשור, נאלץ להיפרד משני שירים. ירון, אני מקווה שאתה גאה בעצמך

veredmp

New member
בעצם, הגבת אחרי חצות, כך שהיה כבר יום ד'

אז אני בוחרת שלא לקבל את ההצבעה שלך

Crurifragium

New member
זה טוב

שלפחות למרות שברור שהשלטון פה דיקטטורי ועריץ
, לפחות יש שקיפות מלאה בלי נסיונות להעמיד פנים שכולם שווים בעיני החוק.

למעלה