החוליה החלשה שלב 2

veredmp

New member
../images/Emo38.gif החוליה החלשה שלב 2 ../images/Emo38.gif

אני חוזרת על החוקים: בכל שלב כל אחד בוחר את השיר הכי פחות אהוב עליו, השיר ש"זוכה" במירב הקולות אומר יפה ביי ביי. אני אפתח שרשור פעמיים בשבוע, בימי שני וחמישי. הפעם אנחנו נפרדים משיר מספר 9 עזבוני לנפשי אחרי מאבק צמוד עם "התזמורת ניגנה". מה יהיה הפעם? רשימת השירים 1. חדשות טובות 2. הי אחותי 3. לרגע נדמה 4. פנינים בנהרות 5. יום ראשון 6. נוצות 7. על הכתף של ת"א 8. התזמורת נגנה 9. עזבוני לנפשי
10. מה עשית 11. שתי גדות 12. נטלי 13. הוכחה

shay keran21

New member
אוף מה נהיה??? "נוצות"../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif:-

veredmp

New member
אני יכולה להגיד אותו דבר על התזמורת נגנה ../images/Emo3.gif

זה היופי פה. כל אחד והטעם שלו. Let the best win או במקרה שלנו Let the best stay one more turn

shay keran21

New member
מה שמצחיק שבשרשור הזה עונים שמות

משתמשים שבחיים לא ראיתי כותבים הודעה...אזז זה כזהה מעצבןן!! חחחח נוצות לדעתי אולי לא השיר היפה ביותר,ולא הכי גלגלצי ולא הכי מתאים לרדיו,אבל הוא הכי הכי מיוחד..בידיוק כמו התזמורת ניגנה,אבל נוצות לוקח בכמה נק' בגלל הקבריטיות של השיר...אני מדמיין ליבראש את מירי משחקת..בשיר הזה...כאיול יש כ"כ פוטנציאל לשיר הזה..השיר הזה מבחנתי יכול להית שלאגק בתאיטרון..מבחנתי זה שיר תאטרון..שיר מישחקי...זה כאילו וואוו!!! יש זמן עד יום שני..חיחי "הכל פתוח,עוד לא מאוחר,מצב הרוח ישתנה ביום שני"..חחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה